Anlamsız TikTok videoları

Umut Keleş

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
866
TikTok'u icat eden kişinin önünde diz çöküp Nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğn????????????????????????????????????????????????????? Diye haykırmak istiyorum çok anlamsız ve çok boş bir uygulama bunun yerine Tofaş HD parking fln yükleyin daha iyi araba park etmeyi öğrenirsiniz. :D

hako66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
onu bunu geçinde kaldırılacak uygulama sırf paragözlerden dolayı 8milyon yorum silinip kurtarıldı. *** google ı zaten paragözlerin başı o

misty rosetta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,370
TikTok'u icat eden kişinin önünde diz çöküp Nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğn????????????????????????????????????????????????????? Diye haykırmak istiyorum çok anlamsız ve çok boş bir uygulama bunun yerine Tofaş HD parking fln yükleyin daha iyi araba park etmeyi öğrenirsiniz. :D
Car parking multiplayer'in manuel modunu denedim ve oyun oyniyim diye adeta manuel araba kullanmayı öğrendim 14 yaşımda.

Emir Aydın

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,635
Bir ara merak edip bakmıştım. İyi videolar çeken bir kesim mevcut ama kendileri çok az.
%99 gereksiz videolar.
%1 başarılı videolar.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,191
Hepsi salak saçma video

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,098
Bazı TikTok videolarında dönen olayı senaryoyu anlamak mümkün değil. Bir bana mı öyle geliyor örnekler bırakıyorum?
Geçen instagramda dolaşırken karşıma bir post geldi yine seninki gibi bir post'tu açıklamada şu yazıyordu ''Tiktok'u bu hale getirenlere bir TOKAT'' ve postta çok saçma videolar vardı. bende yorum olarak şunu yazdım: deliyiz vb. kişiler o zaman tokat manyağı olacak 2 güne tokat yemekten cennete gidecekler. Dedim haklı Mıyım ? :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tiktok'u piyasaya süren kişi böyle videoların çekileceğini bilse adam sana yemin ederim tiktoku kişisel instagram hesabı bile açmazdı :S

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,609
yemin ederim cringe level max oldum ağlıyorum şuan.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Tüm saçmalıkların adresi, taklitçilerin mahallesi "Tiktok" ?
Böyle slogan fln mi yapılsa? Bazıları bayılıyor ya böyle yapmacıktan mantıksız şeyler yapmaya. İyice düşerler içine ?
Bunlarin bizden fazlası ne de böyle şeylerden zevk alıp saçma saçma videolar çekiyorlar? ?
Popüler kültürün yarayan kanası ''TikTok'' Ben çekmek için bir amaçları olduğunu düşünmüyorum :D

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Ya şu platform bi kaldırılsın Allah aşkına. Allah'ın adını verdim. Çok boş bir yer. Zaten parayla yıldız ortalamasını yükselten bir firmadan ne beklersin. Bizim okulun kızlarına Tiktok'u kötüledinmi bi küfür etmedikleri kalıyor.

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Dur ben sana şimdi bi tiktok videosu göstercem

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751

bu şarkının anlamı ne galiba tiktok şarkısı

bu ne lan

bu kız tarlabaşından galiba

Son düzenleme:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
populer kültürün eserleri...
Metallica,Black Sabbath dinleyin...

aegeanfisk

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Bu gibi videolar beni gerçekten Tiktok'dan soğuttu o yüzden hiç yüklemedim. Ama bazı zamanlar Twitter'da gezinirken Tiktok'da yapılmış daha çok doğayla ilgili falan güzel videolarda görüyorum ama çok çok nadir. Genelde saçmalıklarla dolu. Yine de kullanan kişilere saygı duyuyorum ama lütfen böyle videolar çekmeyin. :tearsofjoy:

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991