Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar insan bilmediğinin düşmanıdır derler.herkesin samimiyetine inanıyorum ama 2-3 antivirüsü aynı sistmler üzerinde kullanmış arkadaşlar nedenleriyle birlikte anlatırsa daha faydalı olur bence.(1 yıl norton,1 yıl kaspersky ve bir yılda AVG kullandım)
Sadece güvenlik ve orta performans isteyenlere Kaspersky
Tam güvenlik az performans isteyenlere Norton öneririm.Özellikle internetten bankacılık işlemlerini yapanlar için kesinlikle norton öneririm..bilgisayarımın birisinde norton diğerinde nod32 kullanıyorum...ikisindende memnunum...
En güvendiğim antivirüs Bitdefender. Daha önceden kullanmış olduğum bir çok antivirüs yazılımının kaldıramadığı virüsleri ve trojanları başarı ile temizledi. Kaspersky sistemi çok kasmasa o da seçimim olabilirdi fakat donanım kaynaklarını çok sömürüyor. Tercihimi Bitdefender dan yana kullandım.
eset ss4 kullanıyorum, fakat daha önce silemediğim bir virüsü panda ile rahatlıkla temizledim, ve kasperin de ii olduğuna inanıyorun, bitdefender deki game mod da baya hoşuma gitmişti,
kesi nbir şey söyleyemeyiz ama ilk 5 den birini herkes kullanıyodur zaten...
Bitdefender kullanıyorum ve bir çok antivirüsten çok daha iyi koruma sağlıyor. Bence tercih edilebilecek bir kaç antivirüsten biri Bitdefender. Performanslı ve sistemi zorlamayan bir yapısı var. Virüs bulma konusunda bir çok antivirüsten daha başarılı. Laptop modu, Oyun modu ve Dosya kasası gibi ek özelliklere sahip.