@muhammed@
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar tavsiye edebileceginiz anti virus programi, üçretli ve ücretsiz olarak hangi program lari onerirsiniz ?
Avira, avast internet security seç beğen...Merhaba arkadaşlar tavsiye edebileceginiz anti virus programi, üçretli ve ücretsiz olarak hangi program lari onerirsiniz ?
360 Total Security kullanabilirsin, Türkçe'dir. Ücretli ve ücretsiz seçenekleri var.Merhaba arkadaşlar tavsiye edebileceginiz anti virus programi, üçretli ve ücretsiz olarak hangi program lari onerirsiniz ?
Hocam ücretsiz olarak kaspersky security cloud free ücretli olarak kullanmak isterseniz de Bitdefender total security 2020 nin 3 aylık deneme sürümünü bittiği zaman yeni hesap aça aça kullanmanızı öneririm. Deneme sürümü linki: Bitdefender Total Security 2020 / 90-Day Trial he ayrıca isterseniz f-secure nin de 1 yıllık deneme kampanyası var bana bu konu üzerinden ulaşırsanız bilgi veririmMerhaba arkadaşlar tavsiye edebileceginiz anti virus programi, üçretli ve ücretsiz olarak hangi program lari onerirsiniz ?
Ben BitDefender öneririm ama pc'yi fazla yoruyor.Merhaba arkadaşlar tavsiye edebileceginiz anti virus programi, üçretli ve ücretsiz olarak hangi program lari onerirsiniz ?
Ücretli ise norton/kaspersky ücretsiz eset yada bitdefender olabilir. Yine ücretsiz olarak Cloud teknolojisinde kasperin girişimi var oda sağlam gibi ama benim cihaz performansımı etkilediği için kullanmıyorum.