• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

App Store'da Çılgın İndirim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
App Store'da Çılgın İndirim!

Kısa bir süre önce zam haberleri ile çalkalanan App Store, bugün eşi görülmemiş bir indirim haberi ile karşımızda. Popüler uygulanalar 0,59 TL'ye satılıyor.

App Store indirimi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Innial kart kabul etmedi etseydi iyiydi.

Cebinize alın 2 emekli maaşı cep telefonunu, sonra diyin uygulamaya para vermem. İnanır mısınız bilmem ama kul hakkı diye bir şey var islam dininde.

Androidde olsun iOS ta olsun çok kaliteli uygulamalar var bunların devamının gelmesini istiyorsak satın almalıyız, 3-5tl cogu makul fiyatlar alınabilir.

Ben jailbreak yapıyorum ama korsan için degil hatta cydiadan satın aldığım uygulamalar da mevcut. Geliştiricileri desteklemek Lazım.

50 kuruş 1 tl 5 tl beni ne zengin eder ne fakir ederi. Yapımcınin yaptığı uygulama o paraya değiyorsa parasini öderim. Aksi takdirde uygulamayı kullanmam.

ABD hesabını kullanıyorum aynı oyunlar $0,99 :) Türkiye hesabına geçip Red ball 4, The Room Two ve LIMBO oyunlarını satın aldım 1,77 TL kesmesi gerekirken 1 TL kesti :)

Androidde rewun icon pack apk kurdum beğendim, şimdi parayla satin alacağım. Android deki apk kullaniminin amaci korsana tesvik degil de uygulama deneme amaciyla olursa güzel oluyor.
Bu arada malesef mobil oyunlardan nefret ediyorum indirimin hemen heosi oyun olduğu icin cazip de gelmedi
(ipad için de pek yararlı bir sey yok zaten aralarinda)

Androidde rewun icon pack apk kurdum beğendim, şimdi parayla satin alacağım. Android deki apk kullaniminin amaci korsana tesvik degil de uygulama deneme amaciyla olursa güzel oluyor.
Bu arada malesef mobil oyunlardan nefret ediyorum indirimin hemen heosi oyun olduğu icin cazip de gelmedi
(ipad için de pek yararlı bir sey yok zaten aralarinda)
Face tune tavsiye ederim. Android platformunda almıştım. İos ta da 59 kuruş değer . Piyasadaki en iyi fotoğraf editleme programı.