Anlatılmalı Mı?

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Yeni bir ilişkiye başlayacağınız kişiye eski birliktelikler aktarılmalı mı, yoksa saklanmalı mı?

Ne dersiniz? :innocent:

Ben merak ederim geçmişini ama kıskanırımda.... :pinch: :ph34r:

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bence anlatılmalı her taşın altını doldurdugunda illaki birinin altına bakan olur, bir gün yüz yüze gelip "ya ama ben sana anlatacaktım ama fırsat olmadı affet :S" gibi cümlelerle 10 kat daha yerin dibine girmektense en temiz ve saf hali ile anlatılmalı sonuçta kimse mükemmel değildir ve aşk affetme gücünü insana verir, testinin içi su ile dolmadan anlatmak lazım dolu testi kırılırsa çok daha fazla zarar olur :)

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
benden önce olan hiçbirşeyi kıskanmam...ama merak ederim...çünkü yaşadığı deneyimleri insan her zaman yeni ilişkisine istemeden de olsa aktarır...

o sebeple bazı durumlarda nasıl davranacağını geçmiş deneyimlerini bilirsem daha net görebilir ve gerekirse anlayışlı davranabilirim...anlatmazsa anlayış beklemesin :D

kendi deneyimlerimi de erkek isterse anlatırım ama genelde bu erkek tarafı hep kıskanç davranıp burnumdan getirmiştir :D

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bence anlatılmalı bir gün eski çıktıgınızla bir yerde yeni sevgiliniz yanınızda iken karşılaşırsanız. Şuanki sevgiliniz sordugunda açıklaması zor olabilir, elbet birgün ögreneceği için önceden anlatılmalı ki sonradan cıkacak olaylar engellenmiş olsun:D

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence anlatılmamalı, yaşadın bitti geçti gitti... Hem hadi beyaz bir sayfa açalım diyorsun hemde eski sayfalarda geziniyorsun geç bunları. Diyelim ki oldu eski sevgilinle bir yerde karşılaştın, e nolmuş? Kusura bakma ama yanındaki sevgilin eski sevgilini görünce nerden bilecek önceden çıktığınızı yada ne zıkkımlandığınızı? Oldu ki anladı, eğer anlıyorsa oturup düşünmelisin arkadaşım. Yok ille de sevgilin geçmişini öğrenmek istiyorsa isimlerini söyle geç daha derine inersen kesin yalan söylersin, bok ben yalan söylemem olduğu gibi anlatırım diyen varsa boş konuşmasın, nasıl anlatacağını biliyoruz biz bizeyiz hadi samimi ol :) İşin içine yalan girince ve bu yalan ortaya çıkınca çok daha vahim sonuçlar olabilir. Sonra demedi deme...

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hem ben anlatmazsam çatlarım :D

sidefect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
30 yaşında evli biri olarak size tavsiyem şudur,

Kesinlikle evliliğinizin ilk günlerinde ağzınızı tutunuz.Eşinize hava atmak için daha önceki birlikteliklerinizi söylemek gafletinde sakın bulunmayın...Önceki yıllardaki,hatta 10 yaşındaki aşkınızı bile anlatmayınız...

Benden söylemesi..! (bir kenara yazınız.Sidefect Dediydi dersiniz)

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
sidefect, teşekkürler güzel yorumunuz için deneyimin konuşması güzel. Tabi ki dikkate almak gerekiyor.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ben merak ederim ama illa da dinlemek isterim

zaten eskiler beni ilgilendirmez yani geçmiş geçmişte kalmıştır

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Merak ederim ama anlatmasın :D o eskileri beyninden söküp alasım gelir.
hafızasında, kalbinde ben varmışım gibi düşünmezsem eyvah :D

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yaşanan yaşandığı yerde kalmalı..
"Yeni" bir yola çıkıyorsanız eski yol arkadaşınızı ve yol hikayelerinizi anlatmanıza gerek yok..
Başkalarını bilmem ama kendi adıma "herşey seninle başladı,senden öncesi tam format" demek daha mantıklı ;)

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
şahsen ısrarla geçmişini anlatmak istyen erkekten de istendiği halde anlatmaktan kaçandan da şüphelenirim...

bence insanlar gerektiği yerde gerektiği ölçüde birbirlerine açıklama yapmalılar...sus pus halde bir ilişkiye başlanmaz..geçmiş yok sayılamaz da...kimse sünger çekemez de boşuna karşıdakini bitti geçti diye kandırmasın derim..

sonuçta iyi kötü yaşanıp tecrübe edilmişlikler var...bunlar güzel şeyler..

birlikte olduğum insanın geçmişte hatalar yapmış olmasını şahsen ketum olmasına tercih ederim...

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
anlatalım bakalım.:DSadece ismini duymak bile minik bir kıskançlık krizine yetebiliyorken, bir de 'neydi, ne oldu, şöyle miydi, böyle miydi' sorularına cevap bulmaya kalktığımız anda olanlar oluyor.:D
laf açıldı bana eski sevgilini anlat dedi...
önce erkekler: eski sevgilim
Mahallenin/sınıfın en güzel kızıydı, herkes peşindeydi.
Futbol maçlarını benimle izlemekten çok hoşlanırdı.
Hiç konuşmasak bile asla sıkılmazdık.
Fiziğine çok dikkat ederdi, hiç ihtiyacı olmadığı halde, hayat felsefesi dengeli beslenmek ve spor yapmaktı.
Parfüm kullanmasa bile çok güzel kokardı.
Bütün arkadaşlarımla süper geçinirdi, hepsi ona bayılırdı.
Feminizm masalları anlatıp canımı sıkmazdı.
Hem çok masum, hem çok çekiciydi.
Bacakları çok güzel olduğu halde sırf ben istemiyorum diye mini etek giymezdi.
Gereksiz para harcanmasından nefret ederdi.
Ailesi beni oğlu gibi severdi.
Annem onu kızı gibi severdi.
Çok anlayışlıydı, gereksiz kıskançlık gösterileriyle beni bunaltmazdı.
Ondan ayrıldıktan sonra uzun süre kendime gelemedim.
Beni geçen gün aradı, uzun uzun konuştuk.
anlatalım bakalım.:D
sonra bayanlar: eski sevgilim
Politika ve sanat konusunda bilmediği şey yoktu.
Kız arkadaşlarımla çok iyi geçinirdi ama her zaman araya mesafe koymasını bilirdi.
Bana sürekli çiçek alırdı.
Doğum günümü asla unutmazdı.
Kadın ruhundan çok iyi anlardı.
Omuzları çok genişti, ilk gördüğümde yüzücü sandım.
Gördüğüm en zeki erkekti, 4 basamaklı iki sayıyı 3 saniyede çarpar, sağlamasını yapar, bölenlerine ayırırdı.
Aşık olduğum ilk erkek oydu.
Bir keresinde bana laf atan 4 erkeği birden hastanelik etmişti.
Aikido ve Tai-chi konusunda uzmandı.
Futbol maçına gitmek yerine benimle aşk filmi izlemeyi her zaman tercih ederdi.
Tanıdığım en komik insandı, beni sürekli güldürürdü.
Babam ona bayılırdı, hâlâ onu sorar.
Beni her saat başı arardı, geceleri sesimi duymadan uyumazdı.
Beni ilk öpen erkekti.:D:D
Ah şu eski sevgililer!:whistling: