• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

ansl 12 ye aryoruz (2. Blm)

Blue.Silk dedi ki:
mavinok.ta dedi ki:
belki de sırf sen varsın diye gelmiyorlar Blue.Silk o.O
eminsenmisen :* benim gelmem icin ısrar eden kim acep :*
Orasını karıştırma şimdi. :*

Buarada Troy, eğitimde elit tabakada olucak mı? (: Halkın arasına inmeyi düşünüyor musunuz yani? :D

Ben de katılabilirim eğer kontenjan dolmadı ise

mavinok.ta dedi ki:
Buarada Troy, eğitimde elit tabakada olucak mı? (: Halkın arasına inmeyi düşünüyor musunuz yani? :D

Orada olmaya çalışacağız sorun olmazsa ;)

ben de deneyebilir miyim? istanbulda'yım. :}

kullanıcı adına kullanıcı mı yazdın :D :d ahhaaaa :D

ilahi yahuu :D :D

bu kullanıcıymıs aman dikkat :D

Son mesaj atan arkadaşlara, özel mesajların ne demek olduğunu bilmiyorlar sanırım. kendilerine ulaştım ama bir geridönüş olmadı.

Troy dedi ki:
Son mesaj atan arkadaşlara, özel mesajların ne demek olduğunu bilmiyorlar sanırım. kendilerine ulaştım ama bir geridönüş olmadı.

bana yolladıysanız şayet gelen bir posta yok???

Blue.Silk dedi ki:
kullanıcı adına kullanıcı mı yazdın :D :d ahhaaaa :D

ilahi yahuu :D :D

bu kullanıcıymıs aman dikkat :D

blue yazacaktım da seninle karışmasın dedim. en sonunda kimse kullanmaz diye seçtim.

Bende katılmayı cok ıstıyorum.Eğer gitmeyen olcaksa lütfen haber versin ben katılmayı cok ıstıyorum

Gelmek isterdim ama dersim var o saatte. :(

yok kıs onlar bişe etmiyi :D sessiz sakin otirii :D
yine gidices herkes suspus ben bi gircem iceri :D :D

haydaaaaaaaa :D :D

Yine ''yessss'' dersen gülmekten ölebiliriz ama :D

Bende katılmak isterim. Zaten web tasarımla ugrasıyorum ve flash konusunda kendimi gelistirmek istiyorum.Cok az denilcek kadar bilgim var ve baslıktada hala 2 kontejan oldugunu gordum ve biri ben olmak isterim.İstanbul bahcelievlerde oturuyorum bakırkoy 15dakika ve kesınlıkle gelırım:)
Simdiden tesekkurler.

olayı kaçırdım galiba ama saati uymuyor zaten ;(

sii millet baktınız kursu bulamıyonuz :D sesime gelin olurmu :D :D

ya 2 kontejan boslugu var galiba ben basvurdum acaba kabul edılırmı. saatte uyuyor meslekte semtte:)

bende gelmek ıstıyorum saat uyuyor ve bakırkoyde oturuyorum