Haber Apple, iOS 18 ve ChatGPT entegrasyonu hakkında bilgiler verdi!

Ahmet Alışık

SDN
SDN
Katılım
24 Haziran 2024
Mesajlar
306
Reaksiyon puanı
34
Puanları
28
Yaş
24
Sihirli Elma İçerik Linki: LİNK

1721995640504.png

Apple, gizliliğe en çok veren şirketlerden bir tanesi. Özellikle yapay zeka çalışmalarında bu duruma daha fazla önem veriyor. Bu yıl sonunda piyasaya çıkacak olan Apple Intelligence, cihaz üzerinde işlem yapmayı vurgulayan bir yaklaşımla öne çıkacak ve ChatGPT entegrasyonunda özel bulut hesaplama gibi özelliklerle birlikte önemli gizlilik korumaları sunacak. Yakın zamanda yapılan röportajda iOS 18, ChatGPT ve birçok entegrasyon hakkında çarpıcı açıklamalar ortaya çıktı.

Apple iOS 18, ChatGPT ve gizlilik inisiyatifleri üzerine derinlemesine bir röportaj yapıldı​

YouTuber Andru Edwards, Apple’ın Gizlilik Mühendisliği Müdürü Katie Skinner ve Gizlilik Ürün Pazarlama Lideri Sandy Parakilas ile kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdi. 45 dakikalık bu röportaj, Apple’ın gizlilik anlayışına dair detaylı bilgiler sunuyor. Röportaj, Apple’ın ürünlerine gizliliği nasıl entegre ettiğini ve modern gizlilik sorunlarına nasıl yaklaştığını aydınlatıyor. Daha önce Apple yöneticilerinden ve basın etkinliklerinden duyduğumuz bilgilerin yanı sıra, güncel gizlilik sorunları hakkında da birçok yeni bilgi paylaşılıyor.

1721995677115.png

Apple Intelligence, özel bulut hesaplama teknolojisi ile dikkat çekiyor. Parakilas, Apple’ın gizlilik ve güvenlik vaatlerini buluta taşıdığını belirtiyor. Parakilas; “Buradaki yaklaşım, iPhone’unuzun güvenlik ve gizlilik vaatlerini buluta genişletmektir. Özel Bulut Hesaplama ile, cihazınızda olduğu gibi, Apple verilerinize erişim sağlamaz” açıklamasında bulundu.

Röportajda ayrıca Apple iOS 18 ve ChatGPT entegrasyonu, telefonların sürekli dinlemesi gibi konular da ele alınıyor. Apple, bu alanlarda nasıl bir yenilik ve koruma sunduğunu detaylı bir şekilde açıklıyor.
 
Üst