KimBuGamzeli
Profesör
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar iyi forumlar dilerim. 8 aydır bir apartmanın 1+1 dairesinde oturmaktayım. Daire konusunda bir sorunum yok çok şükür lakin apartmanda ki aidat parası sorununu bir şekilde çözmemiz gerekiyor. Apartmanda çok ahlaksız bir adam yöneticilik yapıyor. Numaramı falan ev sahibinden almış sanırım sürekli beni aidat parası konusunda rahatsız ediyor ben zaten ödeyen bir insanım daha günü gelmeden para istediği için rahatsız oluyorum bir kaç kere söyledim ama adamın umrunda değil. Adama şikayetlerimi söylüyorum apartman hakkında hiç oralı bile olmuyor. Geçenlerde toplu olarak verdim aidat parasını rahatsız etmesin diye geçen gün ben evde yokken kapıya gelmiş eşime laf söyleyip gitmiş normalde başka birisi olsa adamı döver yada hastanelik eder neden çünkü eşine laf konuşuyor. Ama ben insan gibi uyardım bir sorun varsa benimle muhattap ol eşimle değil dedim hatta ben senin eşinle gidip konuşuyormuyum dedim bişey diyemedi kavgaya çağırır gibi konuşuyor utanmadan. Bunlar bu şahıs ile yaşadığım sorunlardı. Şimdi asıl sorunlar ise şunlar. Normalde aidat parası verildiği zaman makbuz vermesi lazım öncelikle bu adam makbuz vermiyor ben deftere yazıyorum diyerek geçiştiriyor. Bir kaç kere makbuz istedim vermedi mesela. Daha sonra apartmanın gelir gider masraflarını gösteren bir kağıt asması lazım girişe ama bunu da yapmıyor. Soruyorum apartmana 150 TL elektrik geliyormuş
faturalar yüksek geldiği için anca ucu ucuna yetiyormuş güya verdiğimiz paralar. Apartman girişinin sensörlü lambası ben taşındığımdan beri çalışmıyor akşam karanlık mesela kapıyı açmak için ya telefonun ışığını yakmam gerekiyor yada 2 saat anahtar deliğini aramam gerekiyor. Çünkü görünmüyor karanlıktan. Etrafımızda ki bütün binaların giriş kapısında ki lambalar yanıyor bir tek bizim yanmıyor bunu da söyledim beyfendi ilgilenmiyor gerek yokmuş ona göre
Lamba bile çalışmıyor nasıl 150 TL elektrik geliyor diyorum ses yok. Ben bu şahısın aidat parası adı altında aldığı paraları cebe indirdiğini düşünüyorum artık. Nasıl bir yol izlememiz lazım acaba? Apartmanda doğru düzgün bir temizlik bile yok. Apartmanda oturan kadının birine temizletiyorlar normalde oda son 2 haftadır temizlik bile yapmıyor. Ben bu parayı vermek istemiyorum ne yapmam lazım?