Annemizi kurtarın!!!

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
www.deryademirel.com
bu sitede bi annenin acı durumu var kadın lenf kanseri ve iki tanede kız çocuğu var ameliyat olması için 100 milyar gerekiyormuş ve bunu toplamak için böyle bi site açmışlar kadının yazdıklarını okumanızı tercih ederim çok kötü bi durum bu Allah yardmıcısı olsun inşallah :(
0001.jpg

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Bir operasyonun bu kadar para karşılığında yapılıyor olması benim en ilginç olarak karşıladığım durum. Bir ameliyat sonrasında alınacak olan 100.000 YTL'yi kim tahsil edecek? Tahsil eden bunu elektrik faturası olarak ödeyecekse bu iyiliği elektrik üretim firması pekala yapabilir. Yok eğer operasyon makinesi 100.000 YTL tutarındaysa ve tek kullanımlıksa buna eşşekler bile güler. Eğer bu doktorun alacağı paraysa o zaman pekala doktor da bir defalık bu parayı almayabilir. Eğer hastane yönetiminin alacağı paraysa o zaman ancak ve ancak vicdansız olabilirler. Yok onlar da değilse kim????? Bu para ne için talep ediliyor???? Bilen birisi açıklarsa gerçekten sevinirim çünkü bu kondua hiç bir fikrim yok ve bu beni çok rahatsız ediyor!

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
türk filmlerinden cıkma bi istek gibi duruyor haklısın elmacik ne amacla isteniyor bu para ne için isteniyor bu kadar para kimler alacak bu parayı neden insan hayatı parayla ölcülüyor ???

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bende tam emin diğilim ama gerçeksede benimde bi yardımım olsun die reklamını yapiyim dedim size katılıyorum :);)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Benim aklıma sadece kullanılacak olan ilaç ve kimyasalların parası geliyor. Yalnız bu konuda neden bu kadar cahil olduğumuzu anlamıyorum!
Üreti yok, sadece para vermek var!

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Merhabalar

İnsan hayır yapmalı tamam yardım etmeli.Ama belki kadın yalan söylüyor ??? Aklımıza binlerce sor işareti geliyor ve bu soru işaretleri hiç te iyi değil.İnsan bir internet sitesine koyacağına neden Sigorta dan yardım almıyor.O olmazsa gelsin.Siteyi açacak para zaten 150 ytl falan dır.Düşün bir host falan var.O nu açacağına paraları biriktirseydi. ;)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Denizhan, bu kadar sert yaklaşma olaya.
İlk başta tarafsız yaklaşmalı ve doğruluğunu araştırmalısın.
Bana bu amaçla gelen bütün e-postaları, bütün mesajları silerim genelde hiç ilgilenmem. Çünkü yalan olduğunu bilirim. Bazı e-postalar yıllardır geliyor. Adamın 6 ay ömrü kalmış, ama 6 yıldır bana e-posta geliyor :) Ama bu şahıs (Derya Demirel), hastaneden rapor, devletten de bağış toplama izni almış. Ayrıca televizyon programlarına çıkmış, sayılan TV kanallarında videoları var. Onun için yardım edecek olsam önce hastaneyi, sonra da valiliği arar durumu öğrenir ve yardımı da yaparım.
Tamam bunu meslek edinmiş çok fazla dolandırıcı var, ama yine de önyargıyla ve öntepkisel yaklaşmayalım.

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bi yandan denizhan biraz haklı

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
herhalde şu yönden haklı artık kimse kimseye güvenemiyor şüpheye düşmesi çok normal herhalde bu yönden :) ;)

XL-XL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herbirinize ayrı ayrı yanıt yazmak isterdim fakat bu oldukça fazla polemiğe neden olur.
Burada boş laf edeceğinize,adı geçen siteyi inceleseniz orada tüm sorularınızın yanıtını bulacaktınız.
Sizler adına çok üzgünüm,maalesefki sadece boş laflarla oyalanmayı tercih ediyorsunuz.
Neden incelemiyor,neden sorgulamıyorsunuz?
Birkaç akla yatkın söz dışında (yazanları kutlarım,aklıselim davranmışlar)yazdıklarınız üzücü.
Sitenin kurulumundan bahseden arkadaşım,
O site hayırsever birisi tarafından kurulmuştur bilginize ayrıca sunarım.Şayet okumuş olsaydınız bunu da oradaki "sizden gelenler" kısmında görecektiniz.
Lütfen,birilerini karalamak yerine sorgulayın.

Rastgelsin,selam ve sevgiler benden sizlere.

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
XL-XL dedi ki:
Herbirinize ayrı ayrı yanıt yazmak isterdim fakat bu oldukça fazla polemiğe neden olur.
Burada boş laf edeceğinize,adı geçen siteyi inceleseniz orada tüm sorularınızın yanıtını bulacaktınız.
Sizler adına çok üzgünüm,maalesefki sadece boş laflarla oyalanmayı tercih ediyorsunuz.
Neden incelemiyor,neden sorgulamıyorsunuz?
Birkaç akla yatkın söz dışında (yazanları kutlarım,aklıselim davranmışlar)yazdıklarınız üzücü.
Sitenin kurulumundan bahseden arkadaşım,
O site hayırsever birisi tarafından kurulmuştur bilginize ayrıca sunarım.Şayet okumuş olsaydınız bunu da oradaki "sizden gelenler" kısmında görecektiniz.
Lütfen,birilerini karalamak yerine sorgulayın.

Rastgelsin,selam ve sevgiler benden sizlere.

ben site hakında pek bi şey bilmiyorum bildiklerim bunlardı ve de bende onları yazdım ve ayrıca ben site hakkında alaycı tavırda bi şey yazmadım ben yardım yapamasamda sitenin adını duyurmaya çalıştım ;) :)

XL-XL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgili Jengar
Size,konu hakkında yaptığım özel açıklamaya burada yervermenizi isterdim.
Sevgiler.