Apple Store Kapatıldı

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Bizlere süprizler geliyor sizce fiyatlarda düşüş mü var acaba

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    57.5 KB · Görüntüleme: 543

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Sürpriz dediği iPhone 7 ' den ibarettir bana kalırsa.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Fiyatları neden düşürsün ki. Her türlü satılıyor zaten.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Site şuan bende de açık baktım şimdi.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Açık diyen arkadaşlar şu adrese bakın
store.apple.com
apple.com değil

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Evet evet şimdi gördüm. Merak ettim açıkçası neden orası kapalı sonuçta iphone 7 arifesinde bile 6s satmak neden istemesin ilginç :D

Her lansman öncesi bunlar normal. Sadece iphone değil mac ve ipad kısmı da gerektiği şekilde değiştiriliyor.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Her lansman öncesi bunlar normal. Sadece iphone değil mac ve ipad kısmı da gerektiği şekilde değiştiriliyor.

Evet bence de gayet normal zaten ipad mac tarafıda kapalı fakat böyle birşeyin olabilitesi bilindiği halde bile insan bi merak ediyor.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Evet bence de gayet normal zaten ipad mac tarafıda kapalı fakat böyle birşeyin olabilitesi bilindiği halde bile insan bi merak ediyor.

Sen ben bu klişeleri biliyoruz ama amerikadaki millet heyecana aç bir topluluk. Lansmanı izleyeciğini tahmin ediyorum dikkat et tim cook'un ağzından çıkacağı her cümle sonrası alkışlar kopuyor.
iOS 10 tanıtım lansmanında (Hazirandaki Apple WWDC) adamla Picture in Picture özelliğinde bile alkışladı. Sen bu amerikan milletine her şeyi kandırırsın.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Sen ben bu klişeleri biliyoruz ama amerikadaki millet heyecana aç bir topluluk. Lansmanı izleyeciğini tahmin ediyorum dikkat et tim cook'un ağzından çıkacağı her cümle sonrası alkışlar kopuyor.
iOS 10 tanıtım lansmanında (Hazirandaki Apple WWDC) adamla Picture in Picture özelliğinde bile alkışladı. Sen bu amerikan milletine her şeyi kandırırsın.

Haklısın sadece tim cook'un çıkmasını bekleyen ondan önce olanların pek önemseyen bi topluluk bile vardır. Heyecan aradıkları için apple de stratejisini böyle belirlemiş yine senin dediğine geliyoruz o yüzden her lansman öncesi böyle bayram havası gibi amerika.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Kulaklık büyük dezavantaj olacak ama bırakamıyoruz Apple'ı. Alıcam inşallah.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ses kalitesi olarak fark yaratabilir siye düşünüyorum. Hayırlısı

Ben özellikle şarj ve kulaklığı aynı anda kullanıyordum. Bluetooth olsa şarja etkisi olcak lightning olsa aynı anda kullanamayacağız. Nolacak göreceğiz.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Ben özellikle şarj ve kulaklığı aynı anda kullanıyordum. Bluetooth olsa şarja etkisi olcak lightning olsa aynı anda kullanamayacağız. Nolacak göreceğiz.

Haklısınız böyle bir durumda sıkıntı olabilir ama ben bluetooth kulaklık kullanıyorum çok fazla şarj yemiyor hissedilir değil yani.