Anne, kızını hastanelik etti

temjelis

Asistan
Reaksiyon puanı
5
anne-kizini-hastanelik-etti-917563.Jpeg

KONYA'da ev hanımı H.Ö., sevgilisiyle gezmek için izin isteyen 16 yaşındaki kızı M.B.'yi cep telefonuyla başına vurarak hastanelik etti. Gözaltına alınan H.Ö.'nün gazetecilerin 'Kızınızı neden dövdünüz ?' sorusuna üzerine ise "Sana hesap mı vereceğim? Canım istedi dövdüm. Suçu vardı dövdüm. Öldürdüm mü, sanki çocuğumu" diyerek cevap vermesi dikkat çekti.

Olay, dün saat 22.30'da merkez Selçuklu İlçesi Işıklar Mahallesi'nde meydana geldi. Lise 3'üncü sınıf öğrencisi M.B., iddiya göre, evlerinin kapısı önünde bekleyen 18 yaşındaki sevgilisi S.Ü. ile görüşmek için annesi H.Ö.'den izin istedi. H.Ö.'de izin vermedi. Bunun üzerine anne ile kız tartışmaya başladı. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan H.Ö., elindeki cep telefonunu kızı M.B.'nin başına vurmaya başladı. Ardından tekme ve tokatlarla kızını dövdü. M.B., kanlar içinde yere yığıldı. O sırada evde bulunan 23 yaşındaki ablası evli A.S. de ambulansa haber verdi. Başından yaralanan M.B., ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. M.B., yapılan tedavisinin ardından yaklaşık 3 saat gözlem altında tutulduktan sonra taburcu oldu.

Anne H.Ö.'de olayın ardından polis tarafından gözaltına alındı. Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen H.Ö., gazetecilerin 'Kızınızı neden dövdünüz ?' sorusu üzerine "Sana hesap mı vereceğim? Canım istedi dövdüm. Suçu vardı dövdüm. Öldürdüm mü, sanki çocuğumu" diyerek cevap vermesi dikkat çekti.

H.Ö. ve olay anında evde olan kızı A.S., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. M.B.'nin annesinden şikayetci olmaması üzerine H.Ö., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. H.Ö.'nün eşinden boşandığı için kızı M.B. ile birlikte yaşadığı belirtildi.

Kaynak

f1_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
canım benim ya o kadar da şiddet nedir yahu? sonucu ne olursa olsun şiddete her zaman karşıyım. Annemde erkek arkadaşımla gezeceğimi duysa o da kızardı :) ama tepkisi asla bu şekilde olmazdı hiç kimsenin olamamalı ...

O anneyi asla affetmem!

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Bu zamanda böyle annelere ihtiyaç var..

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Helal olsun anneye.

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
bu kızlar başka türlü terbiye olmaz arkadaş. :D

ulass09

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kızını dövmeyen dizini döver:biggrin:

f1_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
oğlunu dövmeyende kesesini dövermiş :) hihij hihij :)
herkese iyi forumlar

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Hastanelik edecek kadar dövmese iyi olurdu. En azından okkalı 3 4 tane çaksaydı :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Keşke tüm anneler böyle terbiye için dövebilse bu zamanın kızlarını. Zamane kızı işte. Arkadaşında dediği gibi o yaşta dövmese ilerde bu kız k....r olur çıkar. İyi yapmış dövmekle. Yerinde olsam telefonunada el koyarım kızın vermem !!

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bir kızın bir erkekle dolaşması bu kadar mı rahatsız ediyor sizi, anlamadım gitti.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Telefon nasıl bir telefon ki bu kadar vurabilmiş 5110 mu acaba :D ev telefonuyla vursan anca bu kadar olur be. Anne herhalde kızını dövmessen ya davulcuya kaçar yada zurnacıya sözünü hatırlamış :D Sanki dozu biraz kaçırmış :(

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Telefon nasıl bir telefon ki bu kadar vurabilmiş 5110 mu acaba :D ev telefonuyla vursan anca bu kadar olur be. Anne herhalde kızını dövmessen ya davulcuya kaçar yada zurnacıya sözünü hatırlamış :D Sanki dozu biraz kaçırmış :(

Telefon kesin Nokia'dır.

f1_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kusura bakmayında o kızın dayak yemesine sepeb olan da erkek olduğu için kızı hiç suçlu bulmuyorum. kızı suçlayanların sanki kız arakdaşları yok sanki k.arkadaşlarıyla mesajlaşmıyolar :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Dizini dövmeden kızını dövmüş işte. Akşam vakti 16 yaşındaki bir kızın ne işi varmış dışarıda.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
16 yaşındaki kızına erkek arkadaşı olduğu için kızabilirsin de hani hastanelik edecek kadar da dövmek ne oluyor ki onu anlamadım. anneye bak sen

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Kesin kocasıda onu dövüyodur... salak sopayla ancak senin kadar görgülü olur o kız ..

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Herkesin değerleri ve bakış açısı farklı. Ben olsam ve kızım bu istekle gelse dövmezdim belki ama tepkim sert olurdu.

Doğru yaklaşım bu olsa gerek. Çocuk hiçbir gerekçeyle dövülmez. Değerlerine göre nasıl cezalandırıyorsan cezalandır ama bu işin yöntemi çocuk dövmek kesinlikle değil...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Terbiye döverek verilseydi, kız annesine sormazdı çıkayım mı diye. Kızın suçu 3 se annenin 5.

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Bu annenin, pek çok ilgisiz anne ve baba gibi kızını başı boş bırakmaması iyi olmuş. Bazı çocuklar çok başına buyruk olur, kafasını kessen söz geçiremezsin. Bu annede kızının kafasını kesme noktasına gelmiş. Sokakta elin adamıyla düşüp kalkıp gayri-meşru çocuk doğurmasındansa, sonra o bebeği öldürüp çöpe atmasındansa, kendisinin hastanelik olması daha hayırlı olmuş. Annesinin ellerinden öperim.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bence kafasına odunla vurmadgına sevınmelı :D ahaa :D

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Anneyi kutlamakla birlikte keşke iş buraya kadar gelmeseydi de anne şiddet kullanmak zorunda kalmasaydı çünkü şiddet şiddeti doğurur

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Bugün döver kızını bırakmaz, ertesi gün aynı kızın haberi çıkar evden kaçtı diye.Daha kendini terbiye edemeyen ana, dayakla kızını terbiye etmeye çalışıyor...

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
belki çocuk sağlam pabuç değildir :D anneye de hak vermek lazım ama yine de abartmış biraz.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Bu annenin, pek çok ilgisiz anne ve baba gibi kızını başı boş bırakmaması iyi olmuş. Bazı çocuklar çok başına buyruk olur, kafasını kessen söz geçiremezsin. Bu annede kızının kafasını kesme noktasına gelmiş. Sokakta elin adamıyla düşüp kalkıp gayri-meşru çocuk doğurmasındansa, sonra o bebeği öldürüp çöpe atmasındansa, kendisinin hastanelik olması daha hayırlı olmuş. Annesinin ellerinden öperim.

Katılıyorum.

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
arkadaşlar hep çevrede gözümüzün önünde ailesi ayrı başı boş olan kızların hali ilgiyi sevgiyi başka kollarda arıyolar ve bi süre sonra ne mahremiyet duygusu kalıyo ne namus algısı kiminle düşüp kalktığı belli olmuyo ben o anneyi yılın annesi ödülüne layık görüyorum valla

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Böyle anneler yüzünden çok çekiyoruz biz gençler olarak. Ne var yani azcık gezip gelsek. Yemicez kızınızı :D

Annenin tepkisi çok ağır olmuş bence ne olursa olsun dövmek çok yanlış.