Antivirüs programı önerebilir misiniz?

@muhammed@

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar tavsiye edebileceginiz anti virus programi, üçretli ve ücretsiz olarak hangi program lari onerirsiniz ?

OuzBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Windows güvenlik duvarı yeterli gelmiyor mu? eğer bilgisayar sistemin iyi değilse hiç kullanmanı tavsiye etmem sürekli arka planda çalışacağı için yavaşlatacak ama illa kuracam diyorsan eset veya kaspersky

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Bilinçli bir kullanıcı için Windows Defender yeterli olur. Yıllardır bilgisayarımda antivirüs programı yok ihtiyacımda olmadı. TTNET ücretsiz McAfee üyeliği verdi onu kullanıyorum şimdi ama bilgisayarıma kolay kolay virüs bulaşmadığı için pek bir artısını görmedim şimdilik.

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Merhaba arkadaşlar tavsiye edebileceginiz anti virus programi, üçretli ve ücretsiz olarak hangi program lari onerirsiniz ?
360 Total Security kullanabilirsin, Türkçe'dir. Ücretli ve ücretsiz seçenekleri var.
Ayrıca içinde birçok işe yarar araçlar da var..
İşlemciyi vs fazla yormuyor.

KeremTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hocam ücretsiz olarak kaspersky security cloud free ücretli olarak kullanmak isterseniz de Bitdefender total security 2020 nin 3 aylık deneme sürümünü bittiği zaman yeni hesap aça aça kullanmanızı öneririm. Deneme sürümü linki: Bitdefender Total Security 2020 / 90-Day Trial he ayrıca isterseniz f-secure nin de 1 yıllık deneme kampanyası var bana bu konu üzerinden ulaşırsanız bilgi veririm :) iyi forumlar

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Kusura bakmayın. Ne kadar bilinçli bir kullanıcı da olsanız Windows Defender henüz yeterli düzeyde bir koruma sağlamıyor. Sophos Home Premium öneririm.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Ücretli olarak kaspersky internet security kullanırsan yeterli olur.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,926
Ücretli ise norton/kaspersky ücretsiz eset yada bitdefender olabilir. Yine ücretsiz olarak Cloud teknolojisinde kasperin girişimi var oda sağlam gibi ama benim cihaz performansımı etkilediği için kullanmıyorum.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Malwarebytes ya da Panda Global Protection öneririm.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Ücretli ise norton/kaspersky ücretsiz eset yada bitdefender olabilir. Yine ücretsiz olarak Cloud teknolojisinde kasperin girişimi var oda sağlam gibi ama benim cihaz performansımı etkilediği için kullanmıyorum.

Kaspersky cloud bende kullanıyorum, zaman zaman kasmalar oluyor, rootkit taramaları yapıyor ondan.