Antivirüsü Siliyorum Geri Geliyor | Şaka Gibi :(((

Mysterious47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Returnil Virtual System 2010 diye bir antivirüs var arkadaşlar,bunu bir deneyeyim dedim ama ama bunun çalışma mantığı deep freeze ile benzer,antivirüsü siliyorum hemde your uninstaller progrmıyla en ayrıntılı şekilde temizliyor,pc yeniden başlatıyorum bakıyorum geri gelmiş,napacam kafayı bozdum,bende nod32'de kurulu acayip kasılıyor pc,lütfen yardımıcı olun,bu lanetten nasıl kurtulacam

Program Ekle-Kaldır'dan kaldırmıyor,kaldırmaya çalışınca şöyle bir hata veriyor.Ayrıca programı yeniden kurmayı denediğimdede bu hatayı veriyor:

72536988.jpg

Şimdiye Dek Denediğim Yollar ve İşin Aslı:

1- Programı Program Ekle/Kaldır'dan Kaldıramadım.Your Uninstaller ile Kaldırdım Fakat Restart Yaptığımda Geri Geldi.Yeniden Yüklemeye Çalıştığımda Resimdeki Hatayı Verdi.
2- Programı Güvenli Modda Girip Your Uninstaller İle Kaldırdım,Sonra Normal Moda Geçtim,Antivirüs Kalkmış Gözüküyor Fakat Gizliden Yine Çalışıyor (Çünkü Görev Yöneticisinde '' rvsmon '' dosyası halen aktif)
3- Programı En Son Görev Yöneticisinden de Sonlarndırdım,İşe Yarıyor Fakat PC'yi Restart Yaptığımda Yine Çaılışıyor.
4- Sanırım Yaptığım Hata İngilizce Uyarısına Uymayıp (Yani Kaldırmadan Önce Görev Yöneticisinden Sonlandır Diyodu) Direkt Kaldırmam Oldu.

Fakat İşin Garibi Şimdi Program PC'den Kaldırlmış Durumda,Görev Yöneticisinden Sonlandırsam Bile Uninstall Yapamadığım İçin Bir İşe Yaramıyor.Hani Deep Freeze Özelliği Olmasa Kaldırmak İçin Bu Kadar Uğraşmam Ama Bu Özellik Yüzünden PC'ye Ne Bir Şey Yükleyebiliyorum Ne de Değişiklik Yapabiliyorum.

Şuan İşin Özeti Bu,Bunun Başka Bir Çaresi Yokmu,En Son Çare Format Ama O da Benim İçin Tam Anlamıyla Felaket Olur. :crying:

leolord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
"Çalıştır" komutunu kullanarak ilk önce msconfig den bu programın sistemle birlikte baslamasını önle daha sonra "çalıştır" komutuna services.msc yazıp programın hizmetini otomatik baslatmasını durdurup devre dışı bırakıp silmeyi öyle dene. Ayrıca kayıt defterinden (regedit) programın ismini F3 ile arama yaptırıp programa ait tüm kayıt girdilerini sil. Umarım hallolur.
Kolay gelsin :)

husoft07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu program bir antivirüs programı değil. Bizatihi kendisi virüs. Combofix ve malwarebytes programlarını kullan. %90 başarılı olursun. Kolay gelsin.

Mysterious47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunum meridyen adlı arkadaş tarafından çözülmüştür,çözümüde şu şekildedir :

rvsmon öncelikle bu ya başlangıçta çalışıyor yada bir hizmet

başlat çalıştır a (yada windows logosu + R tuşu ) msconfig yazalım başlangıçta çalışıyorsa kapayalım daha sonra

yine başlat çalıştır a services.msc yazalım hizmetler açılsın

bu antivirüsle ilgili hizmet varsa bu hizmete çift tıkla durdur de ve devredışı olarak ayarla pc yi resetle güvenli modda başlat

klasör seçeneklerinden görünüm tüm dosyaları göster i işaretle ve korunan işletim sistemi dosyalarını gösterme seçeneğindeki işareti kaldıralım

sonra arama yaptıralım gelişmiş seçeneklerden gizli ve sistem dosyalarında ara diyelim arama kısmına rvsmon yazalım bişey bulursa silelim pc yi yeniden başlatalım

bu dosya muhtemelen windows klasöründe yada windows system32 nin içindedir

sorununuz çözülecektir.

İlgi ve Alakanıza Tşk Ederim :)