Apple Soru/Sorun Cevap Bölümü (Genel)

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Arkadaşlar herkese selam . Ben iPhone 6S kullanıyorum yurtdışından aldım rose gold 16 CB . Öncesinde 6 kullanıyordum ve gayet memnundum . 6S in arka batarya kısmı cok ısınıyor bazen kasıyor kamerada ara sıra takılma donma oluyor ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim :) teşekkürler
Restore etmeyi denediniz mi?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Nasıl yapılır ki
İtunes adında bir yazolım var. Apple'ın telefonlar üzerinde işlem yapabilmek için gereken bir yazılım. Müzik atma fotoğraf video içeriklerini düzenleme yedek alma sıfırlama vs. Restore işlemi sıfırlamanın ta kendisidir.

Hilaydanur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bunu telefondan da yapabilirim Bikac defa yaptım zaten sıfırlamayı çare olmadı

BerkanYuce33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
iPod touch 4 cihazımda çok eski bir whatsapp veya instagram kullanmak istiyorum.(internetten ipa bulup yükledim) Ama uygulamaya girince uygulamanız güncel değil diyip giriş yaptırmıyo.. Varsa cydiadan çözümü vrya başka alternatifler yazarsanız sevinirim

Ertugrulhlvc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler
İphone cihaza safariden virüs bulaşması mümkünmüdür virüs bulaşmışsa bu virüsü nasıl temizleyebilirim.

Taha Özbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 6 ekran çıt çıt ediyor apple dan randevu alamıyorum ne yapmam lazım garantisi var

Onur Kral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgili arkadaşlar androidden iosa yeni geçiş yapmış biri olarak soruyorum.
Samsung s4 kullanıcısıydım ı phone 6s aldım herşey iyi güzelde, herhangi bir web sayfasında Twitter veya Facebook mobil uygulamalarında veya herhangi bir ayar menüsünde sayfayı kaydırma hızı androidden yavaş ve bu benim canım ı sıkıyor var mı bunun çözümü. Yoksa bütün ipleri elinde tutan apple bunadamı izin vermiyor

Tdoganci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
İphone denetim merkezi ekranına hücresel veriyi açıp kapatmak istiyorum. Bunun için wifi butonu var uçak modu butonu var ama hücresel veri butonu yok. Bu buton eklenebiliyor mu?
Teşekkürler.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
iPhone 6 ekran çıt çıt ediyor apple dan randevu alamıyorum ne yapmam lazım garantisi var
büyük ihtimal değişim olur artı servise götürebilirsin şişlide randevusuz, apple çağrı merkezini ararsan onlar seni yönlendirir.

Şanslı89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Airshou diye bir program var ekran videosu çekiyosunuz. Orda çektiğim videoları bulamıyorum yardım eder misiniz"

Şanslı89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone,iPod Touch,iPad VE iOS HAKKINDAKİ SORUNLARINIZ VE ÇÖZÜMLERİ

Arkadaşlar sorularınızı ve sorunlarınızı bu başlık altında tartışalım ve çözümler getirelim.
Clash of clans ye 2. Köy hesabını game centerden değiştirmek gerekiyor ama yaptığıma göre yine olmuyor

Şanslı89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone,iPod Touch,iPad VE iOS HAKKINDAKİ SORUNLARINIZ VE ÇÖZÜMLERİ

Arkadaşlar sorularınızı ve sorunlarınızı bu başlık altında tartışalım ve çözümler getirelim.
Clash of clans ye 2. Köy hesabını game centerden değiştirmek gerekiyor ama yaptığıma göre yine olmuyor

Akaya1408

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonum ıphone6 bir haftadır günde bir kaç kez sürekli yeniden başlatma yapıyor aynı durumda olan arkadaşlar var mı çözdülerse yardımcı olabilirler mi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Telefonum ıphone6 bir haftadır günde bir kaç kez sürekli yeniden başlatma yapıyor aynı durumda olan arkadaşlar var mı çözdülerse yardımcı olabilirler mi
Bende güncellemeyi yükledikten sonda bir ara kendiliğinden kapanmış açılanıyordu güç tuşu islemiyordu, güç butonu ve orta tuş'a aynı anda basarak anca açabilmişim. Şuan bir problem yasamadım ve bu bir kere oldu. İPhone6 kullanıyorum.

Ruleless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar, azönce apple teknik destek ile bir telefon görüsmesi yaptım ve bu sırada çalışan bana IMEI numaramı sordu ve bende mecburen soyledım.. Bu olay uzerine sunu merak ediyorum. Bu çalışan istese IMEI mı kullanarak benim telefonumdaki kişisel dostalarıma ulaşabilir mi yoksa IMEI'nin yazılımsal olarak (dosyalar kişisel veriler) üstünde bir etkisi yok mu ?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Merhaba arkadaslar, azönce apple teknik destek ile bir telefon görüsmesi yaptım ve bu sırada çalışan bana IMEI numaramı sordu ve bende mecburen soyledım.. Bu olay uzerine sunu merak ediyorum. Bu çalışan istese IMEI mı kullanarak benim telefonumdaki kişisel dostalarıma ulaşabilir mi yoksa IMEI'nin yazılımsal olarak (dosyalar kişisel veriler) üstünde bir etkisi yok mu ?
IMEI ile ne yapılır bilmiyorum ama Apple Destek böyle birşey yapmaz.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hiçbir etkisi yok, hiç bir etkisi yok derken bir imei nunarasi cihazın adresidir, aynı senin ev adresin gibi.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Bu iphone larda çektiğimiz fotoğrafın kaç MB olduğunu nasıl öğrenecez bilen var mı arkadaşlar...Fotoğraf detayında sadece tarih, saat ve adres var...Boyutu yazmıyo...

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
PC üzerinden iPhone'a attığım bütün şarkılar, ortalama 3-4 dk sürmesine rağmen 7 dk'nın üzerinde bir süre çıkıyor karşıma. O 7 dk'nın 3-4 dk'lık kısmı haricinde geri kalan kısımda hiç bir şey çalmıyor.
Özetle, PC'den iPhone'a şarkı atarken süreyi nasıl ayarlayabiliriz?

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
PC üzerinden iPhone'a attığım bütün şarkılar, ortalama 3-4 dk sürmesine rağmen 7 dk'nın üzerinde bir süre çıkıyor karşıma. O 7 dk'nın 3-4 dk'lık kısmı haricinde geri kalan kısımda hiç bir şey çalmıyor.
Özetle, PC'den iPhone'a şarkı atarken süreyi nasıl ayarlayabiliriz?
Süreler aynı kalması lazım değişmiyor normalde...Doğru şekilde yüklediğinden emin misin?

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Attığın müziğin üzerine gelip bilgi ver e basarsan İtunes ta karşına çıkar ama mp3 atsan bozulmadan kalır...

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
55c10299e795b651953a37b12807add1.jpg

Şurda şarkının bittiği saniyeyi yazarsanız gerisini keser. Yanındaki tikleri işaretleyin.