Anti-virus önerilerim

cstx

Öğrenci
Katılım
20 Ekim 2012
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Arkadaşlar 2 senedir Lisanslı Avira kullanıyorum. 2013 güncellemesinden sonra bilgisayarımı kasmaya ve kilitlemeye başladı. Korumayı kapatmadan bilgisayarı kullanamıyorum. Lütfen yardım edin.
İşletim sistemim :
Win XP Home Edition Ver.2002(Orjinal) SP3

Bilgisayar :
HP Dv5000 Series Dizüstü.
Genuine Intel(R) CPU T2400 @ 1.83 GHz
 

Adil Seyman

Öğrenci
Katılım
1 Mayıs 2009
Mesajlar
40
Reaksiyon puanı
1
Puanları
8
Ben de Mc Afee Antivirüs plus kullanıyorum. TTnet'ten bedava. Fena değil.
 

theley

Asistan
Katılım
2 Aralık 2012
Mesajlar
371
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
combofix

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ttnet online işlem merkezine girdiğimde aboneliklerimde bu görünüyor.

buradaki "wifi aylık 600 dk ücretsiz"
"aile koruma şifresi" ve
"ttnet güvenlik mcafee wirusscan" nedir?

+bu virüs programını ücretsiz olarak nasıl alırım?

ll0y5.png
 

recepkng

Asistan
Katılım
12 Şubat 2013
Mesajlar
122
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Lisanslı eset kullanıyorum Son zamanlarda eset in gözü kör olmaya başladı ben görüyorum o görmüyor :) mecburen malwarebytes'i kuruyorum ara sıra gayet güzel performansı. Kafasına göre silmiyor bana soruyor sağolsun bende bakıp ona göre müdahale ediyorum sürekli kullanmıyorum çünkü internet te dolaşırken çok vesveselik yapıyor :) eğer o da olmazsa kökten çözümle hallediyorum combofix le ya çökertir yada tertemiz eder. Zaten combofix te pc de çöküyorsa resmen bana format aaat diye bağırıyodur bende kıramıyorum :)
 

Max2Life

Asistan
Katılım
31 Ağustos 2011
Mesajlar
487
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Bitdefender Total Security 2013 kullanıyorum
3 aylık deneme lisansım var, bitince ya format atıp tekrar 3 ay deneme olarak devam edecem yada sırayla Kaspersky ürünlerini KİS, KAV, PURE birer ay deneme olarak kullanacam :=)
 
Üst