Selamun aleykum soruma yanit verirseniz sevinirim benim telefon 5s touch idd desteklenemiyor diyo ios 10.2den 10.2.1 e guncelledikden sora oldu simdide ios 10.3 beta 6 ayni hatayi veriyo yardimci olursaniz sevinirim kiminsede telinde boylemi acaba
Ben sadece 11 i almayacak diye biliyordum çok üzüldüm şu an :'(Maalesef hayır artık 5 ve 5c altına yok
evet yüklenebilir çünkü şifresiz bir yedek almışsınız bilgisayar yerine icloud yedeklemesini kullanmanızı öneririm.dun gece iphone u is yerindeki laptopla guncelledim. yedeklemede aldim. fakat sifre koymadim. acaba baska bir iphone a yuklenebilir mi benim yedeğim merak ettim
evet yüklenebilir çünkü şifresiz bir yedek almışsınız bilgisayar yerine icloud yedeklemesini kullanmanızı öneririm.
evet itunese yedeklediginiz telefonu baglandıkdan sonra bu bilgisyarı seçip şifrele diyebilirsiniz
Aynı olay bende de vardı. Kamera yuvasından geliyor. Sıkıntılı bir durum değil yan. İçiniz rahat olsun.kamera yuvasından çıkmış olabilir, bu durumda kamera telefonun içindeki boşlukta sallanıyor olabilir ya da ses kameradan değil içeride yerinden çıkmış boşta bir vidadan geliyor olabilir. Yapabilirsen youtubeden iphone repair videolarına bakarak telefonu açıp içerideki durumu öğrenebilirsin.
normal ; kapalı mekanda 6/6slerde de oluyorİphone 7 agir cekim modunda kamera titriyor. Diğer modlarda bu olmuyor. Normal mi bu acaba
Merhabalar ben iPhone 6 ma iOS 11 beta sürümü yükledim ardından yüklediğim yeni oyunlarda beni başlangıç ekranında atmaya başladı ve bu ilk kes başıma geldı bu beta sürümünden mi yoksa telefondan mı kaynaklanır tam sürümde giderilir mi?
Çok teşekkür ederim rahatladımBetadan kaynaklıdır.
Iphone kullanmaya yeni başladım, ilk aldığım zamanlarda Safari'den açtığımda Youtube'dan müzikleri arka planda dinleyebiliyordum fakat şu anda bu özellik çalışmamakta. Safari'den açıp arka plana attıp alttaki sekmeden çağırdığımda müzik gözüküyor fakat play'e tıkladığımda müzik uygulamasına atıyor ve Youtube'dan çalmıyor. Bunun çözümü var mıdır acaba?
ben ios 11 betasını yükledim geçenlerde ama beta malum kasma hatalar kamera açılmaması vb durumlardan tekrar ios 10.3.2 ye dönmek istedim buda ios 11 yüklemeden önce aldığım yedekte mümkün anca yüklediğim de hala ios 11 olarak yüklendiği gerçeği ile karşılaştım
napmam gerekiyor ?