Antensiz TV - " Türkiye'nin Antensiz Çeken Televizyonu" Versiyon 1.0.0.6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan visavis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

visavis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Daha önce forumda verilmiş olan Antensiz TV nin en son versiyonu

Antensiz TV Versiyon 1.0.0.6 ile şuanda 600 e yakın tv kanalı, 100 ün üstünde radyo kanalı birçok yerin canlı kamerası , seç izle kısmı ile binlerce dizi film izleme imkanı, yüzbinin üstünde online müzik dinleme imkanı, 36 adet kanalı 10 gün öncesine kadar ileri geri sararak izleme imkanı ile birçok tv programı arasından sıyrılmayı başarmıştır.

Programda bulunan veritabanı sayesinde kendinize özel kanalları biraraya favori oluşturabilir, kendi mms adresinizle yada herhangi bir sitedeki yayını program üstünde izleyebilirsiniz.

Programdaki TV kanalları bakımından en kapsamlı Türk TV Programı özelliğindedir.

1006.gif

Antensiz TV yi hemen indirmek için Tıklayınız

www.antensiz.com programın ana sayfası burdanda indirebilirsiniz

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
teşekkürler paylaşım için.
bu tarz yazılımların tek yaptığı şey, tv kanallarının canlı yayın linklerini tek çatı altında toplamak. tivibu ve yildiz.tv gibi kendi altyapısını kullanan sitelerde yayınlar daha kaliteli. :sleep:

visavis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
tabiki hocam amaç kanal izlemek için site site dolaşmak yerine herşeyi tek çatı altında toplamak fakat programı biraz incelerseniz program kişiselleştirilebilir. Mesela kendinizin bir mms kodu ile izlediğiniz bir kanal var yada bir siteyi eklemek istiyorsunu bunu yapabilirsiniz. Ayrıca kendi favori kanalrınızı oluşturabilirsiniz. Tabiki tivibuyla yarışacak değil fakat ücretsiz olan birçok tv programı ile yarışabilecek konumda. Çıkalı 3 ay olmasına karşın dünyanın 119 ülkesindeki Türk vatandaşlarımıza ulaşarak 850 bin gibi bir ziyarete ulaşmıştır.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Denemiştim ama arayüzü çok rahatsız edici bulduğumdan kullanmıyorum.

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Arayüz değişir canım sorun mu o.

Buğday

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler yanlız bir sorunum var, açıyorum yüklenmeye başlayacakken: Application cannot be started.Connect to application Vendor diye bir yazı geliyor

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
teşekkürler hocam yükledim izleyebiliyorum.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
hd yayınları yıldıztv den aldığı için ve yıldız tv nin kapanması sebebiyle açılmıyo.
çok reklam veriyo ama onun dışında idare edebilir :)

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,buna benzer programlar var,neredeyse hiç fark yok.Sürekli bilgisayardan Tv izlemiyorsanız gereksiz.Neden mi ? Google'a istediğiniz kanalın yanına ''canlı'' yazıp arattığımızda zaten ilk sayfa genelde,resmi siteden canlı yayını yapıyor.Yine de teşekkürler.

fevzi0123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bence Öğrenciler İçin İyi Bir Uygulama :)

baysakall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
harikaaaa bi program 3 aydır kullanıyorum ve son derece memnununm bütün maçların linki var ve hiç takılmadan izletiyo tivibu ya para vermektense bu bedava ve çok daha iyisi bence

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Readon Tv yeterli. Gayet güzel bence.
İlla Lig TV isteniyorsa, webden korsan sitelere girip, riskleriyle izleyeceksiniz.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
yüklenmeye başlayacakken: Application cannot be started.Connect to application Vendor diye bir yazı geliyor