• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Antivirüs programı önerebilir misiniz?

@muhammed@

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar tavsiye edebileceginiz anti virus programi, üçretli ve ücretsiz olarak hangi program lari onerirsiniz ?

Windows güvenlik duvarı yeterli gelmiyor mu? eğer bilgisayar sistemin iyi değilse hiç kullanmanı tavsiye etmem sürekli arka planda çalışacağı için yavaşlatacak ama illa kuracam diyorsan eset veya kaspersky

Bilinçli bir kullanıcı için Windows Defender yeterli olur. Yıllardır bilgisayarımda antivirüs programı yok ihtiyacımda olmadı. TTNET ücretsiz McAfee üyeliği verdi onu kullanıyorum şimdi ama bilgisayarıma kolay kolay virüs bulaşmadığı için pek bir artısını görmedim şimdilik.

Merhaba arkadaşlar tavsiye edebileceginiz anti virus programi, üçretli ve ücretsiz olarak hangi program lari onerirsiniz ?
360 Total Security kullanabilirsin, Türkçe'dir. Ücretli ve ücretsiz seçenekleri var.
Ayrıca içinde birçok işe yarar araçlar da var..
İşlemciyi vs fazla yormuyor.

Hocam ücretsiz olarak kaspersky security cloud free ücretli olarak kullanmak isterseniz de Bitdefender total security 2020 nin 3 aylık deneme sürümünü bittiği zaman yeni hesap aça aça kullanmanızı öneririm. Deneme sürümü linki: Bitdefender Total Security 2020 / 90-Day Trial he ayrıca isterseniz f-secure nin de 1 yıllık deneme kampanyası var bana bu konu üzerinden ulaşırsanız bilgi veririm :) iyi forumlar

Kusura bakmayın. Ne kadar bilinçli bir kullanıcı da olsanız Windows Defender henüz yeterli düzeyde bir koruma sağlamıyor. Sophos Home Premium öneririm.

Ücretli olarak kaspersky internet security kullanırsan yeterli olur.

Ücretli ise norton/kaspersky ücretsiz eset yada bitdefender olabilir. Yine ücretsiz olarak Cloud teknolojisinde kasperin girişimi var oda sağlam gibi ama benim cihaz performansımı etkilediği için kullanmıyorum.

Ücretli ise norton/kaspersky ücretsiz eset yada bitdefender olabilir. Yine ücretsiz olarak Cloud teknolojisinde kasperin girişimi var oda sağlam gibi ama benim cihaz performansımı etkilediği için kullanmıyorum.

Kaspersky cloud bende kullanıyorum, zaman zaman kasmalar oluyor, rootkit taramaları yapıyor ondan.