Öneri Anneler Günü Teknolojik Hediye Önerileri

Buse Özübek

SDN
SDN
Reaksiyon puanı
260
Merhabalar,

Anneler gününe az bir zaman kaldı biliyorsunuz. Annenizi mutlu edecek ve uzun yıllar kullanmasını sağlayacak oldukça kaliteli ürünler listesi hazırladım sizin için.

Aşağıdaki linke tıklayıp, ürünleri görebilirsiniz. ⤵️

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Merhabalar,

Anneler gününe az bir zaman kaldı biliyorsunuz. Annenizi mutlu edecek ve uzun yıllar kullanmasını sağlayacak oldukça kaliteli ürünler listesi hazırladım sizin için.

Ben Bluetooth kulaklık aldım :)

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,460
Merhabalar,

Annem de İphone Xr vardı, İphone 14 Pro 256GB Derin mor rengini ve AirPods Pro (2.Nesil) aldım

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Hocam bu nasıl mantık ya, sanki Apple hükümetin. Ayrıca Samsung sanki türk malıymış gibi konuşmak saçma bence.
Biliyorum hocam ama appleı sevmiyorum ya kişisel bir nefret bazı kullanıcıları burjuva gibi davranıyor kendisini özel sanıyorlar tepki koyuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biliyorum hocam ama appleı sevmiyorum ya kişisel bir nefret bazı kullanıcıları burjuva gibi davranıyor kendisini özel sanıyorlar tepki koyuyorum
General mobile, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi her kim varsa çinli Türk koreli appleın karşısında kim varsa hepsinin ürünlerini alıp destek oluyorum

General mobile, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi her kim varsa çinli Türk koreli appleın karşısında kim varsa hepsinin ürünlerini alıp destek oluyorum
Hocam ben her sektörde aynıyım, mesela nike adidas asla giymem, yerli ayakkabı firmalarımız jump, kinetix, lescon inci vs, her sektörde yerli markaları biliyorum, clear men head&shoulders yerine Evyapın ürünleri duru, izmir menşeili dalan kozmetik vs

Son düzenleyen moderatör:

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Aile geleneğidir anneme bir çiçek veririm sonrasında öpüp "En büyük hediyem sensin" der. ?

Daha öncesinde abimler ile yastıkların kılıfını değiştirip yastık takımı aldık gibi bir yalanda söylemiştik. ? (İnanmadı :()