Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şık tasarım - zerafet ya da ergonomi mi deniyor. bunlar aopen da var. ama bu ürün bnları sağlasa dahi benim tarzım değil. perfrmans performans performans. şu halde en azından aopen atx serisiyle başlarım ben.
Öncelikli olarak tasarımları ile ilgimi çekiyor. Elbette hepsinden hoşlanmıyorum ama gerçekten çok hoş tasarımlarıda var. Uzun zamandır sadece psu değiştirerek aynı kasayı kullanıyorum ama kasayı yenileyeceğim zaman ilgileneceğim markalar arasında ön sırada geliyor.
Ne yalan söyliyeyim benim böle bir markadan haberim bile yoktu. Oyuzden bence ankete '' bu da ne '' gibi bir şık koyulmalıydı o yuzden bende resime bakarak '' yenilikçi ve sıradışı ürünleri '' tıkladım
daha önce aopen kasa kullandım elektrik kesintisinde 9 kasanın güç kaynağı patlamıştı. aopen güç kaynağı bulunmayan kasaların 4 nün anakartıda zarar görmüştü ama orjinal aopen kasa güç kaynağının bulunduğu makinalarda sadece güç kaynakları yanmıştı diğer bütün malzemeler sağlamdı. kasa denilince aklıma ilk aopen gelir. her malzemede bi idolüm vardır kasada aopen bende 1 numara
anakartta intel
ramda kingston
hdd seagate
akran kartında sapphire bunlardan başka mazlme tanımam 1 numaradır bunlar alanında
bende ilkdefa duydum ödüllü anket sayesinde ) ama inceledikten sonra görünüm ve şıklığına sözüm yok inşallah ihtiyacı olan birine çıkar diyorum... hepimize bol şans..