Redlonmas
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,078
arkadaşlar ipad ile hacker olunurmu ? oyle bi imkan varmı ?
hacker dan kastın ne lamer gibi sadece rat atmaksa olunur bencearkadaşlar ipad ile hacker olunurmu ? oyle bi imkan varmı ?
olamazsınarkadaşlar ipad ile hacker olunurmu ? oyle bi imkan varmı ?
beyaz şapkalı yani etik olmak için şuan bilgisayardan kursa gidiyorum videolar ile yani zaten hacker işi arkadaş trollemek için yapılmamalı...Belki kurarsanız olabilir ama Hacker derken? :s Yani arkadaşlarınızı trollemek vs. mi yoksa kendinizi geliştirmek mi? Eğer kendinizi geliştirmek ise o iş yaş gibi gözüküyor.
ben etik hacker olacağım yani ağlara sızmak karşıdaki bir aygıtı hacklemek için tabi gelişince tck ye uyarakHacker kavramı oldukça geniş bir kavramdır, sayısız alanı vardır ve teknolojik olan tüm cihazlarda hack yapmak mümkündür.
iOS ile biraz zor, mümkünse mobil cihaz olarak rootlu Andorid cihaz tercih edin.ben etik hacker olacağım yani ağlara sızmak karşıdaki bir aygıtı hacklemek için tabi gelişince tck ye uyarak
bende 4 gb ram T8300 LU LAPTOP VAR etik hackerlik için sizce yeterlimidir ?iOS ile biraz zor, mümkünse mobil cihaz olarak rootlu Andorid cihaz tercih edin.
Yeterli.bende 4 gb ram T8300 LU LAPTOP VAR etik hackerlik için sizce yeterlimidir ?
arkadaşlar ipad ile hacker olunurmu ? oyle bi imkan varmı ?
Dostum bu arkadaşın çok bilgisi var gibi gelmedi, HackTheBox'a girerse çıkamaz oradan.Hack The Box'a gir Penetration Testing Labs'ını kullanmaya çalış bakalım nasıl kullanıcaksın.
Shodan kullan bakalım.
Acunetix'i kullan bakalım.
Brute Force aracını kullanmaya çalış bakalım.
brute force zaman kaybıHack The Box'a gir Penetration Testing Labs'ını kullanmaya çalış bakalım nasıl kullanıcaksın.
Shodan kullan bakalım.
Acunetix'i kullan bakalım.
Brute Force aracını kullanmaya çalış bakalım.
İngilizce biliyorsan makaleleri oku bilmiyorsan öğren ingilizce bilmeyen siber güvenlikçi olamaz.
brute force zaman kaybı
Tabletle hacker mı olunur ya? Hani içine linux veya windows kurabileceğiniz bir bilgisayar olsaydı tamam ama öyle her eline tabletini alan ben hacker olucam derse o iş yaş... Hiç heveslenmeyin bence üzülürsünüz.arkadaşlar ipad ile hacker olunurmu ? oyle bi imkan varmı ?
Dostum bu arkadaşın çok bilgisi var gibi gelmedi, HackTheBox'a girerse çıkamaz oradan.Linux kullanmayı öğrensin önce sonra dener HackTheBox'a.
Android linux kururluyorTabletle hacker mı olunur ya? Hani içine linux veya windows kurabileceğiniz bir bilgisayar olsaydı tamam ama öyle her eline tabletini alan ben hacker olucam derse o iş yaş... Hiç heveslenmeyin bence üzülürsünüz.
Brute force diyer adı sifre sallama yöntemi txt de atıyorum 123 yazıyorsa şifre 123 mü bakıyor eskidi oNasıl kullandığına bağlı yöntemleri değiştirerek etkili saldırılar yapılabilir.
bende 4 gb ram T8300 LU LAPTOP VAR etik hackerlik için sizce yeterlimidir ?
hahaha :/Dostum bu arkadaşın çok bilgisi var gibi gelmedi, HackTheBox'a girerse çıkamaz oradan.Linux kullanmayı öğrensin önce sonra dener HackTheBox'a.
ben bu konuda sana neyi bilip bimediğimi vb. sormadım yalnızDostum bu arkadaşın çok bilgisi var gibi gelmedi, HackTheBox'a girerse çıkamaz oradan.Linux kullanmayı öğrensin önce sonra dener HackTheBox'a.
pc var vırtualBox da kali var denedim orada yasal bir sekilde basarılı oldum yani kendimi hackledim sanal makinada ancak pc 12 senelik windowsa ram yetersiz geliyorTabletle hacker mı olunur ya? Hani içine linux veya windows kurabileceğiniz bir bilgisayar olsaydı tamam ama öyle her eline tabletini alan ben hacker olucam derse o iş yaş... Hiç heveslenmeyin bence üzülürsünüz.
hahaha :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben bu konuda sana neyi bilip bimediğimi vb. sormadım yalnız
Mesaj otomatik birleştirildi:
pc var vırtualBox da kali var denedim orada yasal bir sekilde basarılı oldum yani kendimi hackledim sanal makinada ancak pc 12 senelik windowsa ram yetersiz geliyor
atıl samancıoğlu hocam eğitim setinde virtualBox kuruyordu ondan dolayı yaptığnın aynısını yaptımPentestbox kullan
Amacın tek tool kullanmaksa pentestbox yeteratıl samancıoğlu hocam eğitim setinde virtualBox kuruyordu ondan dolayı yaptığnın aynısını yaptım