AntiVirüs Tavsiyesi

Fox River

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım norton kampayası var... burada site adresi vermem uygun olmaz kanımca sen google da arat hangi siteden bahsettiğimi anlarsın en azından bir ipucu vereyim... herşeyi yasal paylaşan en az shiftdelete kadar sık kullandığım bir site www.d*ct*s.org

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
avg internet security 9.0 türkçe deneme sürümünü kullanmaya karar verdim 1 ay sanırım süresi , bunuda kullandıktan snra türkçe olupta full sürümün deneme sürümü olan bi antivirüs kalmıycak sanırım

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Tam güvenlik istiyorsan(Bankacılık işlemleri falan yapıyorsan) Norton İnternet Security 2010'u öneririm eski norton gibi değil artık çok hafif ve çok güvenli çok da memnunum 2009 un en iyi 50 yazılımı arasına girmişti

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Kardeşim neden avasta bu kadar önyargılısın ki hem einstein ne demiş benim insanlardaki önyargıyı parçalamam atomu parçalamamdan daha zor

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Bu konu yıllarca tartışılmış tartışılmayada devam ediyor.Antivirüs bizi bildikleri zararlılara karşı korur.Peki ya bilmediklerimiz o zaman devreye işte yapay olmayan antivirüs giriyor yani beynimiz.Bilgisayarda nerelerde dolanıyorsunuz ana caddemi yoksa karanlık arka sokaklarmı?Karanlık yerler diyorsanız sizi hiç bir antivirüs koruyamaz..Ne olursa olsun.Antivirüs bir bakıma sizsiniz.
Siz kendinizin bu yönde değerlendirmesini yaparak antivirüs seçin.
Saygılar.

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar orjinal türkçe dil desteği olan antivirüs tavsiyesi istiyorum sizden . 1 ay kaspersky 2009 kullandım o bitti şimdi eset kullanıyorum oda biticek 8 gün sonra , avast deseniz asla kullanmam hiç haz etmiyorum ondan başka orjinal türkçe dil desteği olan antivirüs söylerseniz sevinirim . 1 ay deneme süresi olsun yeterli free sürüm istemiyorum o zaman çoğu özelliği kısıtlı oluyor
f secure internet securty
türkçe
150 günlük tam sürüm
kasmıyor..

D'Artagnan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
avg internet security 9.0 türkçe deneme sürümünü kullanmaya karar verdim 1 ay sanırım süresi , bunuda kullandıktan snra türkçe olupta full sürümün deneme sürümü olan bi antivirüs kalmıycak sanırım

Evet iyi bir seçim bence de ama kullanmadıysan Bitdefenderin türkçe sürümleri de mevcut, bence avg nin süresi bitince onu da dene. ben kullanıyorum gayet başarılı bir güvenlik çözümü, türkçe kurulum kılavuzu da var ayrıca tavsiye ederim.