Apple Soru/Sorun Cevap Bölümü (Genel)

Kadirkarali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iPhone 5s telefonum var geçenlerde yan sanayi şarja taktım kafa orijinal . Batarya çok az gitmeye başladı durdukyere... uyku modunda bile felaket şarj emiyor ... batarya değiştirdim sorun devam ediyor acaba neden olabilir var mı başına gelen ?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Arkadaşlar iPhone 5s telefonum var geçenlerde yan sanayi şarja taktım kafa orijinal . Batarya çok az gitmeye başladı durdukyere... uyku modunda bile felaket şarj emiyor ... batarya değiştirdim sorun devam ediyor acaba neden olabilir var mı başına gelen ?
apple store mu bataryayı değiştirdi yoksa tamirci dükkanalrda mı değiştirdiniz?

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
iphone 7 için saglam on arka koruyucu cam filmi kullanan varmi. kılıf kullanmak istemiyorum. arka film koruyucu telefonu masaya koyduğun zaman camera çıkıntısını koruyacak sekilde olması onemli

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
iPhone 6s telefonum var Apple'ın da açıklaması oldu ama şarjım çok çabuk tükeniyor nedeni nedir??

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
teşekkürler zaten iPhone 7 plus almayı düşünüyorum şarjı daha iyi
nedeni batarya sorunu. apple ın da açıklaması oldu bildiginiz üzere
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar neden Apple kulaklıkları çabuk bozuluyor??

Reaksiyon puanı
46
Sa arkadaşlar bende 5s var 10.2 jailbreak yaptım önerebileceğiniz işe yarar veya hoşunuza giden tweak var mı? Paylaşırsanız çok sevinirim. Ekran kilitliyken dokunarak açma gibi bir tweak varsa o çok işime yarar. İlgilenenlere teşekkür ederim...

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
İOS' ta neden ekranı çift dokunuşla açma ve kapama olayı yok. Halen anlamış değilim. Koskoca firma böyle basit fakat kullanışlı özellikleri sunmaz.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Jailbreak yaptım şimdi tek eksiğim o...
Umarım böyle bir özellik gelir, Bende şu an 2 ay önce aldığım Iphone 6S Plus var yanında Lumia 820. Lumia telefonumda ben bu özelliği 3 sene önce kullanıyordum . İlla bunun yan yollardan gelmesine gerek yok ki, İOS bunu son kullanıcılarına aman aman bir özellikmiş gibi değil sıradan normal bir özellik olarak vermesi gerekiyor. Hücresel kısayol dahi henüz yok. Neyse... sağlık olsun...

Reaksiyon puanı
46
Umarım böyle bir özellik gelir, Bende şu an 2 ay önce aldığım Iphone 6S Plus var yanında Lumia 820. Lumia telefonumda ben bu özelliği 3 sene önce kullanıyordum . İlla bunun yan yollardan gelmesine gerek yok ki, İOS bunu son kullanıcılarına aman aman bir özellikmiş gibi değil sıradan normal bir özellik olarak vermesi gerekiyor. Hücresel kısayol dahi henüz yok. Neyse... sağlık olsun...

İşte jailbreak sağolsun hücreseli vs kısayola koymak gibi şeyler var kafam rahat o açıdan. Dediğinize bende katılıyorum keşke bu özelliği sunsa bizlere...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Sa arkadaşlar bende 5s var 10.2 jailbreak yaptım önerebileceğiniz işe yarar veya hoşunuza giden tweak var mı? Paylaşırsanız çok sevinirim. Ekran kilitliyken dokunarak açma gibi bir tweak varsa o çok işime yarar. İlgilenenlere teşekkür ederim...
aradığın bu sanırım; smarttap

ilk çıktığında kurmuştum acayip şarj yiyor

yalnizyolcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim 4G ayarımda 4G etkinleştir var başka bir şey yok diğer telefonlarda ise 2G,3G,4G Seçilebiliyor yani ben telefonu 2G kullanamıyorum sürüm 10.2.1 bu sürümde olan herkes benim ki gibi mi acaba?
Sorumun cevabını buldum hattın VoLTE'yi desteklemesine göre değişiyormuş...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Benim 4G ayarımda 4G etkinleştir var başka bir şey yok diğer telefonlarda ise 2G,3G,4G Seçilebiliyor yani ben telefonu 2G kullanamıyorum sürüm 10.2.1 bu sürümde olan herkes benim ki gibi mi acaba?
Sorumun cevabını buldum hattın VoLTE'yi desteklemesine göre değişiyormuş...
aynen yeni operatör güncellemesi ile arık 2gye geçilmiyor.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Arkadaşlar Iphone 6S Plus kullanıyorum. Emoji Klavye bende aktif değil. Bunun için ne yapmalıyım.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Ayarlar>Genel>Klavye>Klavyeler>Klavye Ekle
Bu yolu izledim ama Yeni Klavye Ekle sekmesinde ülkelerin dilleri var Emoji sekmesi yok. Emoji sekmesi Yeni Klavye Ekle' nin üzerinde ayrı bir sekmede ama aktif değil. Üzerine tıklıyorum açılmıyor.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bu yolu izledim ama Yeni Klavye Ekle sekmesinde ülkelerin dilleri var Emoji sekmesi yok. Emoji sekmesi Yeni Klavye Ekle' nin üzerinde ayrı bir sekmede ama aktif değil. Üzerine tıklıyorum açılmıyor.

438590486388494ca2cf41c4d616736e.jpg

Demekki senin emoji klavyesi aktif. Sadece klavyede gülücük/dünya işaretine basman yeterli

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
438590486388494ca2cf41c4d616736e.jpg

Demekki senin emoji klavyesi aktif. Sadece klavyede gülücük/dünya işaretine basman yeterli
Cevabınız için teşekkür ederim. Klavyede gülücük işaretine bastığımda emoji bölümü çıkıyor. Ayrıca ekran alıntısında belirttiğiniz üzere bende işaretli Emoji yeri yok. Ama dediğiniz gibi sanırım aktif. Ben Emoji klavyesini aktif edince normal klavyede bulunan emojilerden farklı olacak sanmıştım. Saygılarımla.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Cevabınız için teşekkür ederim. Klavyede gülücük işaretine bastığımda emoji bölümü çıkıyor. Ayrıca ekran alıntısında belirttiğiniz üzere bende işaretli Emoji yeri yok. Ama dediğiniz gibi sanırım aktif. Ben Emoji klavyesini aktif edince normal klavyede bulunan emojilerden farklı olacak sanmıştım. Saygılarımla.

Eklenen klavye o listede gözükmez. Aşağılara inersen Türkçe seçeneğini de göremeyeceksin.

Osman..

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone,iPod Touch,iPad VE iOS HAKKINDAKİ SORUNLARINIZ VE ÇÖZÜMLERİ

Arkadaşlar sorularınızı ve sorunlarınızı bu başlık altında tartışalım ve çözümler getirelim.
Hücresel veri'yi de Wifi gibi ana ekranda değistirebilsek güzel olurdu :)

Bozok6632

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi günler aslında bunu başka yaşayan var mı bilmiyorum ama telefon iPhone 6s 10.2.1 güncellemesinden sonra mesela yan ekran oyundan çıktıktan sonra ekran yan yarısı menünün kaymış olarak açılıyor bunu yaşayan yada bunun çözümünü bilen var mı teşekkürler

camuremre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Cümleten iyi akşamlar. Benim de bir sorunum var.
Cihaz 6s plus, son bir haftadır çoğu Web sitesine bağlanamıyorum ne de uygulama indirebiliyorum. Bu sorun WiFi kullanırken oluyor sadece , mobildeyken sıkıntı yok.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Cümleten iyi akşamlar. Benim de bir sorunum var.
Cihaz 6s plus, son bir haftadır çoğu Web sitesine bağlanamıyorum ne de uygulama indirebiliyorum. Bu sorun WiFi kullanırken oluyor sadece , mobildeyken sıkıntı yok.
Aynı cihazdan bende kullanıyorum lakin hiç yaşamadım daha böyle bir sorun hatta milliyet' in web sitesine bağlandım şak diye açtı. Sorun neden kaynaklı nedir bilemiyorum.

trhn

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Arkadaslar, yeni iphone 6 kullanicisiyim öncesinde sadece android kullaniyordum. Iphone icin olmazsa olmaz uygulamalar nelerdir? Favori ve tavsiye uygulamalariniz nelerdir?

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Arkadaslar, yeni iphone 6 kullanicisiyim öncesinde sadece android kullaniyordum. Iphone icin olmazsa olmaz uygulamalar nelerdir? Favori ve tavsiye uygulamalariniz nelerdir?

whatsapp facebook ınstagram gmail chrome tapatalk