• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

App Store Ödeme Sorunu

Cangnn

Öğrenci
Merhaba,app store'den iki üç tane ücretli uygulama satın aldım ancak kartımda para yoktu daha sonra farkettim ve iade talebinde bulundum birkaç mail dönüşü oldu tarafıma ben de iade olduğunu zannettim şimdi birşeyi bile güncellemek istesem fatura bilgileri kısmı çıkıyor karşıma ne yapmalıyım şuan (apple kimliğimi değiştirdim çözüm olmadı )

Kartına para yüklelemelisin. Başka çözümü yok bildiğim kadarıyla. Benzerini ben de yaşadım. Apple ile konuşmuştum. Öyle dediler.

Merhaba,app store'den iki üç tane ücretli uygulama satın aldım ancak kartımda para yoktu daha sonra farkettim ve iade talebinde bulundum birkaç mail dönüşü oldu tarafıma ben de iade olduğunu zannettim şimdi birşeyi bile güncellemek istesem fatura bilgileri kısmı çıkıyor karşıma ne yapmalıyım şuan (apple kimliğimi değiştirdim çözüm olmadı )
Ayarlardan ödeme seçeneklerinden kart bilgilerini silsen yine işe yaramazmı acaba

Bence direk ara müşteri hizmetlerini Apple in veya saat bırak onlarda arıyor istediğin saatte. Geçen ben aldığım bir uygulama yüklenmiyor diye aramıştım çok yardımcı oldular çok ilgililer. En iyi çözümü yine onlar sunar

Hediye kartı ile para yükle bırak çeksinler çekmeseler kartın tehlikeye girer