Appiah'dan şok açıklama!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cacar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Appiah'dan şok açıklama geldi. Appiah Schalke ile anlaştı mı?
Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı bir türlü netleşmeyen Stephen Appiah'ın Alman ekibi Schalke ile anlaştığı iddia edildi. Mavi beyazlılarla görüştüğünü doğrulayan Ganalı yıldız, "Evet menajerim Schalke ile anlaştı. Kulüplerin anlaşmasını bekliyorum" dedi.

Lig TV'nin haberine göre, Appiah ile görüştüğü ancak Fenerbahçe'nin yüksek bir bonservis istemesi nedeniyle bunu gerçekleştiremeyen Schalke'nin tekrar girişimlere başladığı haberi Alman medyası tarafından duyuruldu.

Bunun üzerine Lig TV muhabiri Deniz Türker Ganalı futbolcu ile bir görüşme yaptı. Schalke ile görüştüğünü doğrulayan Appiah, "Evet menajerim Schalke ile görüşüp her konuda anlaşmaya vardı. Bende Almanya'ya gitmek istiyorum ancak hala Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Artık takımın vereceği karar bekliyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin ise Appiah'ı 8-10 milyon eurodan aşağı bir bonservis ücretiyle bırakması beklenmiyor.

Kaynak: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=95831

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Tv lerdede yayınlandı bu haber... iyi bir ücret alırsak yollayalım bence ;)

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe aldığı fiyatın üzerinde satmak isteyecektir , doğal olarak kar etmek için.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
aziz başkan acıkladı 10 milyon euro getirene veririz dedi zaten adam gitmeyi kafasına koymuş dursa ne olacak ki

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
RuNaL dedi ki:
aziz başkan acıkladı 10 milyon euro getirene veririz dedi zaten adam gitmeyi kafasına koymuş dursa ne olacak ki
öylede zarar etmek te olmaz... daivid e 2 milyon dolar veren bir takım nasıl dönecek :S

LoneLyBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence appiah Fenerbahçe için herşey ortasahada bir dinamo ben bir Galatasaraylı olarak samimice söylüyorum

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
LoneLyBoy dedi ki:
Bence appiah Fenerbahçe için herşey ortasahada bir dinamo ben bir Galatasaraylı olarak samimice söylüyorum
Fenerbahçe orta sahasının bel kemiği bence :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
çoğu maçta yer Zico nun yer vermedigini unutmayalim.. Zico Brazilyalıları cok tutuyor

LoneLyBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabikide sonuçta vatandaşı ama appiahı kaybederse hiç iyi sonuçlar olmaz bence :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
LoneLyBoy dedi ki:
Tabikide sonuçta vatandaşı ama appiahı kaybederse hiç iyi sonuçlar olmaz bence :)
adam gözden çıkarmıs çokdan deivid diyor baska birsey demiyor.. o adama 2milyon dolar nasıl verdiler anlamıyorum...