• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Apple Store'da Bükme Deneyi Yaptılar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Apple bükmece oyunu çıkarsın ..:D

Bükmekle kalmamış, telefonu kırmış bunlar :D

On numara bükülüyor çok eğlenceli olsa gerek :D

Yalnız hep aynı telefonu mu büküyolar yoksa birden fazla telefonumu büktüler.Bana bi kaç tane iphone u bütküler gibi geldi.

Bükme kuveti 25 kg olarak belirlenmiş bir telefondan fazla dayanıklılık beklemeyin :D

ya bırakın daha yeni aldığım iphone 6 plus hemen kırıldı çok kalitesiz yapmışlar

İphone ların 4s den beri kronik sorunu bükülme düzeleceğe benzemiyor galiba :lol:

arkadaşlar şaka bir yana ben iphone 6 plus almayı düşünüyordum. Ancak bu bükme olaylarından sonra alıp almamakla arasında kaldım. Aklımda hep "ya benimkide bükülürse" sorusu var. Az buz parada vermiyorsun sonuçta. Gerçi kılıflar önlüyormuş bükülmeyi galiba. Şuan s3 kullanıyorum ve hem androidden hemde samsungdan sıkıldım. Büyük ekran istediğim içinde iphone 6 küçük gelir bana. Acaba sonraki gelecek partilerde sorunsuz modeller gelir mi? Birde acaba türkiyede plus alanlarda bir problem varmı? Onuda merak ediyorum doğrusu.

sanki tek iphone yamuluyor droidciler ılla bulcaksınız bişiyler :D

İyi yapmış plastik hamur gibi tel yapmasınlar onlarda, ne oldu sağlamdı metaldi bari fiyatı düşük olsa dicemde bu apple kadar burnu dik bir firma daha yoktur ha o kadar para ver eğilsin bükülsün sorun bakalım garantiye girecekmi? hiç bazılarıda laf olsun diye konuşuyo paraları çok sanırım dünyada bu kadar pahalı bir telefon varmı yok.

Bana da ilk başta çok kötü bir izlenim olarak geldi ama merak edip kendi s4 üme aynı şeyi yapmaya kalktım az daha zorlasam aynı şekilde elimde kalacaktı..