Anti AKP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni konumuz erdoğan ve ekibinin nasıl yolsuzluk yaptıkları ve ülkeyi nasıl mahvetmek istedikleri konusunda insanları bilinçlendirmek..

Lütfen mumkun mertebe kaynak gosterek yazalım. Ve başka bir siyasi parti propagandası apmayalım!

Bir örnek: erdoğanın oğlu 4 sene önce burslu okuyan bir unv. öğrencesi iken şu anda 3 milyon dolarlık bir yuk gemisi sahibi. Yakın zamanda aldı bu gemiyi. Yani bu çocuk yememiş içmemiş 4 senede yılda ort. 750 bin dolar harçlıklarından biriktirmiş ve mezun olur olmaz 3 milyıon dolara gemi almış kendine.. :@ aptal yerine konuyoruz gibi hissediyorum.

Kaynak: Yazılı ve gorsel basın. Veya 19 temmuz 2007 tarihli Vatan gazetesi. (&)

seakar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya benim bildiğim Erdoğan zaten çok zengin biri.İktidara gelmeden önce de çok zengindi.
İktidara geldikten sonra zengin olmadı.Yani çok doğal bir durum.Hem gemiyi kendi cebinden almamış olabilir.belki şirket olarak almışlardır.hemen kötülemek gerekmiyo bence
Tabi bu benim düşüncem

teknojen

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sana kesinlikle saygı gösteriyorum sansal80 ama ne bileyim böyle başlık pek bi sevimsiz geldi gözüme

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teknojen dedi ki:
sana kesinlikle saygı gösteriyorum sansal80 ama ne bileyim böyle başlık pek bi sevimsiz geldi gözüme

Teknojen bende sana saygı duyuyorum. Başka bir onerin var ise değiştirelim tabiki.. hay hay..

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
seakar dedi ki:
Ya benim bildiğim Erdoğan zaten çok zengin biri.İktidara gelmeden önce de çok zengindi.
İktidara geldikten sonra zengin olmadı.Yani çok doğal bir durum.Hem gemiyi kendi cebinden almamış olabilir.belki şirket olarak almışlardır.hemen kötülemek gerekmiyo bence
Tabi bu benim düşüncem

Evet İstanbul buyuk şehir bld. başkanıyken vurmuştu voliyi zatı muhterem. Yoksa aslında aksine yoksul bir aileden gelir kendisi. Kasımpaşanın kabadayısı olmuştur daha sonraları.
Akbil yolsuzluğu.Hatırlayanlar bilir.

Kaynak: Tum yazılı ve gorsel basın..

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Siyaset yapalım. Eleştiriel bir yaklaşım içinde olalım ki koyun gibi güdülmeyelim..

ferhatlahdin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eleştirel bir yaklaşıma evet hay hay.ama karalamaya asla.güdülmemek için siyasete atılabilirsin.kaynak yok,çamur çok.at bol keseden.insanlar senin gibi düşünmeyince koyun oluyor değilmi.

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynı zamanda IMF den en çok borçlanan, en çok dış tic. açığı veren, en çok terör saldırılarının olduğu, en çok kapkaçın yaşandığı, en çok yolsuzluğun ve kadrolaşmanın oldugu hukumet..

aslında pek çok konuda birinci.

Kaynak: TUİK, MB..

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
seakar dedi ki:
tafugu dedi ki:
şuraya bir bakın derim.. http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=255422
sadece işsizlik konusunda en kötü hükümet olmuş..tabii birincilikleri de var..

Milli gelir,Enflasyon,İstikrar,Dış ticaret ve Faizde de en iyi hükümet ama
neden sadece kötü yanlarına bakıonuz ki.
Tabi ölesi işinize gelio

O yapılan enflasyon hesabında senın kullanmadıgın o kadar çok şey varki. Bugun eger enflasyon dusuk çıkıyorsa ki sokaktaki vatandaşın çok çok daha yuksek enflasyonu, bunlar daha onceki ecevit huk. attığı temellerden dolayıdır. AKP nın herhangi bir ekonomi politikası yok. tek politika goturebildiği kadar goturmek..
Dış tic. batmış durumdayız zaten. sen ihracata bakmışsın sanırım sadece. Tamam ihracat artmış ama 1 artmış buna karşılık ithalat 10 artmış.
Yorumlarımızı iyice araştırarak yapalım lütfen..
Çakoz??!?!

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
PcMaSTeR dedi ki:
Cevab 22 Temmuz da

"Kötüler ara sıra kazanır ama sonuçta iyilerin dediği olur"

Bu da nacizane laflarımdan biridir..

tafugu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
seakar dedi ki:
tafugu dedi ki:
şuraya bir bakın derim.. http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=255422
sadece işsizlik konusunda en kötü hükümet olmuş..tabii birincilikleri de var..

Milli gelir,Enflasyon,İstikrar,Dış ticaret ve Faizde de en iyi hükümet ama
neden sadece kötü yanlarına bakıonuz ki.
Tabi ölesi işinize gelio
yoo sadece en kötü olduğunu söylemek için yazdım...Milli gelir,Enflasyon,İstikrar,Dış ticaret ve Faizde birincilikleri var..ama hangi alanlarda birinci olduğunu yazmayı unutmuşum..
sağol seakar...

teknojen

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sansal80 dedi ki:
teknojen dedi ki:

Teknojen bende sana saygı duyuyorum. Başka bir onerin var ise değiştirelim tabiki.. hay hay..

AKP hakkında bilinmeyenler olsa iyi olur çünkü AKP yi destekleyenler tepkili yaklaşacakları için senin söylemek istediklerini yanlış anlayabilirler

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teknojen dedi ki:
Sansal80 dedi ki:
teknojen dedi ki:

AKP hakkında bilinmeyenler olsa iyi olur çünkü AKP yi destekleyenler tepkili yaklaşacakları için senin söylemek istediklerini yanlış anlayabilirler

Ben zaten tepkimi gostermek için bu adı yazdım..
teşekkur ederim,

ferhatlahdin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tepki değil karalama yapıyorum de.de utanma de.

"Kötüler ara sıra kazanır ama sonuçta iyilerin dediği olur"

iyilerin dediği oluyor şuanda zaten.ama kötüler çıldırıyor.çünkü hiç kazanamıyorlar.

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ferhatlahdin dedi ki:
tepki değil karalama yapıyorum de.de utanma de.

Olayları kişileştirmeyelım lutfen. Kişisel mesaj yazmak istiyorsan özelden mail at ben sana cevabını veririm..
Karalama yapmıyorum ben. Dogruları yazıyorum ama doğrular acıtır biliyorsun..

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Başlık çok doğru olmamış. Forumda bilgilerinizi ölçüştürebilirsiniz ama bu, karalama kampanyasına dönüşmemeli.

Sansal80, bu tavrınla CHP'den çok AKP'ye çalışıyorsun :)

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
anti akp abi takım mı tutuyorsun ne bu :)

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Troy dedi ki:
Başlık çok doğru olmamış. Forumda bilgilerinizi ölçüştürebilirsiniz ama bu, karalama kampanyasına dönüşmemeli.

Sansal80, bu tavrınla CHP'den çok AKP'ye çalışıyorsun :)

Troycuğum canım benım. ben chp li değilim.. :)
ne chp hesabına nede akp hesabına çalışıyorum. sadece kıme oy vermemeleri konusunda insanlara bir ışık gosterıyorum..

dahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu tür konuları seviyorum çünki akpye daha çok oy kazandırıyor

ferhatlahdin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senin her yazdığın doğru değilmi.doğrular kimin canını acıtıyor belli.cevabımı burda yazarım.sende yazarsın.canını acıtabilir cevaplarım.başlığın bile eleştirel değil karalamaya yönelik.bundan önce bir politikamız vardı şimdi yok ölemi.komik....

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ferhatlahdin dedi ki:
senin her yazdığın doğru değilmi.doğrular kimin canını acıtıyor belli.cevabımı burda yazarım.sende yazarsın.canını acıtabilir cevaplarım.başlığın bile eleştirel değil karalamaya yönelik.bundan önce bir politikamız vardı şimdi yok ölemi.komik....

Ben kişisel olarak buradan yazmam diyorum. Sen belden aşağıya vurmak istiyorsun anlıyorum ama benim işim olmaz. Zaten beni anlayabilecek durumda değilsin sen. At gözluklerını çıkar istersende saga sola çarpma çokca..

teknojen

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tamam sen doğru yolu biliyosun ki gösteriyosun o zaman söyle hangi partiye oy vereceğini millet de rahatlasın

negroo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sansal80 dedi ki:
Arkadaşlar yeni konumuz erdoğan ve ekibinin nasıl yolsuzluk yaptıkları ve ülkeyi nasıl mahvetmek istedikleri konusunda insanları bilinçlendirmek..

Lütfen mumkun mertebe kaynak gosterek yazalım. Ve başka bir siyasi parti propagandası apmayalım!

Bir örnek: erdoğanın oğlu 4 sene önce burslu okuyan bir unv. öğrencesi iken şu anda 3 milyon dolarlık bir yuk gemisi sahibi. Yakın zamanda aldı bu gemiyi. Yani bu çocuk yememiş içmemiş 4 senede yılda ort. 750 bin dolar harçlıklarından biriktirmiş ve mezun olur olmaz 3 milyıon dolara gemi almış kendine.. :@ aptal yerine konuyoruz gibi hissediyorum.

Kaynak: Yazılı ve gorsel basın. Veya 19 temmuz 2007 tarihli Vatan gazetesi. (&)

"Siyasi parti propagandası yapmayalım" diyosun,açmış olduğun başlıkla AKP'yi kötülüyosun,bi yandan da kendi partinin propagandasını yapıyosun.Bunun farkında diilsin galiba.Sadece bu yaptığını çok saçma bulduğumu söylicem.Yorum yapmaya bile gerek yok,kimse çocuk diil herkes kimin ne olduğunu görüyo,biliyo.Böyle "oğlu 3 milyon dolar'a gemi aldı,enayi yerine konuyoruz" demekle karalayamayacağını bil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...