Anti-Veli Toplantısı!!

Rqn Ltntp

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bugün veli toplantısı vardı okulda, haliyle annem de gitti, bizim sınıf hocası da mübarek saymışta saymış "tamam oğlun derste iyi ama, hiç laf söz dinlemiyor konuşup duruyor" vs..
Annem de evde de böyle tek babasından korkuyor deyince, hoca da bizim pederin telefonunu istemiş, almış ta..

Pff..Keşke toplantıya annem değil de çorbası gitseymiş..:hammer:

Eğer bu konu da muzdarip olan varsa SDN de Anti-Veli Grubu kuralım..

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
98 den bu yana veli toplantısı sıkıntısı çekmiyorum ama hatırladığın iki enteresan hikaye var.

Biri ilkokula diğeri ortaokula ait. İki kere velim toplantıya gitmedi, ikisinde de hocalarım

saçımı kestirmem için bana sınıf ortasında kızmıştı. Aralarında 2-3 sene ve kişi farklılıklarına

rağmen ortak bir nokta yakalamışlardı. Hiç unutmuyorum :D

Rqn Ltntp

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Hehe, sadece kızdılar mı?:laugh: Saç konusunda bizim okul da çok tepkili yalnız ona gelene kadar çok şey var, ben mesela kot pantolonla gidiyorum arasıra ama gri tabi, beyaz spor ayakkabı ve siyah hırka tabi hepsi yönetmeliğe aykırı :D
yahu bide ben sölemesem bile telefonla çağırıyolar toplantıya, elim kolum bağlı bu konuda. xD

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
öğretmenler senin iyiliğin için yapıyor yok ya anti veli grubuymuş işine gelen işine göre grup açarsa yandık okul disiplin yeridir bence senin için en iyisi olmuş...

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Lise 1. sınıftayken bizim sınıfa özel toplantı yapılmıştı. :bored::bored: Dönem bitene kadar da peder bey hayatı zindan etmişti bana. Hiç unutamam. Tüm izinler iptal + ekonomik ambargo :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
yazık sana ben asla sölemezdim numara da yanlış verirdim:D

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Çoğunuzun yaşı genç neyin ne olduğu konusunda hayat deneyimleriniz yokveya çok az.
Hikaye anlatmaya gerek yok.
Biz de şahsen veli toplantıalrı için göbek atmıyoruz.
Yarın 25-30 yaşına geldiğiniz hayatı farklı anlarsınız.
Bilginize.:)

Rqn Ltntp

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Çoğunuzun yaşı genç neyin ne olduğu konusunda hayat deneyimleriniz yokveya çok az.
Hikaye anlatmaya gerek yok.
Biz de şahsen veli toplantıalrı için göbek atmıyoruz.
Yarın 25-30 yaşına geldiğiniz hayatı farklı anlarsınız.
Bilginize.:)
=)
öğretmenler senin iyiliğin için yapıyor yok ya anti veli grubuymuş işine gelen işine göre grup açarsa yandık okul disiplin yeridir bence senin için en iyisi olmuş...
Tabikide buna şüphe yok, lakin 17 yaşına gelmiş bir genç olarak bu kadarının da fazla olduğunu düşündüm sadece annemin telefon numarası var, babamınkine ne gerek var? Bide şu var öğrenciyi bi rahat bıraksalar daha iyi olmaz mı? Yok beyaz ayakkabı giymişim vs. Çok sıkınca insan okuldan soğuyor..

Ayrıca bu konuyu açmamdaki sebep sadece eğlence amaçlıydı..
Az da olsa gülebilmek için, Anti-Veli toplantısı kursak ne olacak ki..

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
=)

Tabikide buna şüphe yok, lakin 17 yaşına gelmiş bir genç olarak bu kadarının da fazla olduğunu düşündüm sadece annemin telefon numarası var, babamınkine ne gerek var? Bide şu var öğrenciyi bi rahat bıraksalar daha iyi olmaz mı? Yok beyaz ayakkabı giymişim vs. Çok sıkınca insan okuldan soğuyor..

Ayrıca bu konuyu açmamdaki sebep sadece eğlence amaçlıydı..
Az da olsa gülebilmek için, Anti-Veli toplantısı kursak ne olacak ki..

sen kendi ağzınla demişsin zaten annen öğretmenine tek babasından korkuyor demiş ee öğretmende burda işi biliyor tabii hemen babanın telefonunu ister her yerin bi kuralı vardır evin bile bi kuralı vardır demi sevgili kardeşim uyacaksın paşa paşa uyacaksın öğretmenlede sana paşa paşa güzel notlar verecek mesela bak beni tarihci kaç ay takip etmiş bu çoçuğun gömleği hiç dışarda gezmez mi ya diye dayanamadı sölediydi sonunda helal olsun sana demişti çok güzel aile terbiyen var diye bi de ortaokulda istediğin şamatayı yaparsın ama orası lise çoluk çoçuk yeri değil artık belirli bişeylerin tabiiki kısıtlanacak kendine biraz dikkat edersen herşeyin yolunda olduğunu görürsün anti-veliymiş falan filan bunlar boş işler sen önüne bak derslerine çalış ondan sonrada pişman olma bizaman gelecek keşke lise bitmeseymiş dersin sonra benim bu dediklerimi sakın yanlış anlama iyiliğin için söylüyorum...

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
bizde ramazan ayında veli toplantısı yapmışlardı aklı evvel hocalar.

peder tam 27 gündür sigara içmemiş bırakmaya çalışıyor ve bayramdan önce veli toplantısına gidiyor.

derslerden yana sıkıntım yoktu ama kavgacı ve haşarı bir öğrenciydim.

akşam dersaneden sonra eve geldiğimde pederi mutfakta ikinci paket sigarayı bitirirken gördüm. sinirinden orucu sigarayla yemiş :) hemen odama kaçıp kapıyı kapattım ne kadar ağır eşya varsa kapının arkasına yığdım. ikisi de öğretmen olan ailem kapı arkasında önce konuşmayı teklif ettiler çıkmam için yalvardılar tehdit ettiler işe yaramayınca odamın elektrik şalterini kapattılar :) gerçi o gece aç kaldım ama olsun ertesi gün herşey sütliman olmuştu.

sarsıntı

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Veli toplantıları kadar gerekli bir toplantı yok ( öğrenciyken ben de sevmezdim :D ) Anne babalar çocuğunu okula gönderiyor ne yapıyor orada diye merak ediyor tabii çocuk hiç iyi şeyler yapmayınca öğrenci tırsıyor veli toplantısından :D
Ben lisedeyken bir kere çağırdığımı hatırlıyorum ondan sonra da çağırmamıştım :D "Evi ararız" diye blöf yapmışlardı sonradan bi şey olmadı :D

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Bize veliniz gelsin diyorlar ama veli'nin haberi olmuyo tabii.
Sonra oğlum toplantı olmuyomu hiç sizin okulda?diye soruyorlar:D

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
bizde ramazan ayında veli toplantısı yapmışlardı aklı evvel hocalar.

peder tam 27 gündür sigara içmemiş bırakmaya çalışıyor ve bayramdan önce veli toplantısına gidiyor.

derslerden yana sıkıntım yoktu ama kavgacı ve haşarı bir öğrenciydim.

akşam dersaneden sonra eve geldiğimde pederi mutfakta ikinci paket sigarayı bitirirken gördüm. sinirinden orucu sigarayla yemiş :) hemen odama kaçıp kapıyı kapattım ne kadar ağır eşya varsa kapının arkasına yığdım. ikisi de öğretmen olan ailem kapı arkasında önce konuşmayı teklif ettiler çıkmam için yalvardılar tehdit ettiler işe yaramayınca odamın elektrik şalterini kapattılar :) gerçi o gece aç kaldım ama olsun ertesi gün herşey sütliman olmuştu.

:) Herşey sütliman :) Babanı iyi tanıyorsun ve taktiğide iyi biliyorsun. :)