Anti Spyware önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[shadow=red,left]Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum ama mümkünse Ad-Aware yazmayın ilallah ettim ondan.[/shadow]

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
windows defender yanına avg free kur hiç bir şey olmaz..

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
spyware doctor yada windows defender'ı deneyebilirsin..

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kaliteli ve ücretsiz bir güvenlik istiyorsan :

1.Avg Antivirüs
2.Avg Antispy
3.Zone Alarm

Benim sistemde şu anda bunlar var.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ya arkadaşlar adam anti-spyware önerileri istemiş, güvenli sistem önerisi isterseniz forumda yüzlerce sayfa bulabilirim size

(bana noluyosa artık :D dış kapının mandalı :P :D )

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaşım sana tek bir program önereceğim ''Spybot - Search & Destroy'' ücretli rakiplerine göre taş çıkartır. genelde haftadan haftaya güncellenir. şimdiki bende bulunan son güncellemeyle beraber 106700 adet zararlı içeriği tanıyabiliyor. ayrıca Bilgisayarınızdaki casus yazılımları ve kayıt defterinde bulunan casus bilgileri bularak onları temizleyen etkili ve ücretsiz bir program. Sisteminizde bulunması olası casus yazılımları (spyware), dialer'ları, reklam içerikli uygulamaları (adware) ve hatta sörf izlerinizi bile sisteminizden tamamen kaldırır. yazılımın türkce özelliğide bulunmaktadır. yine fazla reklam olacak ama internet explorer ve sistemini yine bu program ile kilitleyebilirsin. eğer ilgilenenler olursa yine bunların nasıl yapıldığını anlatabilirim. şimdilik bu kadar... link: http://www.safer-networking.org/tr/index.html:

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
NecronomicoN dedi ki:
ya arkadaşlar adam anti-spyware önerileri istemiş, güvenli sistem önerisi isterseniz forumda yüzlerce sayfa bulabilirim size

(bana noluyosa artık :D dış kapının mandalı :P :D )
:D

itsfresh dedi ki:
arkadaşım sana tek bir program önereceğim ''Spybot - Search & Destroy'' ücretli rakiplerine göre taş çıkartır. genelde haftadan haftaya güncellenir. şimdiki bende bulunan son güncellemeyle beraber 106700 adet zararlı içeriği tanıyabiliyor. ayrıca Bilgisayarınızdaki casus yazılımları ve kayıt defterinde bulunan casus bilgileri bularak onları temizleyen etkili ve ücretsiz bir program. Sisteminizde bulunması olası casus yazılımları (spyware), dialer'ları, reklam içerikli uygulamaları (adware) ve hatta sörf izlerinizi bile sisteminizden tamamen kaldırır. yazılımın türkce özelliğide bulunmaktadır. yine fazla reklam olacak ama internet explorer ve sistemini yine bu program ile kilitleyebilirsin. eğer ilgilenenler olursa yine bunların nasıl yapıldığını anlatabilirim. şimdilik bu kadar...]http://www.safer-networking.org/tr/index.html:[/url]
o kurulu zatende pcmagazine'de tek başına yeterli olmayabilir diyordu.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Antivirüs : nod32
AntiSpy : Spybot

umudayolculuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O zaman spybotun yanına Avg antispyware free yada superantispyware free kur

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
norton internet security kullan ne varsa temizler ;) antspy vs vs şeler

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Forumda bu ve bunun gibi bir sürü konu var. Araştırınız ve size uygun olanı seçip yükleyiniz. ;)

KİLİT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...