Apple indirim yapar mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan grbzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Dolar kurunun daha da düşmesiyle ve mart etkinliğinden önce satışa sunulan ürünlerde kurun 5,8 lerde hesaplanmasıyla mart etkinliğinde indirim bekledim ama olmadı. Sizce WWDC’ye kadar veya WWDC’de bir indirim olur mu ? Şimdiden sağolun

sedatcakalli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Dolar kurunun daha da düşmesiyle ve mart etkinliğinden önce satışa sunulan ürünlerde kurun 5,8 lerde hesaplanmasıyla mart etkinliğinde indirim bekledim ama olmadı. Sizce WWDC’ye kadar veya WWDC’de bir indirim olur mu ? Şimdiden sağolun
Sanmıyorum yapcagınıda eylülden sonra biraz kıpırtı olabilir belki dolara baglı bu kıpırtılarda zaten

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Artış olacak kesinlikle apple cep telefonlarında, xr alın. Dolar konusunda bir şey demek yasak biliyorsun(dur) ama şahsi düşüncem pek olumlu değil. (ytd)

doki^^

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Artış olacak kesinlikle apple cep telefonlarında, xr alın. Dolar konusunda bir şey demek yasak biliyorsun(dur) ama şahsi düşüncem pek olumlu değil. (ytd)
s10+ ile xs max arasında kaldım para olarak bakmassan xs max mi alırsın s10+ mı alırsın [fiyatlarını unutarak bak :D ]

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
xs max alırım neden dersen s10+ bazı yönlerden üstün ekran gibi yani çok küçük bir fark ama apple çok büyük bir artı çünkü ios yazılım faktörü bir tarafa yazılım olarakda çok üstün.