apple tablet ile hacker olunur mu ?

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,078
arkadaşlar ipad ile hacker olunurmu ? oyle bi imkan varmı ?

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Belki kurarsanız olabilir ama Hacker derken? :s Yani arkadaşlarınızı trollemek vs. mi yoksa kendinizi geliştirmek mi? Eğer kendinizi geliştirmek ise o iş yaş gibi gözüküyor.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Hacker kavramı oldukça geniş bir kavramdır, sayısız alanı vardır ve teknolojik olan tüm cihazlarda hack yapmak mümkündür.

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,078
Belki kurarsanız olabilir ama Hacker derken? :s Yani arkadaşlarınızı trollemek vs. mi yoksa kendinizi geliştirmek mi? Eğer kendinizi geliştirmek ise o iş yaş gibi gözüküyor.
beyaz şapkalı yani etik olmak için şuan bilgisayardan kursa gidiyorum videolar ile yani zaten hacker işi arkadaş trollemek için yapılmamalı...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacker kavramı oldukça geniş bir kavramdır, sayısız alanı vardır ve teknolojik olan tüm cihazlarda hack yapmak mümkündür.
ben etik hacker olacağım yani ağlara sızmak karşıdaki bir aygıtı hacklemek için tabi gelişince tck ye uyarak

SiberOptik

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359

Hack The Box'a gir Penetration Testing Labs'ını kullanmaya çalış bakalım nasıl kullanıcaksın.

Shodan kullan bakalım.
Acunetix'i kullan bakalım.
Brute Force aracını kullanmaya çalış bakalım.

İngilizce biliyorsan makaleleri oku bilmiyorsan öğren ingilizce bilmeyen siber güvenlikçi olamaz.

Son düzenleme:

MrGrфn

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
Hack The Box'a gir Penetration Testing Labs'ını kullanmaya çalış bakalım nasıl kullanıcaksın.

Shodan kullan bakalım.
Dostum bu arkadaşın çok bilgisi var gibi gelmedi, HackTheBox'a girerse çıkamaz oradan. :D Linux kullanmayı öğrensin önce sonra dener HackTheBox'a.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Android termux

Shodan kullan bakalım.

İngilizce biliyorsan makaleleri oku bilmiyorsan öğren ingilizce bilmeyen siber güvenlikçi olamaz.
brute force zaman kaybı

Reaksiyon puanı
768
Tabletle hacker mı olunur ya? Hani içine linux veya windows kurabileceğiniz bir bilgisayar olsaydı tamam ama öyle her eline tabletini alan ben hacker olucam derse o iş yaş... Hiç heveslenmeyin bence üzülürsünüz.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Tabletle hacker mı olunur ya? Hani içine linux veya windows kurabileceğiniz bir bilgisayar olsaydı tamam ama öyle her eline tabletini alan ben hacker olucam derse o iş yaş... Hiç heveslenmeyin bence üzülürsünüz.
Android linux kururluyor

Nasıl kullandığına bağlı yöntemleri değiştirerek etkili saldırılar yapılabilir.
Brute force diyer adı sifre sallama yöntemi txt de atıyorum 123 yazıyorsa şifre 123 mü bakıyor eskidi o

SiberOptik

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
bende 4 gb ram T8300 LU LAPTOP VAR etik hackerlik için sizce yeterlimidir ?

John Draper(Captain Crunch) düdükle telefon hatlarını hackledi tarihteki ilk Phreaker
senin zekana bağlı hacklemek hayal gücüne yeteneğine bilgine.Önemli olan sistem değil önemli olan sistemi kavrayıp nasıl hackliyeceğini bilmek.

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,078
Dostum bu arkadaşın çok bilgisi var gibi gelmedi, HackTheBox'a girerse çıkamaz oradan. :D Linux kullanmayı öğrensin önce sonra dener HackTheBox'a.
hahaha :/

ben bu konuda sana neyi bilip bimediğimi vb. sormadım yalnız

pc var vırtualBox da kali var denedim orada yasal bir sekilde basarılı oldum yani kendimi hackledim sanal makinada ancak pc 12 senelik windowsa ram yetersiz geliyor

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
hahaha :/

ben bu konuda sana neyi bilip bimediğimi vb. sormadım yalnız

pc var vırtualBox da kali var denedim orada yasal bir sekilde basarılı oldum yani kendimi hackledim sanal makinada ancak pc 12 senelik windowsa ram yetersiz geliyor

Pentestbox kullan