Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 2 senedir Lisanslı Avira kullanıyorum. 2013 güncellemesinden sonra bilgisayarımı kasmaya ve kilitlemeye başladı. Korumayı kapatmadan bilgisayarı kullanamıyorum. Lütfen yardım edin.
İşletim sistemim :
Win XP Home Edition Ver.2002(Orjinal) SP3
Bilgisayar :
HP Dv5000 Series Dizüstü.
Genuine Intel(R) CPU T2400 @ 1.83 GHz
Lisanslı eset kullanıyorum Son zamanlarda eset in gözü kör olmaya başladı ben görüyorum o görmüyor mecburen malwarebytes'i kuruyorum ara sıra gayet güzel performansı. Kafasına göre silmiyor bana soruyor sağolsun bende bakıp ona göre müdahale ediyorum sürekli kullanmıyorum çünkü internet te dolaşırken çok vesveselik yapıyor eğer o da olmazsa kökten çözümle hallediyorum combofix le ya çökertir yada tertemiz eder. Zaten combofix te pc de çöküyorsa resmen bana format aaat diye bağırıyodur bende kıramıyorum
Bitdefender Total Security 2013 kullanıyorum
3 aylık deneme lisansım var, bitince ya format atıp tekrar 3 ay deneme olarak devam edecem yada sırayla Kaspersky ürünlerini KİS, KAV, PURE birer ay deneme olarak kullanacam :=)