AntiVir 2008'in en iyi antivirüsü seçildi.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Avira AntiVir , AV-Comparatives'in testlerine göre en iyi performans veren antivirüs seçildi.
20081215163002.jpg

Avusturya'daki AV-Comparatives uluslararası test merkezinde yapılan testlerde Avira AntiVir ''Yılın en iyi anti virüs programı'' seçildi.

Merkezde yapılan testlerde anti virüs programları ortalama tespit oranını geçerek kendilerini ispatlamak durumundalar. Testler sırasında antivirüs çözümlerinin hemen hemen hiç yanlış alarm verilmemesi ve taramanın da bilgisayarların performansını etkilememesi gerekiyor. Çalışmama, sistemi durdurma ve diğer yazılım hataları da AV-Comparatives'in nakavt kriterleri arasında sayılıyor ve programlar hemen eleniyor. Tüm bu testleri iyi bir puanla tamamlayan Avira AntiVir ''2008'in en iyi ürünü'' ödülünü aldı.

AV-Comparatives'in başkan yardımcısı Peter Stelzhammer yapılan testler ve Avira hakkında yaptığı açıklamada " Avira tüm global antivirüs programları içinde, yıl boyunca tüm testtlerde en iyi tespit oranını göstermiştir. Ayrıca çok iyi proaktif tespit performansı ve talebe bağlı tarama hızında da çok iyi puanlar almıştır. Avira ayrıca yanlış alarm sayısını da düşürmeyi başarmıştır." dedi.

http://www.chip.com.tr/konu/AntiVir-2008-in-en-iyi-antivirusu-secildi_10046.html

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
çok sevindim.kullandığım antivirüs yazılımı.
birazda şaşırmadım dersem yeridir.
paylaşım için teşekkürler.

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
çok güzel çevremdekilere önerdiğim antivirüstür

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Ben nod32 4 'ü tavsiye ederim..:D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Torpil falan geçmesinler sakın buna 2 sene önce anti vir kullanıyodum virüse bi hoşgeldin demediği kalıyodu. Demekki geliştirmişler yada var bi balon bu haberde

physco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en iyi ücretsiz antivirüs yazılımı olduğunu duymuştum bu haber herhalde premium içindir bende herkese bu yazılımı öneriyordum en iyisi seçildiğine sevindim

f1death

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sene basından beri tüm testlerde neredeyse birinci geldi. Uzun zamandır kullanıyordum zaten. Çok memnunum. Kaspersky ,NOD32 gibi yazılımları geride bıraktı. Tebrikler avira tebrikler antivir. Kullanacak olanlara Premium versiyonunu öneririm. Free versiyonunda spyware koruması yok :)

aliça

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok abi nod32 nin yerini tutmuyo hiçbişey gerek sistem bakımından olsun gerek koruma ve arayüz baamından olsun nod32 haala idolüm.

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ben bitdefender diye biliyordum şimdide antivir mi oldu?

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Antivir demek en iyisi. Sadece şok oldum. Bende Kaspersky kullanıyorum memnun değilim. Süresi bitince deneyeceğim.

madly35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nod32 kullananlar ya hiç bi şey bilmiyo yada nod32 şirketinden para alıyolar reklam için :) ya 3 sene kullandım bi tane virüs uyarısı verdiğini duymadım :)

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Antiviri uzun zamandır kullanıyorum gerçekten çok başarılı.

hakan52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nod32 kullananlar ya hiç bi şey bilmiyo yada nod32 şirketinden para alıyolar reklam için :) ya 3 sene kullandım bi tane virüs uyarısı verdiğini duymadım :)

o zaman senin pc de hata var :D bende 3 senedir kullanıyorum gayette iyi hele son sürümü süper.Hemen uyarıyı veriyor.

unsalonarici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten bekliyordum. Arkadaşımdaki bilgisayarda Nod32 nin silmeyi bırakın hissetmediği virüsleri AntiVir kullanarak sildim. Hamle zamanlaması (virüsü bulma hızı) olarak AntiVir in üstüne kimseyi tanımam.

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yuh artık bunu en iyi seçenler hiç nod32 görmedi galiba hayatlarında...

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
nod32 ile bi autorun.inf temizleyememiştim zamanında o gün bugündür avira kullanıyorum. premium ürünleri için kampanyaları var 3 aylık yada 6 aylık onu kullanabilirsiniz.

U

uye741984

SDN Okuru
işyerinde kaspersky,evde antivir kullanıyorum. Evdeki bilgisayarı 8 aydır sorunsuz kullanıyorum. işyerindeki ise sürekli temizleyip format atmak zorunda kalıyorum.
uzun lafın kısası antivir hem ücretsiz hemde en iyisi

design_man79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
antivir önceki yıllarda da en başarılı program seçildi arkadaşlar. hem bedava hemde başarıları ortada.

nod32,bit defender,norton vs vs. hepsi hikaye. hepsinide tek tek denedim inannın antivir'i tek geçerim.

f1death

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torpil falan geçmesinler sakın buna 2 sene önce anti vir kullanıyodum virüse bi hoşgeldin demediği kalıyodu. Demekki geliştirmişler yada var bi balon bu haberde

Torpilin T'si bile olamaz. Av-Comparatives dünyanın bilindik saygın ve bağımsız test kuruluşudur. Lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım. Herkesin kafasında NOD32 ve Kaspersky yargıları oluşmuş baska bir antivirüs başarılı olunca türlü türlü şeyler aklınıza geliyor. AntiVir uzun zamandır basarısını gösteren ve kanıtlayan bir güvenlik yazılımıdır. Şu anda piyasadaki en iyi antivirüs yazılımı Avira AntiVir' dir! Bunu kimse inkar edemez.Şuda doğrudur ki Kaspersky ve NOD32 den 1 adım daima öndedir. İleriki senelerde ne olur bilemem. Teşekkürler.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Her zaman heryerde nod32 4...............!:D