Finix
Daha mükemmel bir Troy
- Reaksiyon puanı
- 2,285
Hangisi? Hem ortalıkta olmaz ayıp olur troyaTmm tşk bi deneyim bakıyım ama finix lisans kodu istiyor onu bulamadım bi werirsen sevinirim

Hangisi? Hem ortalıkta olmaz ayıp olur troyaTmm tşk bi deneyim bakıyım ama finix lisans kodu istiyor onu bulamadım bi werirsen sevinirim
şiddetle avira antivir personel free antirirüs öneriyorum, gerçekten süper,hem kasmıyor, hem tam güvenlik sağlıyor, en önemlisi ise ücretsiz olması. ben kaspersky önermek isterdim ama 1 aydan sonra kullanamıyorsun onudaHmm evet haklısın küçük harfle yazmışım gerçekten iyi mi avira kaspersky nasıl iyi deyilmi
zaten antivirus kullanımında önerilen sadece birine bağımlı kalmayın.
ayda bir(kullanım sıkılığına göre tabi)antivirüsünüzü değiştirin diyor uzmanlar..
1998'den beri işyerindeki 3 bilgisayarda McAffee kullanıyorum. Daha tek bir virüs bile bulaşmadı bilgisayarlarımıza. Çok ta sağlıklı çalışıyor. Şu anda hem Win2K, hem XP, hem de Vista makinalarda kurulu. Tabii bütün Windows'lar lisanslı. Makinalarda yeni bir hard disk eklemek dışında "format" komutu kullanılmadıkimse önermese de McAfee derim başka da bişey demem, beğenmeyenler ePolicy Orchestrator'ı bi kurup baksınlar, 1000 tane bilgisayar olan ortama tek tıkla McAfee kuruyorsunuz, policy ayarlıyorsunuz daha ne olsun.
Neye katılmıyorsun anlamadım?izmirli sana hiç katılmıyorum.
Mcaffe ile virüsler.Hiç iyi değil:stuart:Neye katılmıyorsun anlamadım?
Senin virüsler heralde senin makinanın dışına çıkamıyor.yaptığım virüsleri 40 antivirüs arasından yakalayan sadece bitdefender var onuda bilgisayara yüklediğinde benim virüsün 10 katı daha fazla kasmaya sebep oluyor![]()