Antivirüs Seçimimde yardımcı Olur musunuz? Kararsız kaldım.

renas.kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben nod32 antivirüs kullanıyorum, açıkçası pek memnun değilim. Sistemi yavaşlatmaıyor pek diye kullanıyorum ama yeterli değil. Taramalar inanılmaz uzun sürüyor,nedense çok az virüs buluyor ama bilgisayarımda virüs olduğundan eminim. Sistemi yavaşlatmayacak,tarama sonuçlarına güvenebileceğim iyi bir antivirüs programı arıyorum. AVG düşünüyorum lisans alıp pişman olmadan emin olmak istiyorum. Ne dersiniz AVG almalı mıyım? Yoksa başka önerileriniz var mı? Ama tekrar söyleyeyim sistemi yavaşlatmaması lazım. Kaspersky denedim çok feci yavaşlattı. Bildireyim dedim. Bu arada işletim sistemim XP SP3.

Şimdiden yardımlarınız için Teşekkür ederim..

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Kullanmış olduğunuz NOD32 lisanslı mı ? Yoksa deneme sürümü mü ? Programı illegal yollardan patch tarzı yöntemlerle kayıt etmeyi denemiş miydiniz?

NOD32 genelde çok hızlı bir tarama gerçekleştirir tabii bunda hardiskinizin doluluk oranıda çok önemlidir.

Bilgisayarınızda virus olduğuna nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ? Karanlık yerler mi dolaşırsınız genelde?

RAM ve İşlemci nedir ?

Lisanslı ücretli hafif olarak VİPRE öneririm. Ücretsiz ise Panda Cloud...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Kaspersky İnternet Security 2012 Kullanıyorum Lisanslı en ufak kasma dahi yok arka planda rootkit taraması yaparken sistemim p8700 2 çekirdekli işlemci 4gb 1066 ram 1 gb ati 4650 vga virüsde barındırmıyor çok şükür tavsiyede ederim kullandığım için norton 360 da çok iyi diyorlar fakat kullanmadım.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Dostum patch,crack,warez sitelerinde geziyor buralardan programlar indirip kullanıyorsanız nod 32 ile kesin virüs yersiniz zaten..burda antivirüs yetersiz kalacaktır..internet security kullanmanızı öneririm..kaspersky,norton,avira internet securityler vs var..yok ben sadece nette geziyorum ara sırada oyunlar oynuyorum diyorsanız avira,avast,mse tarzı ücretsiz antivirüsler işinizi görecektir..

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
avast son surum oneririm muhtesem koruma sagliyor. (7den onceki surum) free al sitesinden sonra full yaparsin :)