Antivirüs Tavsiyesi

izmirli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yorum yapan bazı arkadaşlar ya ilkokul öğrencisi yada ilkokul öğrencisi kadar kafaları çalışıyor. "Dünyanın en iyi tarayıcısı", "bütün virüsleri bulur" gibi sanki bütün virüs tarayıcılarını var olan bütün virüslerin bulaştığı bir makinada denemişler ve bir tanesinin en iyi olduğuna karar vermişler.

Konu tartışmaya açık.

Birden fazla antivirüs bence yeterince iyi ve işinizi görür. Bedava bir antivirüs yanında Ad-aware ve spybot search & destroy kullanmak bence yeterli.

Ben 3 bilgisayarımda yaklaşık 1998 den beri MacAfee kullanıyorum ve şimdiye kadar virüs bulaşmadı. AVG veya Kaspersky kullanan kişilere de bulaşmadıysa demek ki üçü de yeterince iyi.

Kastı kasmadı olayında da yorum ve tecrübeler farklı. Standart altı makinaları olanlar, yada bir programı yüklerken kullanım kılavuzunu okumadan haldır haldır setup.exe'yi çalıştıran okuma-yazma özürlüler yorumda bulunmasın.

nurlanweb

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Selam bence en iyisi eger lisans satin ala bilirsen Kaspersky Internet Security 2009,hem turkce arayuze sahip hem de cok guclu anti-virus,yalnizca kendimden demmiyorum hem chartlara bakdim hem de kendim kullandim cok guclu anti-virus oburlerden iyi tarafi temizlemesi cok guclu islemlere sichramis zararli yazilimlari bulup hemen temizleye biliyor,internetde oturmuyorsan bence en iyisi Avira AntiVir 9'dur,hemen hemen tum zararli yazilimlari bula biliyor ama ag saldirilarina karsi onlemi yok Nod32'de cok guclu Kaspersky'den iyi tarafi Bilgisyari daha az yormasinda.bak iste lisansina paran yetersen ben Kaspersky'ni oneririm.

drhakan66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xp prof. sp2 sürümü olanlar AVG yi kurmasın,sistem32 içindeki windows un bazı içeriklerini virus kabul edip siliyor.
geçenlerde pc çöktü,xp prof sp 2 kurmuş üzerine AVG atmış.eve geldim habire bir şeyler siliyor.çaktım manzarayı başka bir pc ciye gittim.aynı xp yre bu sever sonsuz deneme sürümlü nod 32 kurdu sorun çıkmadı.bir kaç hafta sonra bir forum sitsinde benim sorunumun aynısının yaşandığını gördüm.
AVG den soğudum.
başka bir işletim sisteminiz varsa kurun.
XP Prof. SP2 varsa AVG kurmayın.

Sonsuz deneme sürümlü NOD32 ler dolaşıyor.arada silip diğer antivirüs ile temizler deneme süresi bittiğinde nod32 ye geçersiniz.

zaten antivirus kullanımında önerilen sadece birine bağımlı kalmayın.
ayda bir(kullanım sıkılığına göre tabi)antivirüsünüzü değiştirin diyor uzmanlar..

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hmm evet haklısın küçük harfle yazmışım gerçekten iyi mi avira kaspersky nasıl iyi deyilmi
şiddetle avira antivir personel free antirirüs öneriyorum, gerçekten süper,hem kasmıyor, hem tam güvenlik sağlıyor, en önemlisi ise ücretsiz olması. ben kaspersky önermek isterdim ama 1 aydan sonra kullanamıyorsun onuda :):happy:

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tabiki avast! 4.8 geçen ay birincilik ödülü aldı ve en çok kullanıcı sayısı olan antivirüs ;) ( Not : Ben ceo'su değilim :D )

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Nod 32 Antivirüs 4 veya Nod32 Smart Security 4 kullanabilirsin sistemi yormaz... Avira da olabilir o da sistemi yormaz...

atlantisprensi

Asistan
Reaksiyon puanı
9
kasperky ya da bitdefender tavsiye ederim. ancak kasperskyde key sorunu başını rahat bırakmaz. sürekli yeni key ister.

izmirli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
zaten antivirus kullanımında önerilen sadece birine bağımlı kalmayın.
ayda bir(kullanım sıkılığına göre tabi)antivirüsünüzü değiştirin diyor uzmanlar..

Bu uzmanlar antivirüs programları kaç para biliyor mu? :whistling:

Yoksa bu uzman:excl:lar bütün gün internette seri numarası ve crack arayan uzmanlardan mı? :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Valla 1000 liraya anti-virüs satılar korsan çıktı :D

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Para verip kullanacaksınız Kaspersky,Norton 2009 ve Trend Micro öneririm ama crackli kullanırım diyorsanız hiç uğraşmayın Avira kurun.

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
kullan nod32 yeterlidir ama karar vermişsindir şimdiye kadar bence!

syldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kimse önermese de McAfee derim başka da bişey demem, beğenmeyenler ePolicy Orchestrator'ı bi kurup baksınlar, 1000 tane bilgisayar olan ortama tek tıkla McAfee kuruyorsunuz, policy ayarlıyorsunuz daha ne olsun.

izmirli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kimse önermese de McAfee derim başka da bişey demem, beğenmeyenler ePolicy Orchestrator'ı bi kurup baksınlar, 1000 tane bilgisayar olan ortama tek tıkla McAfee kuruyorsunuz, policy ayarlıyorsunuz daha ne olsun.
1998'den beri işyerindeki 3 bilgisayarda McAffee kullanıyorum. Daha tek bir virüs bile bulaşmadı bilgisayarlarımıza. Çok ta sağlıklı çalışıyor. Şu anda hem Win2K, hem XP, hem de Vista makinalarda kurulu. Tabii bütün Windows'lar lisanslı. Makinalarda yeni bir hard disk eklemek dışında "format" komutu kullanılmadı :) 3 ayda bir "format atıcı" uzmanlara ;) bilgisayarını götürenler bilgisayarlarına ne yapıyor merak ediyorum.

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
avira abicim ben de kullanıyorum, kasmıyor pc yi gönül rahatlığıyla kullanabilirsin

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
yaptığım virüsleri 40 antivirüs arasından yakalayan sadece bitdefender var onuda bilgisayara yüklediğinde benim virüsün 10 katı daha fazla kasmaya sebep oluyor :D
Zaten diğerlerini çok rahat geçiyorum ben amatör olduğum halde 40/1'ine yakalanıyorsam bu işin üstatlarının yaptıklarını engelleyecek antivirüs daha yapılmadı..
Bilgisayarım format atığım gibi hızlı olsun diyorsan Deep freeze yüklersin.. İnternete gezineceğin zaman deep freeze açarsın.

izmirli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yaptığım virüsleri 40 antivirüs arasından yakalayan sadece bitdefender var onuda bilgisayara yüklediğinde benim virüsün 10 katı daha fazla kasmaya sebep oluyor :D
Senin virüsler heralde senin makinanın dışına çıkamıyor. :D since1453 virüsünü yakalayan bi bitdefender sahibi var mı?

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Valla benden söylemesi izmirli kardeşimize:
1.avira
2.trend micro
3.bitdefender
13546468445464.mcaffe:mrgreen:

Kroşe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 senedir evimde bilgisayarım var. çok antivirüs denedim ama avira kadar mükemmelini görmedim