Apocalypse_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,283
Bizlere süprizler geliyor sizce fiyatlarda düşüş mü var acaba
Fiyatları neden düşürsün ki. Her türlü satılıyor zaten.
Model seçiminden o Zaman iPhone 6 kalkıyorAçık açık yeni iPhone'u listeye ekliyoruz demişler.
Kalkar muhtemelen ki bu saatten sonra apple onu satmaz zaten. Satsa bile Apple'dan almak biraz enayilik olur.Model seçiminden o Zaman iPhone 6 kalkıyor![]()
Hocam satın al dediğinizde ve İphone 6 sayfasına tıkaldığınızda girmiyor.Şu an açık.
Site değil satın alma alanıSite şuan bende de açık baktım şimdi.
Model seçiminden o Zaman iPhone 6 kalkıyor![]()
Site değil satın alma alanı
Evet evet şimdi gördüm. Merak ettim açıkçası neden orası kapalı sonuçta iphone 7 arifesinde bile 6s satmak neden istemesin ilginç![]()
Her lansman öncesi bunlar normal. Sadece iphone değil mac ve ipad kısmı da gerektiği şekilde değiştiriliyor.
Evet bence de gayet normal zaten ipad mac tarafıda kapalı fakat böyle birşeyin olabilitesi bilindiği halde bile insan bi merak ediyor.
Sen ben bu klişeleri biliyoruz ama amerikadaki millet heyecana aç bir topluluk. Lansmanı izleyeciğini tahmin ediyorum dikkat et tim cook'un ağzından çıkacağı her cümle sonrası alkışlar kopuyor.
iOS 10 tanıtım lansmanında (Hazirandaki Apple WWDC) adamla Picture in Picture özelliğinde bile alkışladı. Sen bu amerikan milletine her şeyi kandırırsın.
Kulaklık büyük dezavantaj olacak ama bırakamıyoruz Apple'ı. Alıcam inşallah.
Ses kalitesi olarak fark yaratabilir siye düşünüyorum. Hayırlısı
Ben özellikle şarj ve kulaklığı aynı anda kullanıyordum. Bluetooth olsa şarja etkisi olcak lightning olsa aynı anda kullanamayacağız. Nolacak göreceğiz.