Anti AKP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nebbula14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sansal80 dedi ki:
seakar dedi ki:
Ya benim bildiğim Erdoğan zaten çok zengin biri.İktidara gelmeden önce de çok zengindi.
İktidara geldikten sonra zengin olmadı.Yani çok doğal bir durum.Hem gemiyi kendi cebinden almamış olabilir.belki şirket olarak almışlardır.hemen kötülemek gerekmiyo bence
Tabi bu benim düşüncem

Evet İstanbul buyuk şehir bld. başkanıyken vurmuştu voliyi zatı muhterem. Yoksa aslında aksine yoksul bir aileden gelir kendisi. Kasımpaşanın kabadayısı olmuştur daha sonraları.
Akbil yolsuzluğu.Hatırlayanlar bilir.

Kaynak: Tum yazılı ve gorsel basın..

tüm yazılı görsel basınmış kaynak yapma arkadaşım basın ne zamandır net açık bilgi veriyor söyler misin?Bende her türlü hakkımızın yenmesine karşıyım da şurda bi duracaksın kimi gördün bu zamana kadar adam gibi çalışan ne dersen de ne yaparsan yap ama kimsenin hakkını yeme hakkını ver insanların...

beyaz_golge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar gerin siyaset tartışmalarına gerek yok.
22 Temmuzda son kararı halkın vermesi adına konu kilitlenmiştir.
Kusura bakmayın...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Sansal80 dedi ki:
Troy dedi ki:
Sansal80 dedi ki:
Troy dedi ki:
Başlık çok doğru olmamış. Forumda bilgilerinizi ölçüştürebilirsiniz ama bu, karalama kampanyasına dönüşmemeli.

Sansal80, bu tavrınla CHP'den çok AKP'ye çalışıyorsun :)

Troycuğum canım benım. ben chp li değilim.. :)
ne chp hesabına nede akp hesabına çalışıyorum. sadece kıme oy vermemeleri konusunda insanlara bir ışık gosterıyorum..

Benimle bu şekilde (Troycuğum, canım, vb.) konuşmazsan sevinirim.

İnsanların kime oy verecekleri konusunda ışık yakmana gerek yok. Forumdan bir kişi çıksın desin ki "yahu ben bu adamın mesajlarından etkilendim ve AKP'ye oy verecektim vazgeçtim" desin.

Forumda sana yeterince özgürlük veriyoruz ve Anti AKP gibi bir başlık açmana müsaade ediyoruz. Dilersen sınırları fazla zorlama ve karalama kampanyalarından uzak dur.

Alternatifleri söyleyebilirsin, projelerden bahsedebilirsin mesela.

Yani şuraya cevap yazmıcam diyorum illa ağzımı açtıracaksınız. Sen guzellıkten anlamıyorsun sanırım troy. Peki bundan sonra tıpkı erdogan gibi kaba bir şekilde sizlere hitap ederim.
Forumda özgürlük verip vermemen umrumda değil. Ancak zaten erdoğan gibi zorlama ve dayatma yaparsınız siz. Kim size dokunursa hemen indirmeye çalışırısınız.
Ama merak etme cumhuriyet mitinglerindeki milyonlarca kişiyle geliyoruz. Hepinizi ezeceğiz. Ne kadar guclu oldugumuzun kanıtı erken seçimdi zaten. İstediğiniz ismi bile seçtirmedik size.
Neyse buda sana iyi bir ders olmuştur umarım troy.

Seçim zamanında oyunu yükseklerden atabilmeni sağlamak için seni uçurduk.

22 Temmuz'a kadar mesaj gönderemeyeceksin.

Sebeplerini profiline de yazdım gerçi ama şunları da söylemekte fayda var; bir siyasi partinin propagandasını yapmak, üyelere hakaret etmek ve forum huzurunu bozmaktan dolayı sana DSP Güvercini tarifemizi uygulamış bulunuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...