Apple Kimlik Sorunu

Fahox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
IMG_1122.PNG
Merhaba arkadaşlar. Resimdeki hesap arada çıkıp şifre istiyor. Acaba hesabım tehlike altında mı?

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Bildiğim kadarıyla Apple her türlü indirme vb'de direk parola istiyor.:)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Benim bildiğim kadarıyla telefoncunun 0'layıp vermesi gerekiyor!

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
sizden önce telefonu kullanan kişinin hesab bilgilerini istiyor. internet üstünden o arkadaş iclouddan telefonu kaldırması gerekiyor.

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
telefonu kullanabiliyorssanız itunus üzerinden bir sıfırlama yaparmısınız ben çözülecegine inanıyorum çünkü siz telefonu sıfırlanmış olarak aldım diyorsonuz yani girişte bir icloud şifresi girmişki ıphone kurulmuş dedigim gibi itunus üzerinden bir sıfırlama yaparsanız son güncelleme 3 gb yakın

Fahox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
telefonu kullanabiliyorssanız itunus üzerinden bir sıfırlama yaparmısınız ben çözülecegine inanıyorum çünkü siz telefonu sıfırlanmış olarak aldım diyorsonuz yani girişte bir icloud şifresi girmişki ıphone kurulmuş dedigim gibi itunus üzerinden bir sıfırlama yaparsanız son güncelleme 3 gb yakın
iCloud'daki yedeğimi yükledikten sonra bu sorunla karşılaşmaya başladım. Yedekten önce cihazı restore etmiştim. Sorun yoktu. Fakat yedeği yükleyince bu sorun ortaya çıktı.

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
iCloud'daki yedeğimi yükledikten sonra bu sorunla karşılaşmaya başladım. Yedekten önce cihazı restore etmiştim. Sorun yoktu. Fakat yedeği yükleyince bu sorun ortaya çıktı.
şöyle saten yedegi yüklediniz diye geldi bu sorun itunusdan sıfırladıkdan sonra yeni bir iphone olarak kurulum yapmanız gerekşyor