• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

ansl 12 ye aryoruz (2. Blm)

Bekliyoruz daha. İnşallah depremde Troy ofisin altında kalmadı.

düzenleme: Yoksa resimleri göremeyebiliriz. (A) :*

mavinok.ta' Alıntı:
Blue.Silk haklı darılmayın ama herkes sahiden çok sus pustu biz önceki eğitimde kantine bi girdik haydaaaa muhabbetler başladı ^^

Ve ayrıca Blue.Silk sözümü tuttum ''Yessss'' dedim huja biliomuş aaa dedi o yess diyen öğrenci nerdeee :D el verdi hujam bana dedim ahahah :D

Ya ben biraz yorgundum aslında ondan pek muhabbete giremedim :) Sabahtan beri koşturmaca sonunda zorla geldim kursa. Ama güzel oldu.

En güzel tweety benimki :P :P :P hıııhh :D huahua

Ben 1999 daki depremde bile sokağa çıkmamıştım :D ilkin sonra zorla indirdiler huahua :)

mucakçım ayrı gayrı yapma şimdi. ^^hepimizinki ayrı güzeldi. (: özellikle hocamınki. :}

Sağol Talha. Bir an resimleri kaybettik diye korktum. Şey yani Troy'u diyecektim. :*

mucaktın yaptığı tweety çok şekerdi ama hıh banane benimkiside çok güseldi >X<

biz niye göremiyoruz bu resimleri rtük'e şikayet edecem :D

saçlari kestirdim. başarılı bir eğitimdi böyle bir sistem için. umarim bir sonrakinde de olabilirim.

mucak'a selam ederim (:

hala resim yok :D :D ahahahaaa

ben maviylen yemekteki resimlerimi koysam acep :* :D ;)

kireytir' Alıntı:
saçlari kestirdim. başarılı bir eğitimdi böyle bir sistem için. umarim bir sonrakinde de olabilirim.

mucak'a selam ederim (:
Anaa valla kestin mi o saçları :D İsabet olmuş! ;D

Blue.Silk sakın ha! >X<

mavinok.ta' Alıntı:
kireytir' Alıntı:

mucak'a selam ederim (:
Anaa valla kestin mi o saçları :D İsabet olmuş! ;D

Blue.Silk sakın ha! >X<

resimler nerde yahu resmi kendiniz çizdeydiniz daha çabuk gelirdi :D

Tamamen işlerimin başımdan aşkın olmasından kaynaklanıyor. Çok yakında....

o resimleri öle her yigit göremes :D helede maviylen benm aynı karede oldugum resimleri :D :D

Alışkanlık oldu kız ahah :D

Ama bak sen bizim resimleri anlatıp durma bişi olcak görces sonna :S (aman Allah korusun >X< )