Appiah'tan şok sözler !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Stephan Appiah, es sonunda beklenen açıklamayı yaptı.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak olan Stephan Appiah, kendisine vefasızlık yapıldığı gerekçesiyle Fenerbahçe'den ayrılacağını açıkladı.

İngiltere'nin BBC kanalına konuşan Ganalı yıldız, Fenerbahçe'de artık mutlu olmadığını ve kendisine kulüp aramaya başladığını söyledi. Kontratının dondurulma girişiminde bulunmasını, "Yönetimin tavrına üzüldüm. Artık başka seçenekleri değerlendireceğim." sözleriyle değerlendiren Appiah, "Bir yıl önce sakatlandığım halde şampiyonluk mücadelesine katkıda bulunmak için iğne olarak tedavimi erteledim. Ben bu fedakârlıkları yaparken onlar kontratımı dondurmaya çalıştılar." dedi. Sakatlığının da yanlış teşhis ve tedavi nedeniyle uzadığını öne süren Ganalı futbolcu, "Mayıs ayındaki tedavimin ardından nefes alma güçlüğü çekmeye, dizlerimde ağrılar hissetmeye başladım. Kulüp doktorları astım teşhisi koyduğu için 3 ay boyunca astım tedavisi gördüm. Türk ve İtalyan doktorlar, astım sorunu yaşamadığım gerçeğini ancak aralık ayında onaylayabildiler.

Tedavi süresince sol ayağımdan kaynaklanan bir kan sorunu yaşamaya başladığım ortaya çıktı." diye konuştu.

Kaynak

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Appiah gitmese kalsa ya iyileşi sabır biraz...Çok iyi futbolcu aslında çook adamın filmi bile çekilecek