Anti AKP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar buraya yazıpta başlığa Prim kazandırmayın. Dediğim Gibi Cevabınızı 22 temmuzda vereceksiniz. Çünkü hazımsızlık zor bişeydir. İnsanlar hazmedemezse Kusarlar böyle bilin. Lütfen buraya yazıpta başlığı forumun ilk sırasına koymayın.

ferhatlahdin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yesinler kapasiteni senin.senin seviyeni de görüyoruz yazdıklarından.her yazdığın çelişiyor.adama ermeni olabilir diyorsun.kaynak yok çamur var.biz seni de seviyeni de anladık.eğri bakan şaşı görür.kapasitenin yetmeyeceği konuları açma bi daha.kaynak:yazılı ve basılı medya..medyada her gün yüzlerce yalan haber var kaynağı olmayan.belge göster bizde diyelim ki bak şu adama araştırmış bulmuş.iftira karalama yalan.bizim yaptıklarımız senin hayallerini aşar.biz gelmedik kavga için buraya.ama suyunu çıkardın iyice.saçmalamayı bırak...

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
negroo dedi ki:
Sansal80 dedi ki:
Arkadaşlar yeni konumuz erdoğan ve ekibinin nasıl yolsuzluk yaptıkları ve ülkeyi nasıl mahvetmek istedikleri konusunda insanları bilinçlendirmek..

Lütfen mumkun mertebe kaynak gosterek yazalım. Ve başka bir siyasi parti propagandası apmayalım!

Bir örnek: erdoğanın oğlu 4 sene önce burslu okuyan bir unv. öğrencesi iken şu anda 3 milyon dolarlık bir yuk gemisi sahibi. Yakın zamanda aldı bu gemiyi. Yani bu çocuk yememiş içmemiş 4 senede yılda ort. 750 bin dolar harçlıklarından biriktirmiş ve mezun olur olmaz 3 milyıon dolara gemi almış kendine.. :@ aptal yerine konuyoruz gibi hissediyorum.

Kaynak: Yazılı ve gorsel basın. Veya 19 temmuz 2007 tarihli Vatan gazetesi. (&)

"Siyasi parti propagandası yapmayalım" diyosun,açmış olduğun başlıkla AKP'yi kötülüyosun,bi yandan da kendi partinin propagandasını yapıyosun.Bunun farkında diilsin galiba.Sadece bu yaptığını çok saçma bulduğumu söylicem.Yorum yapmaya bile gerek yok,kimse çocuk diil herkes kimin ne olduğunu görüyo,biliyo.Böyle "oğlu 3 milyon dolar'a gemi aldı,enayi yerine konuyoruz" demekle karalayamayacağını bil.

Ben hiçbir partiyi övmedim bu yazımda. peki soyle bakalım Nostradmus, kime oy vereceğim ben ? Bir de ne zaman zam alacağız onu da bilirsen sana minnetar kalırım..:)

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ferhatlahdin dedi ki:
yesinler kapasiteni senin.senin seviyeni de görüyoruz yazdıklarından.her yazdığın çelişiyor.adama ermeni olabilir diyorsun.kaynak yok çamur var.biz seni de seviyeni de anladık.eğri bakan şaşı görür.kapasitenin yetmeyeceği konuları açma bi daha.kaynak:yazılı ve basılı medya..medyada her gün yüzlerce yalan haber var kaynağı olmayan.belge göster bizde diyelim ki bak şu adama araştırmış bulmuş.iftira karalama yalan.bizim yaptıklarımız senin hayallerini aşar.biz gelmedik kavga için buraya.ama suyunu çıkardın iyice.saçmalamayı bırak...

Kişisel cevap yazmayacagım dostum. çunku benım senınle bir sorunum yok.. Olurmu lutfen kişisel yazmayalım.
teşekkür ederim,

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teknojen dedi ki:
tamam sen doğru yolu biliyosun ki gösteriyosun o zaman söyle hangi partiye oy vereceğini millet de rahatlasın

Ben sadece kime oy vermemen gerektiğini soyleyebilirm teknojenciğim. Onuda zaten başlıktan anlıyorsunuz.

mustekin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sansal80 dedi ki:
Arkadaşlar yeni konumuz erdoğan ve ekibinin nasıl yolsuzluk yaptıkları ve ülkeyi nasıl mahvetmek istedikleri konusunda insanları bilinçlendirmek..

Lütfen mumkun mertebe kaynak gosterek yazalım. Ve başka bir siyasi parti propagandası apmayalım!

Bir örnek: erdoğanın oğlu 4 sene önce burslu okuyan bir unv. öğrencesi iken şu anda 3 milyon dolarlık bir yuk gemisi sahibi. Yakın zamanda aldı bu gemiyi. Yani bu çocuk yememiş içmemiş 4 senede yılda ort. 750 bin dolar harçlıklarından biriktirmiş ve mezun olur olmaz 3 milyıon dolara gemi almış kendine.. :@ aptal yerine konuyoruz gibi hissediyorum.

ya arkadaşlar olaya dahil olmak adına yazmıyorum sadece 3 milyon dolarlık gemi meselesiyle ilgili yakın zamanda geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
Bir arkadaşım geleceği olan iş alanlarından bahsederken beraber yapalım dediği bir iş alanından bahsetti gemicilik tabi ben kahkahayla güldüm. etimiz ne budumuz ne dedim geminin fiyatı yukarda yazdığı gibi 3milyon dolar bu normal bir yük gemisinin fiyatıymış. Anlatmaya başladı arkadaş tanıdığı bir arkadaşı borç harç bularak birmilyon doları bir araya getirmiş.gidip bankadan kredi almış 2milyon dolar ve gemi yaklaşık gemi 2 senede borcunu ödemiş oldukça çok iş var çünkü hatta ikinciyi almayı düşünüyorlarmış. Bu girişimcilik ile ilgili birşey ben mümkün değil cesaret edemem. Sonuç 3 milyon dolarlık gemi için 500 bin doları olan 2 kişi yeter yada 250bin doları olan 4 kişi yani sizinde biraz paranız, paralı arkadaşlarınız ve girişimcilik ruhunuz varsa yaparsınız.

negroo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sansal80 dedi ki:
negroo dedi ki:
Sansal80 dedi ki:

"Siyasi parti propagandası yapmayalım" diyosun,açmış olduğun başlıkla AKP'yi kötülüyosun,bi yandan da kendi partinin propagandasını yapıyosun.Bunun farkında diilsin galiba.Sadece bu yaptığını çok saçma bulduğumu söylicem.Yorum yapmaya bile gerek yok,kimse çocuk diil herkes kimin ne olduğunu görüyo,biliyo.Böyle "oğlu 3 milyon dolar'a gemi aldı,enayi yerine konuyoruz" demekle karalayamayacağını bil.

Ben hiçbir partiyi övmedim bu yazımda. peki soyle bakalım Nostradmus, kime oy vereceğim ben ? Bir de ne zaman zam alacağız onu da bilirsen sana minnetar kalırım..:)

Senin görüşünün, parti'nin ne olduğunu yazdıklarından çocuk bile anlar;kâhinliğe lüzum yok.AKP yine tek parti iktidar'a geldiğinde 22 Temmuz seçimlerinde,ii bi zam alırsın merak etme.

blgsyrmhnds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alişmişsiniz zam zam diye.kardeşim zaman ne gerek var.eskiden enflasyon artıyordu turk lirası değer kaybettiği icin memurlar ezilmesin die zam yapılıyordu??zama gerek yok cunku dolar TL karşısında ezildi.
örneğin gecen seneye göre beyaz eşya baya ucuz.giyimde aynı.elektriğe suyada zam yok.şekere ekmeğe de yok.....ve daha niceleri

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
blgsyrmhnds dedi ki:
alişmişsiniz zam zam diye.kardeşim zaman ne gerek var.eskiden enflasyon artıyordu turk lirası değer kaybettiği icin memurlar ezilmesin die zam yapılıyordu??zama gerek yok cunku dolar TL karşısında ezildi.
örneğin gecen seneye göre beyaz eşya baya ucuz.giyimde aynı.elektriğe suyada zam yok.şekere ekmeğe de yok.....ve daha niceleri

Akaryakıta en fazla odeyen ulkeyiz, işçiden memurdan en çok kesıntı yapan ulkyeız. Ekmege gecen yıl zam geldi. Ulaşıma 3 kere zam geldi. Beyaz eşya ateş pahası..
Boş konuşmayalım..

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hey dostum burası türkiyenin saygın ve güncel elektronik ve bilgisayar haber sitelerinden birisi...
bence buraya siyaseti katmamak lazım yoksa SDN'in vizyonu bozulur..

ayrıca bir insanı yada bir partiyi sevmeyebilirsin...
ama bence hiçbir zaman hiçbir şeyin ANTI'si olma, bnm düşüncem budur ve herkezin düşüncesine sonuna kadar saygı duyarım..

iyi günler

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
YoungClever dedi ki:
hey dostum burası türkiyenin saygın ve güncel elektronik ve bilgisayar haber sitelerinden birisi...
bence buraya siyaseti katmamak lazım yoksa SDN'in vizyonu bozulur..

ayrıca bir insanı yada bir partiyi sevmeyebilirsin...
ama bence hiçbir zaman hiçbir şeyin ANTI'si olma, bnm düşüncem budur ve herkezin düşüncesine sonuna kadar saygı duyarım..

iyi günler

Dostum forum bolumlere ayrılmış. Bizde kendımıze ayrılan kısımında konuşuyoruz. İstersen sen okumazsın. Biz namussuzluk yapmıyoruz, ahlaksızlık yapmıyoruz. Bence sen baldır bacak bolumune yazman lazımdı bunları.

Hadi hoşçakal,

tafugu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendi halinize şükredin...
gördük siz ve sizin gibileri 2001 krizinde(daha niceleri)

dipnot:akaryakıt en fazla ödeyen ülkeyiz ama senin elektriğin suyun bu vergilerden alınıyor..akaryakıttan alınan vergilerle yol yapılıyor,fabrika yapılıyor,sana su getiriliyor..(akaryakıttan vergi alınmasa vergilerden gelen para azalır.böylece hiçbirşey yapılamaz..
ulaşıma nerde zam geldi?
beyaz eşya pahalı. (bari güleyim)neresi pahalı?gidip de en son ithalat ürünlerine bakarsanız tabii pahalı olacak..

son olarak insanlar hiç şükretmeyi bilmiyor..yok şükretmeyeceğim derseniz de kendiniz bilirsiniz.

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim halkım güdülmeye müstahak!

Arkadaşlar bu konudaki son mesajım buydu.
Gerçekten çok uzuldum. Yıkıldım desem yeridir. Çok kötü bir gençlik geliyor maalesef. Allah sonumuzu hayır etsin..
İkinci bir İran olunca belki beni üzülerek anarsınız..

Hoşçakalın,
Sağlıcakla kalın,

tafugu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sansal80 dedi ki:
Benim halkım güdülmeye müstahak!

Arkadaşlar bu konudaki son mesajım buydu.
Gerçekten çok uzuldum. Yıkıldım desem yeridir. Çok kötü bir gençlik geliyor maalesef. Allah sonumuzu hayır etsin..
İkinci bir İran olunca belki beni üzülerek anarsınız..

Hoşçakalın,
Sağlıcakla kalın,
sen kendin daha Türkçe'yi doğru kullanamıyorsun gelecek nesile yükleniyorsun..asıl sana yazık..

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sansal80 dedi ki:
Troy dedi ki:
Başlık çok doğru olmamış. Forumda bilgilerinizi ölçüştürebilirsiniz ama bu, karalama kampanyasına dönüşmemeli.

Sansal80, bu tavrınla CHP'den çok AKP'ye çalışıyorsun :)

Troycuğum canım benım. ben chp li değilim.. :)
ne chp hesabına nede akp hesabına çalışıyorum. sadece kıme oy vermemeleri konusunda insanlara bir ışık gosterıyorum..

peki sansar80 arkadaşım kime oy vereceğiz onu da bi söyler misin kararsızız da ..

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Sansal80 dedi ki:
Troy dedi ki:
Başlık çok doğru olmamış. Forumda bilgilerinizi ölçüştürebilirsiniz ama bu, karalama kampanyasına dönüşmemeli.

ne chp hesabına nede akp hesabına çalışıyorum. sadece kıme oy vermemeleri konusunda insanlara bir ışık gosterıyorum..

Benimle bu şekilde (Troycuğum, canım, vb.) konuşmazsan sevinirim.

İnsanların kime oy verecekleri konusunda ışık yakmana gerek yok. Forumdan bir kişi çıksın desin ki "yahu ben bu adamın mesajlarından etkilendim ve AKP'ye oy verecektim vazgeçtim" desin.

Forumda sana yeterince özgürlük veriyoruz ve Anti AKP gibi bir başlık açmana müsaade ediyoruz. Dilersen sınırları fazla zorlama ve karalama kampanyalarından uzak dur.

Alternatifleri söyleyebilirsin, projelerden bahsedebilirsin mesela.

erdempolat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yahu anlamıyorum. Hepsi olmasa da çoğunluğu (pire için yorgan yakmamak) AKP aleyhine bir söz söylendiğinde nezih ortamı bozup hemen çirkefliğe başlıyorlar, sinirleniyorlar, köpürüyorlar. Acaba onlar memleketim insanını aptal yerine koymanın o kadar kolay olduğunu mu düşünüyorlar. Sonuçta herkes herşeyi görüyor değil mi. Madem iyi şeyler yaptınız, yaptığınız iyi şeyleri millet görür ona göre değerlendirir. Hiçbir karalama çalışması buna engel olamaz. Onlar bu tür yorumlara karşı çıkarak kızarak memleketi aptal yerine koymaya utanmıyor mu. Kardeşim bir tek sen misin akıllı? Sen mi görüyorsun sadece gerçekleri? Sana göre gerçek diyelim başkasının gerçeği de olmak zorunda mı?

Belki ben telefon faturalarımı Dubai'li zengin iş adamlarına ödemek istemiyorum, belki petrolümü Ermeni'lerin eline vermek istemiyorum, belki göllerim kururken "Neden KYOTO'yu imzalamıyorlar" diye dövünmek istemiyorum (ki malesef bu sözüm tüm liderler için geçerli), belki ben Allah'ın yüceliğini bile suistimal edip "Egemenlik kayıtsız şartsız Allah'ındır!" diyerek doğru olan bir şeyi sırf bazı şeyleri çarpıtmak için bile bile yanlış bir şekilde söyleyen bir Başbakan istemiyorum (kaynak: http://www.youtube.com/watch?v=eg3hkWCnA8c ). Üstelik bu sözleri söyledikten sonra sırf çıkarlarına ters düştüğü için 180 derece dönüp laiklikten söz ediyorsa bu Başbakan...

Şimdi sayın Başbakan benim bu düşüncelerimi anlamayacak kadar aptal mı? Yoksa sen BANA GÖRE gerçek olan bu fikirleri kaldıramayacak kadar KENDİNDEN EMİN değil misin?

Lütfen madem iyilik yaptınız denize atın, gözümüze sokup da arkasındakileri ortaya çıkarttırmak zorunda bırakmayın. Teşekkürler.

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Troy dedi ki:
Sansal80 dedi ki:
Troy dedi ki:

Benimle bu şekilde (Troycuğum, canım, vb.) konuşmazsan sevinirim.

İnsanların kime oy verecekleri konusunda ışık yakmana gerek yok. Forumdan bir kişi çıksın desin ki "yahu ben bu adamın mesajlarından etkilendim ve AKP'ye oy verecektim vazgeçtim" desin.

Forumda sana yeterince özgürlük veriyoruz ve Anti AKP gibi bir başlık açmana müsaade ediyoruz. Dilersen sınırları fazla zorlama ve karalama kampanyalarından uzak dur.

Alternatifleri söyleyebilirsin, projelerden bahsedebilirsin mesela.

Yani şuraya cevap yazmıcam diyorum illa ağzımı açtıracaksınız. Sen guzellıkten anlamıyorsun sanırım troy. Peki bundan sonra tıpkı erdogan gibi kaba bir şekilde sizlere hitap ederim.
Forumda özgürlük verip vermemen umrumda değil. Ancak zaten erdoğan gibi zorlama ve dayatma yaparsınız siz. Kim size dokunursa hemen indirmeye çalışırısınız.
Ama merak etme cumhuriyet mitinglerindeki milyonlarca kişiyle geliyoruz. Hepinizi ezeceğiz. Ne kadar guclu oldugumuzun kanıtı erken seçimdi zaten. İstediğiniz ismi bile seçtirmedik size.
Neyse buda sana iyi bir ders olmuştur umarım troy.

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
YoungClever dedi ki:
Sansal80 dedi ki:
Troy dedi ki:

peki sansar80 arkadaşım kime oy vereceğiz onu da bi söyler misin kararsızız da ..

Kime vermemen gerektiğini bilmen yeterli.. :)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hatırla Sevgiliii O Güzel Günleriiii :D :D Diyecekler :), Gül'ümüz Solmadı Açmasına Az kaldı :D :D

shaskhin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BENCE o dama çok dürüst birisi abdullah gülde adam gibi adam da diyebiliriz biraz asiler işleri gereği hem siz onun çaldığını nerden biliyosunuz berabermi çalıyonuz ki kesin bir yanıt veriyonuz bence o çalmaz çünkü müslüman sizde ona hırsız diyip dinden cıkmayın gördükten sonra çalıyo diyin adam daha ne yapsın 2003 te aldı teslim o gün hepiniz alıyodunuz durumunuza simdi ise ögrencilerin kitap derdi yoq aileler cocuğunu okula gönderirken artık masraf yapmıyo sadece önlük alıp gönderiyolar sağlıkta bir çok gelişme kaydetti artık hastanelerde sıra yoq her vatandaş istediği hastaneye gidebiliyo sevke gerek yoq ne zamandır zam gelmiyo bisilere dış borcun %60 ödendi aylık milli gelir %45 arttıı daha bir cok şey kendiniz bakın isterseniz daha neler yapmış ben hepsini yazamıyom yazılcak gibi deil bunları inkar edip adama hırsız diyenler çok düşüncesiz kesim oluyo bu kadar şey göz ardı edilemez sitenin adresinide veriom: http://www.akicraatlar.net/turkce/

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Meyve Veren Ağaç Taşlanır...

Birde Forumda Maneviyat Köşesi Açmışlar ;D ;D ;D

Herkesin Gözü Açıldı, Paşam Eyvallah Dönemi Bitti ;

Başbakan Erdoğan, Uluslararası Basın Enstitüsü'nün (IPI) kapanış toplantısında "Genelkurmay bana bağlıdır" diye konuştu...

Kim ne derse desin: Erdoğan'ın bu vurgusu Ankara'nın sivilleşme yolunda aldığı mesafeyi işaretliyor...

Az kaldı Az (&) (&) (&) (&) (&) (&)

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
öbürü{http://www.antiakp.org/} an itibariyle 245 kişi sansar80 arkadaşım...
seçim yapılsa sonucu değiştirecek bir çoğunluk gerçekten...

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
site açıp milletin antiliğini yapmak kolay...
bi domain yaklaşık 1O ytl.. host olarak sürüsüne bereket beleş host war...
ama pagerank a gelince werdiğin iki sitenin de pagerankı O yani değersiz siteler..
anladın mı sansar 80 kardeş ??

tafugu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...