karakartal71
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
bence kötü bir uygulama olur.
buda düşünülebilir benceO zaman "Donanım ve Yazılım Sorunları" bölümü acık olur.Diğer bölümlerde konu acma kilitlenebilir !!!
Mümkünmüdür ??? Mümkündür
Not: (Elmacık'ın işi zor :L )
Evet bu daha iyi.bdco dedi ki:buda düşünülebilir benceO zaman "Donanım ve Yazılım Sorunları" bölümü acık olur.Diğer bölümlerde konu acma kilitlenebilir !!!
güzel söziol dedi ki:Sdn sloganını da değiştirmek zorunda kalır yoksa. "Biliyorsan paylaş, bilmiyorsan sor; ama önce 50 mesaj yaz" :^)
oBsCuR HoMmE dedi ki:murmillo dedi ki:iyi de gerçekten sorunu olan kişi 50 mesaj mı beklemek zorunda kalıcak, bence bu gerçekten "itici" bir uygulama olur.
O zaman "Donanım ve Yazılım Sorunları" bölümü acık olur.Diğer bölümlerde konu acma kilitlenebilir !!!
katılıyorum bence en mantıklısı buemubaltaci dedi ki:bence güzel olur arkadaşlar... forumu ii bir sekilde kullanmasını bilmeden hata yapan arkadaslarımız var bunlarda mod.lara yük oluyor... 50 mesaj güzel bence![]()
ziraatci63 dedi ki:olsun olsunn biz nasılsa geçmişizzz![]()
valla yaa bencil olma keserim haaaamesfa dedi ki:ziraatci63 dedi ki:olsun olsunn biz nasılsa geçmişizzz![]()
Çok bencil gördüm seni.![]()
bdco dedi ki:valla yaa bencil olma keserim haaaamesfa dedi ki:yok ya hiç değilimdir aslındaa=)ziraatci63 dedi ki:olsun olsunn biz nasılsa geçmişizzz![]()
aa sende napsamm kesiyosun beni yasık banaaa
![]()
Kesme yazık sadece birazcık üstten sıyır kemiği kalsınziraatci63 dedi ki:bdco dedi ki:valla yaa bencil olma keserim haaaamesfa dedi ki:yok ya hiç değilimdir aslındaa=)ziraatci63 dedi ki:olsun olsunn biz nasılsa geçmişizzz![]()
![]()
tamam bak bu sefer acıdım sadece kemiğin üstünden sıyırcam bi daha olmasınhonen dedi ki:Kesme yazık sadece birazcık üstten sıyır kemiği kalsınziraatci63 dedi ki:bdco dedi ki:valla yaa bencil olma keserim haaaamesfa dedi ki:yok ya hiç değilimdir aslındaa=)ziraatci63 dedi ki:olsun olsunn biz nasılsa geçmişizzz![]()
![]()
![]()
bdco dedi ki:tamam bak bu sefer acıdım sadece kemiğin üstünden sıyırcam bi daha olmasınhonen dedi ki:Kesme yazık sadece birazcık üstten sıyır kemiği kalsınziraatci63 dedi ki:bdco dedi ki:valla yaa bencil olma keserim haaaamesfa dedi ki:yok ya hiç değilimdir aslındaa=)ziraatci63 dedi ki:olsun olsunn biz nasılsa geçmişizzz![]()
![]()
![]()
![]()
seçiL dedi ki:mesaj kirliliği yaratabilirler ama..... Veya ben birde şöyle bir öneri sunmak istiyorum müsadenizle sevgili yöneticim ve üyelerher üyenin aylık 5 konu açma hakkı olsa?Nasıl olur ?