Apple kimliğini unuttum Apple musicği nasıl iptal ederim?

Claynt

Doçent
Reaksiyon puanı
96
Arkadaşlar ıphone telefonumu sattım apple kimliğini de sıfırladım tabi verirken haliyle music aboneliği iptalini unutmuşum şimdi iptal için siteye giriyorum ama apple kimliği aklıma gelmıyor şifresini biliyorum ama kimlik yok bankayla konuşunca biz iptal edemeyiz diyolar bu aboneliği nasıl iptal ederim?

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Arkadaşlar ıphone telefonumu sattım apple kimliğini de sıfırladım tabi verirken haliyle music aboneliği iptalini unutmuşum şimdi iptal için siteye giriyorum ama apple kimliği aklıma gelmıyor şifresini biliyorum ama kimlik yok bankayla konuşunca biz iptal edemeyiz diyolar bu aboneliği nasıl iptal ederim?
Apple ile hesabı geri almak için görüşün olmadı kredi kartınızı bankaya "kaybettim vs." diyerek yeniletin. Eski kart iptal olacağı için ödeme alamaz.

Claynt

Doçent
Reaksiyon puanı
96
Apple ile hesabı geri almak için görüşün olmadı kredi kartınızı bankaya "kaybettim vs." diyerek yeniletin. Eski kart iptal olacağı için ödeme alamaz.
Kartımı aktif kullanıyorum iş sahibiyim limiti de baya yüksek bankanın canlı desteği de kapatıp açma önerisinde bulundu ama bana zaman kaybettiricek

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Apple destek ile iletişime geçtiniz mi ? internet alışverişlerini sanal kart ile yapmanızı tavsiye ederim böyle durumlar da kolayca iptal edip yenisini oluşturabilirsiniz.

Claynt

Doçent
Reaksiyon puanı
96
Apple destek ile iletişime geçtiniz mi ? internet alışverişlerini sanal kart ile yapmanızı tavsiye ederim böyle durumlar da kolayca iptal edip yenisini oluşturabilirsiniz.
Geçmedim yarın bi arıyıcam, kulağıma küpe olmuş olucak artık bende paparayla falan yaparım bundan sonra böyle şeyleri.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Apple hesabını geri almak için bir IOS cihaz kullanırsanız bekleme süresini bypass edersiniz. Apple cihaz kullanamıyorsanız şu an güvenlik gerekçesiyle çok uzun süreler bekletebiliyorlar.