Ant Download Manager 1.17.5 PRO Tam Sürüm Hediye [Shiftdelete Özel]

Bu konuyu okuyanlar

Lisans Bul

Doçent
Katılım
22 Eylül 2017
Mesajlar
513
Reaksiyon puanı
593
Puanları
93
Merhaba, Shiftdelete üyeleri ve ziyaretcilerine özel Ant Download Manager 1.17.5 Pro tam sürüm hediye kampanyasıdır!

ss.PNG


Google Çeviri
Ant Download Manager, ses ve video içeriğini indirme işlevine sahip internet dosyalarını hızlı indirme yöneticisidir.
Tüm popüler tarayıcılarla tamamen bütünleşir. En popüler Jeneratörler Premium Linkleri (Generators Premium Links Debridler) destekler.

Ant Download Manager Hakkında
Ant Download Manager (AntDM) - birden fazla indirme akışı, devam ettirme, program indirme, ses ve video akışları nedeniyle dosya indirme hızını artırmanıza izin veren bir araçtır.

İndirme hatalarını otomatik olarak işler, geçici ağ hatalarından kurtarır, sunucu yanıt gecikmeleri durumunda yeniden bağlanır, bağlantı kaybı, ağ sorunları, bilgisayar kapatma veya beklenmedik elektrik kesintileri nedeniyle kesintili indirme işlemlerine devam etme özelliğine sahiptir.

Bu sınıftaki yazılımlar için standart GUI, AntDM'yi kolay ve kullanımı kolay hale getirir. İki ekranı vardır - birincisi düzenli indirmeler için daha yaygındır ve ikincisi video indirmelerinin kolay takibi için video önizleme kullanmaktır.

Kullanıcı için uygun veya planlanmış bir zamanda indirme bağlantıları biriktirmenizi sağlayan indirme kuyrukları vardır.

Proxy sunucuları, HTTP ve FTP dosya protokollerini ve HPPTS ve FTPS'nin korumalı sürümlerini ve ses ve video içeriği F4M, M3U8, MPEG-DASH, VIMEO-STREAM, güvenlik duvarları, yönlendirmeler, çerezler, yetkilendirme için ana akış protokollerini destekler , ses ve video içeriğinin işlenmesi.

Ana popüler tarayıcılara kolayca entegre edilebilir Microsoft Internet Explorer, Microsoft EDGE (Krom tabanlı), Google Chrome, Mozilla Firefox ve sayısız klonları: CocCoc, Comodo Dragon, Comodo IceDragon, 360Chrome, Chedot, Brave, Opera, Slimjet, SRWare Demir, Meşale, UC Tarayıcı, Vivaldi, Yandex, Waterfox, vb. Uzantının tarayıcılara entegrasyonu, dosya veya medya bağlantılarını otomatik olarak yakalamak ve indirmek için kullanılır. Ayrıca AntDM uzantılarını tarayıcılarınıza entegre edemezsiniz, ancak AntDM'yi bağımsız olarak kullanabilirsiniz. Örneğin, indirme bağlantılarını bir tarayıcıdan AntDM'ye sürükleyip bırakın, tek bir bağlantıyı manuel olarak, bir listede veya toplu modda bir dosyadan indirin.

Sadece ses dosyalarını indirmekle kalmaz, aynı zamanda video dosyalarından ses parçaları çıkarır, bunları popüler MP3 formatına dönüştürür ve onlara temel temel bilgileri ekler.

En popüler Jeneratörler Premium Linklerini (Debridler) destekler: alldebrid.com, cocoleech.com, debrid-link.fr, ffdownloader.com, linksnappy.com, mega-debrid.eu, real-debrid.com, premium.rpnet.biz, simply-debrid.com, premiumize.me, vb.

Diğer özellikler arasında çok dilli destek, indirme kategorileri, indirme günlüğü, indirme hızının öncelikleri ve değişiklikleri, görev zamanlayıcı, çeşitli etkinliklerin sesleri, CHM Kullanıcı Kılavuzu, indirme tamamlandığında virüs koruması ve çok daha fazlası bulunur.

Basit ve kolay
-Basit ve kullanıcı dostu arayüz.
-Dosyayı indirmek için kolay erişim.
-Kategoriler.
-İndirme listesi, sıralama seçenekleri.
-Sürükle bırak.
-Çoklu Dil.
-4K monitör desteği.

Hızlı ve Etkili
-İnternet bağlantınızın izin verdiği şekilde hızlı bir dosya indirme.
-Çok iş parçacıklı indirme.
-Ağ HTTP (S) ve FTP (S) protokollerini destekler.
-Medya akışı F4M, M3U8, MPEG-DASH, VIMEO-STREAM protokollerini destekler.

Tarayıcı Entegrasyonu
-En popüler web tarayıcılarına tam entegrasyon:
-Internet Explorer 8 ve üstü sürümler
-Mozilla Firefox 53+
-Google Chrome 31 ve üstü
-Microsoft EDGE (Krom tabanlı) ve klonları (CocCoc, Comodo Dragon, Comodo IceDragon, 360Chrome, Chedot, Cesur, Opera, Slimjet, SRWare Demir, Torch, UC Tarayıcı, Vivaldi, Yandex, Waterfox, vb.).

Herhangi Bir İçerik
-İnternetten herhangi bir dosya indirir: programlar, arşivler, belgeler, resimler, video, ses vb.
-Otomatik MP3 dönüştürme
-Birçok popüler video paylaşımını destekler (dahili bir video ve ses yakalayıcı vardır).
-Birçok popüler Premium Link Üreticisi için destek.

Gereksinimler
-Windows (x32 / x64) Vista +
-Google Chrome veya klonlar: 360Chrome, Chedot, CocCoc, Comodo Dragon, Cesur, MS EDGE, Opera, Slimjet, SRWare Demir, Torch, UC Tarayıcı, Vivaldi, Yandex, vb.
-Internet Explorer 8 ve üstü sürümler.
-Mozilla FireFox veya klon: Comodo IceDragon, Waterfox, vb.

Kampanya Şartları
Ücretsiz güncelleme yok.
31 Mayıs 2020'ye kadar kurulmalıdır.

Not:
Firma site adı kısmında hata yapmıs :) vakit kaybı olmasın diye yeniden düzeltmelerini istemedim.
Ant Download Manager Pro 1.17.5 indir: https://antdownloadmanager.com/downloads/AntDM.1.17.5.promo.forcouponcode.com-setup.exe

Ant Download Manager Homepage: Ant Download Manager and Video downloader
 

Mert0

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2019
Mesajlar
2,460
Reaksiyon puanı
1,702
Puanları
113
Çok teşekkürler. Yakın zamanda İDM süresi bitecekti, çok iyi oldu. İDM kadar kullanışlı mıdır? Alternatif diyebilir miyiz?
 

Lisans Bul

Doçent
Katılım
22 Eylül 2017
Mesajlar
513
Reaksiyon puanı
593
Puanları
93
Çok teşekkürler. Yakın zamanda İDM süresi bitecekti, çok iyi oldu. İDM kadar kullanışlı mıdır? Alternatif diyebilir miyiz?

IDM indirme kategorisinde liderdir :) Her uygulamanin arti ve eksileri illa ki vardir. Elbette bu programda isinizi görecektir!
 

posta

Öğrenci
Katılım
13 Mayıs 2020
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
49
Çok kaliteli ve hızlı bir yazılımdır. Tavsiyemdir, muhakkak kullanın.
 
Üst