BJKolik
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,756
Aynen öyle sisteme koyarsa sistem mi yavaşlar diye korkuyor acaba Apple.ona bakarsan o kadar basit özellikler var ki apple koymuyor cihaza
Aynen öyle sisteme koyarsa sistem mi yavaşlar diye korkuyor acaba Apple.ona bakarsan o kadar basit özellikler var ki apple koymuyor cihaza
apple store mu bataryayı değiştirdi yoksa tamirci dükkanalrda mı değiştirdiniz?Arkadaşlar iPhone 5s telefonum var geçenlerde yan sanayi şarja taktım kafa orijinal . Batarya çok az gitmeye başladı durdukyere... uyku modunda bile felaket şarj emiyor ... batarya değiştirdim sorun devam ediyor acaba neden olabilir var mı başına gelen ?
nedeni batarya sorunu. apple ın da açıklaması oldu bildiginiz üzereiPhone 6s telefonum var Apple'ın da açıklaması oldu ama şarjım çok çabuk tükeniyor nedeni nedir??
--- Gönderi Güncellendi ---nedeni batarya sorunu. apple ın da açıklaması oldu bildiginiz üzere
Jailbreak yaptım şimdi tek eksiğim o...İOS' ta neden ekranı çift dokunuşla açma ve kapama olayı yok. Halen anlamış değilim. Koskoca firma böyle basit fakat kullanışlı özellikleri sunmaz.
Umarım böyle bir özellik gelir, Bende şu an 2 ay önce aldığım Iphone 6S Plus var yanında Lumia 820. Lumia telefonumda ben bu özelliği 3 sene önce kullanıyordum . İlla bunun yan yollardan gelmesine gerek yok ki, İOS bunu son kullanıcılarına aman aman bir özellikmiş gibi değil sıradan normal bir özellik olarak vermesi gerekiyor. Hücresel kısayol dahi henüz yok. Neyse... sağlık olsun...Jailbreak yaptım şimdi tek eksiğim o...
Umarım böyle bir özellik gelir, Bende şu an 2 ay önce aldığım Iphone 6S Plus var yanında Lumia 820. Lumia telefonumda ben bu özelliği 3 sene önce kullanıyordum . İlla bunun yan yollardan gelmesine gerek yok ki, İOS bunu son kullanıcılarına aman aman bir özellikmiş gibi değil sıradan normal bir özellik olarak vermesi gerekiyor. Hücresel kısayol dahi henüz yok. Neyse... sağlık olsun...
aradığın bu sanırım; smarttapSa arkadaşlar bende 5s var 10.2 jailbreak yaptım önerebileceğiniz işe yarar veya hoşunuza giden tweak var mı? Paylaşırsanız çok sevinirim. Ekran kilitliyken dokunarak açma gibi bir tweak varsa o çok işime yarar. İlgilenenlere teşekkür ederim...
2014te yayınlanmış şimdi bakıcam eğer kuruluyorsa veya uygunsa işime çok yarayacak...aradığın bu sanırım; smarttap
ilk çıktığında kurmuştum acayip şarj yiyor
aynen yeni operatör güncellemesi ile arık 2gye geçilmiyor.Benim 4G ayarımda 4G etkinleştir var başka bir şey yok diğer telefonlarda ise 2G,3G,4G Seçilebiliyor yani ben telefonu 2G kullanamıyorum sürüm 10.2.1 bu sürümde olan herkes benim ki gibi mi acaba?
--- Gönderi Güncellendi ---
Sorumun cevabını buldum hattın VoLTE'yi desteklemesine göre değişiyormuş...
Arkadaşlar Iphone 6S Plus kullanıyorum. Emoji Klavye bende aktif değil. Bunun için ne yapmalıyım.
Bu yolu izledim ama Yeni Klavye Ekle sekmesinde ülkelerin dilleri var Emoji sekmesi yok. Emoji sekmesi Yeni Klavye Ekle' nin üzerinde ayrı bir sekmede ama aktif değil. Üzerine tıklıyorum açılmıyor.Ayarlar>Genel>Klavye>Klavyeler>Klavye Ekle
Bu yolu izledim ama Yeni Klavye Ekle sekmesinde ülkelerin dilleri var Emoji sekmesi yok. Emoji sekmesi Yeni Klavye Ekle' nin üzerinde ayrı bir sekmede ama aktif değil. Üzerine tıklıyorum açılmıyor.
Cevabınız için teşekkür ederim. Klavyede gülücük işaretine bastığımda emoji bölümü çıkıyor. Ayrıca ekran alıntısında belirttiğiniz üzere bende işaretli Emoji yeri yok. Ama dediğiniz gibi sanırım aktif. Ben Emoji klavyesini aktif edince normal klavyede bulunan emojilerden farklı olacak sanmıştım. Saygılarımla.![]()
Demekki senin emoji klavyesi aktif. Sadece klavyede gülücük/dünya işaretine basman yeterli
Cevabınız için teşekkür ederim. Klavyede gülücük işaretine bastığımda emoji bölümü çıkıyor. Ayrıca ekran alıntısında belirttiğiniz üzere bende işaretli Emoji yeri yok. Ama dediğiniz gibi sanırım aktif. Ben Emoji klavyesini aktif edince normal klavyede bulunan emojilerden farklı olacak sanmıştım. Saygılarımla.
Haklısınız Türkçe seçeneği gözükmüyor. Bunu da öğrenmiş oldum teşekkür ederim.Eklenen klavye o listede gözükmez. Aşağılara inersen Türkçe seçeneğini de göremeyeceksin.
Haklısınız Türkçe seçeneği gözükmüyor. Bunu da öğrenmiş oldum teşekkür ederim.
Hücresel veri'yi de Wifi gibi ana ekranda değistirebilsek güzel olurduiPhone,iPod Touch,iPad VE iOS HAKKINDAKİ SORUNLARINIZ VE ÇÖZÜMLERİ
Arkadaşlar sorularınızı ve sorunlarınızı bu başlık altında tartışalım ve çözümler getirelim.
Aynı cihazdan bende kullanıyorum lakin hiç yaşamadım daha böyle bir sorun hatta milliyet' in web sitesine bağlandım şak diye açtı. Sorun neden kaynaklı nedir bilemiyorum.Cümleten iyi akşamlar. Benim de bir sorunum var.
Cihaz 6s plus, son bir haftadır çoğu Web sitesine bağlanamıyorum ne de uygulama indirebiliyorum. Bu sorun WiFi kullanırken oluyor sadece , mobildeyken sıkıntı yok.
Arkadaslar, yeni iphone 6 kullanicisiyim öncesinde sadece android kullaniyordum. Iphone icin olmazsa olmaz uygulamalar nelerdir? Favori ve tavsiye uygulamalariniz nelerdir?