Apple hakkında yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ege35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ege35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abiler daha 14 yaşındayım çoğunuzdan bilgisizim ama öğrenmeye açığım Ben aşırı derecede sony fanboyuyum Rami bataryası vs. fazla oldugu için zaten z4 ü bekliyorum ama iphone 6 da çok şık birde iphonelar çok daha havalı diğer telefonlara göre çok kararsızım yardım edebilir misiniz ? :laugh:

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ilk iş olarak ön yargılarından kurtul bence. sonrası kolay

ege35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi peki sen Olsan z4 ü mü beklersin yoksa iphone 6 mı alırsın :)

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ne icin istediğime bakarım ona göre alırım. eşimde z1 bende de 4s vardı. gittim 6 plus aldım. hangisi hosuna giderse onu al. z4 ü de alacaksan Sony olduğu icin degil de ne bileyim tasarimi Performansı fiyatı icin al.

Whoops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle android mi ios mu kullanmak istediğine karar ver. Hatta ilk önce hangisini alınca daha mutlu olacaksın, daha rahat daha dertsiz olacaksın bunu düşün ve git onu al. Zaten iki telefon da her türlü işini görecektir. Tabi her şey bir arada olmuyor mesela z4teki suya dayanıklılık iphone'larda yok bir şeylerden feragat edeceksin yani hangisiyle iyi hissedeceksen onu al. İyi akşamlar.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Şuan i6 kullanıyorum , bundan öncede note 2 kullanıyordum anlayacağınız Android tecrübemde var. Ilk önce şunu söylemem gerekiyor iOS da uygulamalar daha kaliteli. Telefonun daha albenisi var dışarıdan daha fazla ilgi çekiyor. Bunun dışında note 2 ilk başlarda stabil bir şekilde çalışıyordu ama yaklaşık 1,5 yıl sonra teklemeye başladı. Bunun dışında i6 ya geçtiğimde tek elle kullanım ayrı bir zevk veriyor. Uzun bir aradan sonra kot pantolonun cebine rahatça tel koyabiliyorum.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Telefon'u gösteriş için almak pek hoş olmaz. Hava için mi alacaksın özellik için mi?
2500 lira bu telefona verirsen senin bundan alacağın faydalar neler?
Bu işi doğru tartman lazim.
Huawei ascend g7 ya da meizu mx4 al batarya ömürleri gayet iyi. Artan parayı ilerde ogretim hayatında degerlendirirsin 4 yil 1100 kullandim lisede.

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kardes yok islemci 0.2 daha iyi bunun batarya su bunun batarya bu bunun şu modu daha guzel ugrasma. Tasarımı hosuna gideni al