Ama bu hesap bana ait değil.Bildiğim kadarıyla Apple her türlü indirme vb'de direk parola istiyor.![]()
İndirmedim. Cihazı restore ettim ardından iCloud'dan yedeği yükledim ve bu çıkmaya başladı.Uygulamayı 3. Kaynaktan indirdiğiniz icin öyle diyor tweakbox veya vshareden indirdiysen der
Birden çıkıyor. Hangi uygulama için çıkıyor bilmiyorum.Hangi uygulama icin istiyor
Şu an hepsi güncel ama.Apple stora girip güncellemeler kısmından uygulamalara teker teker guncellestir dermisiniz eğer uygulama icin diyorsa bi tanesinde yine şifre isteyecektir
İşte o büyük sıkıntı.Ama bu hesap bana ait değil.
Cihazı aldığımda içinde herhangi bir hesap yoktu.Benim bildiğim kadarıyla telefoncunun 0'layıp vermesi gerekiyor!
Bilmiyorum ne söylesem yalan olur.Cihazı aldığımda içinde herhangi bir hesap yoktu.
Yabancı birisi sanırım. Yahoo'dan ulaşabilir miyim?sizden önce telefonu kullanan kişinin hesab bilgilerini istiyor. internet üstünden o arkadaş iclouddan telefonu kaldırması gerekiyor.
iCloud'daki yedeğimi yükledikten sonra bu sorunla karşılaşmaya başladım. Yedekten önce cihazı restore etmiştim. Sorun yoktu. Fakat yedeği yükleyince bu sorun ortaya çıktı.telefonu kullanabiliyorssanız itunus üzerinden bir sıfırlama yaparmısınız ben çözülecegine inanıyorum çünkü siz telefonu sıfırlanmış olarak aldım diyorsonuz yani girişte bir icloud şifresi girmişki ıphone kurulmuş dedigim gibi itunus üzerinden bir sıfırlama yaparsanız son güncelleme 3 gb yakın
Peki nasıl kurulacağım?Dediğim gibi 3. Taraf bu uygulama var yedeklemedeki uygulamaları kurma
Verilerimi nasıl kurtarabilirim?Telefonu sıfırla iCloud yedeklemesi yapma oradaki bi veri başka bir iCloud hesabından gelmiş bu durumda genellikle AppStore dişi uygulama yüklemelerde oluyoe
şöyle saten yedegi yüklediniz diye geldi bu sorun itunusdan sıfırladıkdan sonra yeni bir iphone olarak kurulum yapmanız gerekşyoriCloud'daki yedeğimi yükledikten sonra bu sorunla karşılaşmaya başladım. Yedekten önce cihazı restore etmiştim. Sorun yoktu. Fakat yedeği yükleyince bu sorun ortaya çıktı.
Sorunum düzeldi teşekkürler.şöyle saten yedegi yüklediniz diye geldi bu sorun itunusdan sıfırladıkdan sonra yeni bir iphone olarak kurulum yapmanız gerekşyor