AntiVirüs Tavsiyesi

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar orjinal türkçe dil desteği olan antivirüs tavsiyesi istiyorum sizden . 1 ay kaspersky 2009 kullandım o bitti şimdi eset kullanıyorum oda biticek 8 gün sonra , avast deseniz asla kullanmam hiç haz etmiyorum ondan başka orjinal türkçe dil desteği olan antivirüs söylerseniz sevinirim . 1 ay deneme süresi olsun yeterli free sürüm istemiyorum o zaman çoğu özelliği kısıtlı oluyor

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
ınternet ıcın arıyosan bunu yanı ınternetten gelebılcek yazılımlar/wormler vs ıcın KIS kullan derım ama sen en ıyısı benım yaptıgımı yap antıvırus kullanma :D ya da keyler var torrentlerde vs onları bul ben bı keresınde 3 yıllık bulmustum 2 yıl kadar da dayandı yaklasık bı 10 pc ye fln kurmusumdur o keyı :D

metaSt86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bitdefender Total Securit 2010 gerçekten çok güzel, komple bir koruma paketi olmasının yanında, tune-up seçeneğinde Windows Regsitry Cleaner, PC Cleaner gibi windows un performansının arttırmaya yönelik bir çok seçim mevcut. Ayrıca sistemi kasmaması da cabası, ben şu anda Bitdefender internet security 2010 kullanıyorum ( lisanslı ) ama total security de denedim harika bir yazılım. Ve türkçe desteği de mevcut şuraya bakabilirsin : http://download.bitdefender.com/windows/desktop/internet_security/final/tr/ ( Bitdefender IS2010 türkçe için )

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
f-secure internet security hem türkçe, hem kasmıyor hem de 150 gün bedava.....

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
2 kişi dışında yazdığım yazıyı okuyup cevap veren olmamış biri kaspersky kullan diyor biri eset :S onları ztn kullandığımı yazmışım lütfen yazdığım yoruma göre cevap verin yada post kasmayın.

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
madem free istemiyorsun ve ayda bir degistireceksin zorunlu olarak o zaman sormaya gerek yok hepsini deneyeceksin.. ben free olarak kullanmak isteyenlere avira'yi oneriyorum(turkce destegi yoktur) kendimde kaspersky kullaniyorum

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Türkçe desteği önkoşul olunca çok fazla tavsiyemiz kalmıyor..

Sırasıyla,

GData
Bitdefender
Panda

ürünlerini tavsiye ederim.

alpin73

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
av-comparatives adlı sitede antivirüs testleri,

matousec adlı sitede firewall ve full Internet Security program testleri yapılır.
leak test results bölümüne bakınız.
en son bir Türk tarafından geliştirilen Comodo % 100 ile 1. idi.

saygılar...

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Sana iki öneride bulunabilirim
önce Bitdefender IS2010 indirip kur 30 gün dene, daha sonra Bitdefender Total Security 2010 indir 30 gün daha eder 60 gün. Türkçe versiyonları da var ayrıca

Quasar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bitdefender süper bir antivirüs, 2010 sürümleri çok stabil ve hızlı çalışıyor, kaspersky kaldırıp Bitdefender 2010 yükledim sistem sanki update edilmiş gibi hızlandı

e-k@til

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben free olarak avira kullanıyorum.Kendisi ingilizce ama şimdiye kadar hiç türkçe'ye ihtiyacım olmadı.(ingilizcem çok ileri değildir,normal düzey yani)Free versiyonu,sana gerekli her şeyi veriyor.Yani virüs tespiti gerçekten güzel,eksik bir tarafını göremiyorum.

Quasar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence free yazılımlardan uzak durmak gerekiyor, yeteri kadar koruma sağlamıyorlar. bir de torrent sitelerini kullanıyorsanız p2p/Sharing koruması olan bir antivirüs kullanmak gerekir ki free yazılımların çoğunda bu mevcut değil. kullandığım bitdefender 2010 da ise mevcut.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Ben MSE kullanıyorum bana yetiyor.Ancak Kaspersky güzeldir tabi süreli:D NOD32 sevmem ama onu kullan

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
nod32+pc tools firewall plus free muhteşem ikili:thumbup:

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bence MSE kullan zaten Türkçe dil desteğine ihtiyaç duymuyorsun basit ve sade.

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
f secure internet security 150 günlük lisans+ türkçe+ bedava+ kasmıyor...
tavsiye ederim

ProJest

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar, G Data Total Care isimli programı USA sitesinden 49 $ a 1 yıllık 3 kullanıcı şeklinde satın aldım. Türkiye distribütör Aresis den türkçe versiyonunu indirdim. AMD Turion 64 x2, 2 gb ram, toshiba notebook da kullanmaktayım. Şimdiye kadar bütün anti virüs ve int. security programlarını test etmiş birisi olarak Transcend 500 GB yedek cihazımda virüs olmaması gerekiyordu. Çünkü bütün programlarla taranmıştı. G Data beni çok şaşırtarak 16 tane virüs ve trojan benzeri zararlı tesbit etti ve sildi. Önemli dosyalarımı online bir şekilde yedekledim. Recovery cd sini hemen oluşturdum. Bu programa çok alıştım, sistemi hiç yormamaktadır. Windows un açılış ve kapanışlarında gözle görülür bir değişim yoktur. Değişik programları kullanırken de bir sıkıntı tespit edilmemiştir. Update anında özellikle Adobe master collection serisinden bir program açtım hiçbir sorun çıkmadan hızlı işlemlere devam ettim. Fiyatına göre bu ürün bence müthiş. 2010 da başka bir security software kullanmayı düşünmüyorum. Muhabbetle...

mcaner23

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben kaspersky 2010 kullanmanı öneririm ama eger diger virüs programlarını da test etmek gibi bir düşüncen varsa bit defender ı derim.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
valla o kadar onerıyosunuz paralarını fln soyluyosunuzda ne hıkmet bana hıc bırı gerekmıyo :D

yaklasık formattan berı (1 yıl olcak nerdeyse gecen baktım bıosu bıle degıstırmemısım hala Hdd :D) antıvırus fırewall hıc bısı kullanmıyorum :D bı korsan xp var guncllemelerı yapılmamıs o kadar gecen gun bılerek c.exe vırusunu calıstırdım pc de xp nın dandıırk fırewallına takıldı hemde guncellenmemıs fırewalla :D

bu kadar kasmaya gerek yok yenı nesıl keylogerlarda ıs yok :D

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
G-Data Antivirüs Pısman Olmazsın