Antivirüs Yazılımları Anketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Anti-Virus Yazılımını Kullanıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    1,287
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
nod 32 yi hiç sevmiyorum bnde virüs programı kullanmıyorum fazla bakıyorum kasıyor pc acıyorum görev yöneticisi bakıyorum calışan programlara tanıdık olmanları sonlandırıyorum bakıyorum yeniden geliyor her hangi bişey kurup siliyorum :D yada elle silmeye calışıyorum :P

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bitdefender Total Security 2010 deneyen var mı ? Tavsiye ederim.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
NOD 32 bencede güzel değil şirketimizin nod 32 antivirüsü var ama ben kullanmıyorum, arkadaşların notebook'larına taktığımız flash disklerde nod 32 trojan ve virüsleri bulmada çok başarılı değil, nod 32'nin bulamadığı virüsleri diğer antivirüsler buluyor

OLDSMAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
KASPERSKY INTERNET SECURITY üzerine tanımıyorum arkadaşlar bugüne kadar beni hiç yarıyolda bırakmadı,2010 versiyonuda çıktığından beri kullanıyorum birçok artıları diğer
yazılımlara göre daha stabil çalışıyor.

Çok tehlikeli olarak bilinen confıcker ve kido virüslerini başarı ile temizliyor
NOD 32 bu konuda hala zayıf

EskiKullanici

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sürekli antivürüs anketi yapmak hangi marka otomobil daha iyi gibi olmaya başladı artık. bi mercedes kötü araba üretirmi seneler geçse bile iyi olan iyi olmak için herşeyi yapar

bybilal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle kaspersky.çok virüs prgramı kullandım ömrüm geçti hepsinin bir bir patladığını gördüm ama kaspersky nin görmedim.tecrübe ile sabittir.

setcom_2000

Asistan
Reaksiyon puanı
0
windows 7 sistemimde kis 2010 kullanıyorum. çok memnunum. şu kaspersky cidden işini iyi yapıyor. yıllardır yüzümü kara çıkarmadı.

By-eXe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yaw antivirüs spam spy bilmem ne bunlar palavra :D valla 6 yıldır internet kullanıyorum 6 yıldır bilgisayarıma 1 tane bile virüs programı vb.. güvenlik programları yüklemedim :D Şimdiye kadar hiç bi sorunum olmadı ||| en iyi pc antiVİRÜSSÜZ pc!!! xD :D:D

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaw antivirüs spam spy bilmem ne bunlar palavra :D valla 6 yıldır internet kullanıyorum 6 yıldır bilgisayarıma 1 tane bile virüs programı vb.. güvenlik programları yüklemedim :D Şimdiye kadar hiç bi sorunum olmadı ||| en iyi pc antiVİRÜSSÜZ pc!!! xD :D:D
Umarım bundan sonrada bir sorun olmaz ama yinede bir antivirüs yükle derim. Çünkü virüsler sadece sistemi çökerttip, ve ya bir kaç şeyini silmekle kalmıyor, bazı virüsler sistemin sorunsuzda çalışsa bilgi çalabiyor. Şifreleri çalan virüsler, konuşulanı dinleyen virüsler, ATM kart bilgilerini çalan virüsler vb. virüsler hiç bir sorun yokmuş gibi görünsede işlerini yapıyor. Dikkatli olun!!

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bu da bir mantık

cka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
benim tercihim panda, tam sürüm olanı

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
nis 2010 gercekten cok guzel deneyın derım :thumbup1:

AdReNaLiN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistemi kasmazsa kaspersky kasarsa nod32.nedense bunları kullanıyom anti-virüsten pek anlamam ama en çok bu ikisini duyduğum için herhalde

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Forever Kaspersky :D Şuan 2009 Kullanıyorum Ne Worm Ne Trojen Ne Win32 Nede Truva Hepsinin Canına Ouyo Valla :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
birçok anti denedim. 1 kasper 2 nod. kasper pcyi kastığı için şuan nod kullanıyorum

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
avira kesinlikle sistemi yormayan ve bütün virüslerin kafasını kıran süpper bi program :D

*Rorschach*

Asistan
Reaksiyon puanı
2
:devil2::devil2:
Yapma yav eset 2000 saniye ancak korur seni...:devil::devil:

:D

Katılmamak elde değil. Zira Panda orjinal kullanan biriyim. Çevremdeki güya bilişimden bilgisayar programlarından anlayan arkadaşlarım buldukları illegal yazılımları övüp duruyorlar. Aradan kısa bir zaman geçtikten sonraysa durum acı bir hüsrana dönüyor. Virüsler bilgisayarı sarıyor ve ondan sonra pişman pişman geliyorlar.

gigasa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eset smart security 4 kullaniyorum bi ara avira kurdum sistemi cok kasti tekrar eset kullanmaya gectim.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bence norton son 2010 surumlerını harıka yaratmıs deneyın derım

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
gercekten su nortonu deneyın cok hafıf pc kasmaz ve son testte %98 vırus bulma basarısı gostermıs ve 3 yıldız almıs bır program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...