• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Antivirüs Yazılımları Anketi

Hangi Anti-Virus Yazılımını Kullanıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    1,287
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar ben nod 32 kullandım ama yıne şunu soylemek istiyorum bende kaspesyk diyorum cunku nod un bulamadıgı virüsleri buldu ama hepsınınde ayrı tarama modullerı var,bence de kaspersky.

tabiki avg 8,0 free kullanıyorum çok güzel kolay ve pc yi kasmıyor vede güçlü.

:icon_:nod32 smart s. master edition:icon_:
sistem kasıntılarına son...

Nod32.4 Yıldır Kullnaıyorum.Çok Memnunum.Sanırım Vazgeçemem.

Eskiden Eset nod 32 kullanıyordum, bilgisayara virüs girdi noddan tık yok. bende araştırdım en iyisi Avira çıktı şimdi onu kullanıyom...

nod32 hakketen iyi ma silmekte basarısız buluyo sılmıyo ne işe yarar kı su anda avira premıum kullanıyorum ama en iyisi kaspersky tartısmaya gerek yok :)

nod32 smart securty derim sistemi kasmas abuk bi sitye bağlansam bile uyarıyo bi progamı acarken tarıyo hatta acmayı bırak indirmeye bile izin vermiyo çok memnum iki yıldır kullanıyorum sorun yok arada canım sıkılırsa atarım bi formay olur biter yanında ad-aware kullanıyorum beton gibi pc bigünde kasmadı bee

Eset Nod 32 tabi lisanlı ve hiiç kasmıyor pcyi.. . crackliler fire verebiliyor ..
;)

kaspersk ve nod32 favori gosterenleri anlamıyorum..çunki kaspersky da 50.000adet virüs imzası var .nod32 ise bazı yeni nesil trojanlar tarafındanda devre dışı bırakılıyo.ama BİTDEFENDER 1.500.000 virüs imzası var ayrıca pc içinde yalancı pc oluşturarak adı olmayan yeni virüsleride kıpırdadıkları anda paketliyor.just only viruses kill BİTDEFENDER..

kaspersk ve nod32 favori gosterenleri anlamıyorum..çunki kaspersky da 50.000adet virüs imzası var .nod32 ise bazı yeni nesil trojanlar tarafındanda devre dışı bırakılıyo.ama BİTDEFENDER 1.500.000 virüs imzası var ayrıca pc içinde yalancı pc oluşturarak adı olmayan yeni virüsleride kıpırdadıkları anda paketliyor.just only viruses kill BİTDEFENDER..

Kaspersky'de nasıl 50.000 adet virüs imzası var, iyi araştırdınmı ? Aşağıdaki linke bir bak bence, 1.140.518 gibi bir rakam var.

Antivirus Database Updates

avast trojan buldu ama silmiyo yav nasıl silebilirim varmı caresi yoksa illa format atmammı gerekiyo

bilgisayar bölümünde okuyorum okuldaki bilgisayarlara nod32 kuruyor teknik servis öğrencileri ama bilgisayarda virüsten geçilmiyor flash diski takıp çıkardığımda en az 4-5 virüs bulaşmış oluyor ayrıca bu bilgisayarlarda deepfreeze de var nod32 kadar dandik antivirüs görmedim

kaspersky for ever

Selam
ben arkadaşların kullandığı ürünlerden nod -Kaspersky - Norton - Bitdefender kullandım hepsindede çeşitli sorunlar yaşadım kimi ağır kimi hızlı ama bişey bulamıyor kimi buluyor silemiyor vs. enson olarak MicroWorld eScan la tanıştım şimdi Antivirüs dendimi olayın hakkını veren tek yazılım eScan diye düşünüyorum arkadaşlarada tavsiyem eScan denemeden anket hakkında karar vermemeleri çünkü çoğumuz bu anketlere bakarak en iyiyi bulduğumuzu düşüneceğiz

bir çok vurus programı kullandım ama kaspersky tek geçiyorum 2009 ne kadar kasarsa kassın bence tek

Avira AntiVir aslında iyi ama bilgisayarın açılışını belirgin bir biçimde yavaşlatıyor sinir oluyorum.. AVG de aynı şekilde, sadece Bitdefender yavaşlatmıyor o nedenle Bitdefender..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...