Antalya'da dehşet..!! Bir de utanmadan kameraya aldilar

Enisor

Doçent
Katılım
28 Nisan 2011
Mesajlar
740
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
abartmayayım ama ben izleyemedim haberlerde gördüğümde?bir de elim ağrıyor vurmaktan diyor ben de bir gün kardiyo idmanımı senin üstünde yapmak isterim doğrusu.............arkadaşım
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
geçsin karşıma da ben onu bi tokat manyağına çevireyim... bu yaratığa hayvan bile demeye utanıyorum
 

angel75

Dekan
Katılım
13 Temmuz 2011
Mesajlar
5,272
Reaksiyon puanı
18
Puanları
218
Dünyayı ayağa kaldıran , köpeklerin dövülerek eğitildiği Antalya'daki köpek eğitim merkezi başvurularımız sonucu mühürlenmiştir. Diğer cezai gelişmeler hakkında bilgi geldikçe sizlere aktaracağız

Hayvanlarınızı tanımadığınız bilmediğiniz güvenmediğiniz kişilere asla emanet etmeyin. Onların dili olmadıkları için başlarından geçen travmaları asla anlatamazlar.

Tabela asıp eğitim kurumu olduğunu söyleyen , üretim çiftliği olduğunu iddia eden yerlere de güvenmeyin.

https://www.facebook.com/HAYTAP/posts/671102159582390
 

XAFER37

Profesör
Katılım
17 Kasım 2011
Mesajlar
1,331
Reaksiyon puanı
1
Puanları
218
Bu adamları ikigün sonra işi almazlar inşallah başka bir yerde.
 

LaWa

Profesör
Katılım
22 Şubat 2009
Mesajlar
3,119
Reaksiyon puanı
47
Puanları
228
Gerçekten çok yazık,şu hayvanlara yaptıklarına bakın.
Dili olmayan bir canlıya zulmetmenin cezası yaptığının aynısı olsa keşke.
Bu dünyada yanlarına kar kalacağına inanmıyorum.
 

angel75

Dekan
Katılım
13 Temmuz 2011
Mesajlar
5,272
Reaksiyon puanı
18
Puanları
218
Dayak yiyen 'Linda' evine döndü
dayak-yiyen-linda-evine-dondu-3311355.Jpeg

Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA)
Antalya’nın Duacı Köyü'ndeki köpek eğitim merkezinde bakıcıların tekme tokat ve demir çubuklarla dövdüğü 9 aylık Rottweiler cinsi Linda, evine döndü. Köpeğin sahibi 17 yaşındaki Batuhan Tunçel, Linda’yı henüz 1 aylık aldıklarını söyledi. Daha önce de Rottweiler cinsi köpek beslediğini anlatan Tunçel, “9 yaşında Rottweiler cinse köpeğim vardı. O öldü. Linda onun torunu' dedi.

Linda’nın da her yavru köpekte olduğu gibi sorunları olduğunu belirten Batuhan Tunçel, “Linda ısırır, tuvaletini yapar, yaramazdır. Bu nedenle 7.5-8 aylıkken temel eğitimine gönderdikö dedi. Temel eğitimde, köpeğin bütün sorumluluğu eğitim veren merkeze ait olmak üzere, 'otur, kalk, yat, sürün, bekle' gibi temel kavramları öğrenmesinin hedeflendiğini aktaran Tunçel, 1000 TL ödedikleri eğitim dönemi için şunları söyledi:
“Bu 1 aylık eğitim sürecini kapsıyor. Linda o eğitimlerin sonuna gelmişti. Bu süre içinde biz hafta sonları gidip Linda’yı görüyorduk. Her şey dışarıdan bakıldığı zaman çok iyiydi. Çok güzel ortam, hayvanlar çok bakımlıydı. Linda’ya bakıyorduk, hiçbir sorun yoktu. Ne bir yara bere, ne darbe hiç hiçbir şey yoktu.

Batuhan Tunçel, olaydan, görüntüleri izleyen veteriner hekimlerin araması üzerine haberdar olduklarını söyledi. Hemen internetten görüntüleri izlediğini belirten Tunçel, o an yaşadıklarını “Kafayı yedim, çıldırdımö diyerek anlattı. 9 aylık köpeğinin diğerlerine göre gergin, komut almakta zorlanan bir mizacı olduğunu, bunun da görüntülere yansıdığını belirten Tunçel, “Benim köpeğime kimse vuramaz. Benim köpeğim olmasa bile bir köpeğe vurmak vicdansızlıktır' dedi.
Olayın duyulması üzerine ailesinin kendisinden önce davranıp eğitim merkezinden Linda’yı aldığını anlatan Batuhan Tunçel, Linda’yı aldıktan sonra ilk iş olarak kontrol için veteriner hekime götürdüklerini anlattı. Linda’yı aldıklarında tüylerinin çok pis olduğunu belirten Tunçel, köpeğinin aynı zamanda hastalandığını söyledi.

Veterinerde önce tüyleri kesilen Linda'ya, sonrasında hastalığa karşı iğneleri vuruldu. Baştan aşağı temizlenen Linda, günün büyük bölümünü bahçede Batuhan Tunçel’le oynayarak geçirdi. Şimdi içlerinin rahat olduğunu söyleyen Tunçel, “Hayvan da biz de mutluyuz. Sadece benim köpeğim için söylemiyorum, bir hayvana vurmak vicdansızlıktır. Yazık günah. Görüntülerde köpeğe ‘Gel stres topum’ diyor. Dövüyor. Tekme tokat girilir mi bir hayvana" diye konuştu.

Milliyet
 

IThelp

Profesör
Katılım
11 Nisan 2011
Mesajlar
4,314
Reaksiyon puanı
19
Puanları
0
yavrum belli ki sahibinin yanında mutlu inş yüce rabbim size yapılan bu işkenceleri bin katını cıkarır onlarda gün yüzü görmesinler
 

brskyk

Doçent
Katılım
30 Eylül 2008
Mesajlar
842
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Ş...fsizler bunlara aynısı yapacaksın ne istiyorsunuz şirin hayvanlardan !


O s...fsizlerle yargıda hesaplaşır umarım.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
merak edip yakın zamanda köpeklere yapılanları internette araştırmak istedim karşıma Eryaman'da ve Sincan'da,silivri'de, Sinop'ta, Erzurum'da, Gebze'de, Adıyaman'da vs. diye uzayıp giden hatta neredeyse ülkemizin her tarafından sapıklık ve katliamlarla uzayan listeyle karşılaştım. Rabbim hayvanları ve insanları, insanoğlunun şerrinden ve kötülüklerinden korusun inşallah
 

mila12

Dekan
Emektar
Katılım
5 Kasım 2007
Mesajlar
9,864
Reaksiyon puanı
255
Puanları
263
Bide sitelerine utanmadan TESİSİMİZ 7/24 KAMERA SİSTEMİ İLE İZLENMEKTEDİR. yazmışlar.
 

cengaver51

Dekan
Katılım
5 Nisan 2009
Mesajlar
5,118
Reaksiyon puanı
169
Puanları
243
DAHA ÖNCE AYNI SUÇLARDAN KAPATILMIŞ
Tayfun Acar'ın daha önce 'eğitim ve evcil hayvan pansiyonu' olarak Konyaaltı'nın Çakırlar bölgesinde faaliyet gösterdiği ve burada da köpeklere dayak, eziyet gibi suçlamalarda hakkında dava açıldığı ve savcılık soruşturması sonucunda da merkezin kapatıldığı belirlendi. Çakırlar'da faaliyeti sona eren Acar'ın bu kez Antalya Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki bir diğer ilçe Kepez'e bağlı Duacı Köyü'nde şimdiki merkezi kurduğu öğrenildi.
KAPATILMASI İÇİN İMZA KAMPANYALARI
Diğer yandan köpeklerin, eğitim merkezinde dövülmesi sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Twitter üzerinden 'Vipkennels Kapatılsın' talebiyle kampanya başlatıldı. Kampanyaya binlerce kişi destek veriyor. Ayrıca change.org.tr üzerinden de eğitim merkezinin kapatılması talebiyle imza kampanyası başlatıldı. 'Antalya Duacı Köyü Eğitim Merkezi Cezalandırılsın' başlıklı kampanyaya kısa sürede birçok kişi imza attı.
http://www.bizimantalya.com/haber-35319-Bir_skandal_daha

 
Üst